Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Семейството в днешно време
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Семейството в днешно време
Развесели меsnegk написа:С лифта и на Карандила.Може и на Тунджаmalena написа:Добре Годзила ,последното нещо ,което исках да кажа е ,че аз също всеки Божи ден
съм на кафе с детето.
Там има люлка и пързалка/като повечето заведения.....
По простата причина ,че тук в Сливен няма къде да заведеш детето ти да играе....
Аз също искам вместо да давам пари на заведение ,да си нося от в къщи кафе и да водя детето да играе в парка.
Но за съжаление тук Сливен е едно голямо село и няма никакви паркове за децата......

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Доказаха: мъжете виждат едно, жените - друго по-добре
Мозъкът на мъжете е еволюирал по различен начин от този на жените. Причина за това е различната работа, която била възложена на двата пола с цел оцеляване в миналите времена. Това показа анализа на данните от проучване, публикувано в британско издание.
Тогава предшествениците на мъжете са ходили на лов, а жените са се занимавали със събиране на продукти. При изследването били направени експерименти, които показали, че мъжете имат по-голяма възможност да виждат на дълги разстояния, за разлика от жените, които фокусират по-добре на по-близо.
Мъжете трябвало да дебнат и намират храна за оцеляването на групата, а жените били натоварени със задачата да събират ориз и плодове, което е развило по-добре техния поглед на една ръка разстояние.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=379544
Мозъкът на мъжете е еволюирал по различен начин от този на жените. Причина за това е различната работа, която била възложена на двата пола с цел оцеляване в миналите времена. Това показа анализа на данните от проучване, публикувано в британско издание.
Тогава предшествениците на мъжете са ходили на лов, а жените са се занимавали със събиране на продукти. При изследването били направени експерименти, които показали, че мъжете имат по-голяма възможност да виждат на дълги разстояния, за разлика от жените, които фокусират по-добре на по-близо.
Мъжете трябвало да дебнат и намират храна за оцеляването на групата, а жените били натоварени със задачата да събират ориз и плодове, което е развило по-добре техния поглед на една ръка разстояние.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=379544
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- научил се да хвърля
Повечето от вас не харесват как съм задала въпроса....добре....
Тогава ще попитам така.....
С какво улеснявате вашата/вашия съпруга/г......
Ал Капоне ,поздравления за материала!
Ал Капоне ,поздравления за материала!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Просто исках да ти помогна, че май си яхнала метлата...malena написа: Ал Капоне ,поздравления за материала!

Ако слушаш и ако ми се припише, ще ти разкажа една история.. ( Моята )

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- научил се да хвърля
С удоволствие ще слушамAL KAPONE написа:Просто исках да ти помогна, че май си яхнала метлата...malena написа: Ал Капоне ,поздравления за материала!Влизаш като луд с картечница тука...
![]()
Ако слушаш и ако ми се припише, ще ти разкажа една история.. ( Моята )

malena написа:Развесели меsnegk написа:С лифта и на Карандила.Може и на Тунджаmalena написа:Добре Годзила ,последното нещо ,което исках да кажа е ,че аз също всеки Божи ден
съм на кафе с детето.
Там има люлка и пързалка/като повечето заведения.....
По простата причина ,че тук в Сливен няма къде да заведеш детето ти да играе....
Аз също искам вместо да давам пари на заведение ,да си нося от в къщи кафе и да водя детето да играе в парка.
Но за съжаление тук Сливен е едно голямо село и няма никакви паркове за децата......![]()
![]()

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- ще става разбирач
[quote="malena"]Повечето от вас не харесват как съм задала въпроса....добре....
Това е вече друго нещо...Казах вече, не се притеснявам да мия чинии,да готвя,да чистя.Децата са вече големи,чакам внуци и отдавна не съм сменял напикани гащи,но съм го правил някога с кеф.През 1988 памперсите бяха деликатес и се слагаха под ританките едни парчета от тензух..Умирах си аз да ги гладя,бях си разчертал на масата за гладене отбелязки.От 21 години сме женени,панталон и риза жената не ми е гладила.От 15 години е с мигрена и дископатия, и като ми каже,че я боли глава изобщо не я закачам.То и без това е......то е хамалска работа.
С две думи: улеснявам я като не й преча да прави каквото си поиска и каквото й е кеф.
Това достатъчно ли е по женските критерии или трябва още нещо?
Това е вече друго нещо...Казах вече, не се притеснявам да мия чинии,да готвя,да чистя.Децата са вече големи,чакам внуци и отдавна не съм сменял напикани гащи,но съм го правил някога с кеф.През 1988 памперсите бяха деликатес и се слагаха под ританките едни парчета от тензух..Умирах си аз да ги гладя,бях си разчертал на масата за гладене отбелязки.От 21 години сме женени,панталон и риза жената не ми е гладила.От 15 години е с мигрена и дископатия, и като ми каже,че я боли глава изобщо не я закачам.То и без това е......то е хамалска работа.

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- научил се да хвърля
Глушака ,поздравявам те....ти си намериш златната среда....
Ето това е мечтата на всяка жена....
Отново ,поздравления...
Ето това е мечтата на всяка жена....
Отново ,поздравления...
- Milena
- вече хвърля и на тежко
ЕЕЕЕЕЕЕ, ма сега ще се надцакваме ли?!
Няма идеални семейства, нито пък идеални хора, всеки си има недастатъци и предимства. Важно е да можеш да живееш с недостатъците на другия, да го приемеш такъв, какъвто е, без да се опитваш да го променяш/или поне да не му го налагаш на всяка цена/. Женена съм от 10 години /много ли е малко ли е не знам../, и двамата с мъжа ми сме доста толерантни един към друг, е не мога да кажа, че не се караме, но няма скандали..Имаме дете/син/ на 3 годинки, което все още гледам вкъщи, /поради здравословни проблеми, живот и здраве септември ще бъде вече в масова градина, а аз на бюро
/. Върша си домакинската работа, гладя 1-2 пъти в седмицата, предимно готвя в събота и неделя, иначе салати и аламинути/, та и за готвене не ме тормозят
/. Водя си детето по процедури един куп на ден плюс на плуване-по 4 пъти кръстосвам София на ден /в петък ми се развали климатика в колата
/. Не съм се запуснала-нямам ролки на главата и не съм с червен пеньоар, поддържам се колкото мога, при това за тези глезотии си плащам с мои парички, плащам също входа и 2-та телефонал. Всичко друго е мъжа ми-да е жив и здрав. Та така, хора разни, с разни идеали...
малеееееееей много дълго стана-ще ме прощавате
Няма идеални семейства, нито пък идеални хора, всеки си има недастатъци и предимства. Важно е да можеш да живееш с недостатъците на другия, да го приемеш такъв, какъвто е, без да се опитваш да го променяш/или поне да не му го налагаш на всяка цена/. Женена съм от 10 години /много ли е малко ли е не знам../, и двамата с мъжа ми сме доста толерантни един към друг, е не мога да кажа, че не се караме, но няма скандали..Имаме дете/син/ на 3 годинки, което все още гледам вкъщи, /поради здравословни проблеми, живот и здраве септември ще бъде вече в масова градина, а аз на бюро

Не следвай път, върви там, където няма път и остави следи!!!
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Мале ти си била цял ангелMilena написа:ЕЕЕЕЕЕЕ, ма сега ще се надцакваме ли?!
Няма идеални семейства, нито пък идеални хора, всеки си има недастатъци и предимства. Важно е да можеш да живееш с недостатъците на другия, да го приемеш такъв, какъвто е, без да се опитваш да го променяш/или поне да не му го налагаш на всяка цена/. Женена съм от 10 години /много ли е малко ли е не знам../, и двамата с мъжа ми сме доста толерантни един към друг, е не мога да кажа, че не се караме, но няма скандали..Имаме дете/син/ на 3 годинки, което все още гледам вкъщи, /поради здравословни проблеми, живот и здраве септември ще бъде вече в масова градина, а аз на бюро/. Върша си домакинската работа, гладя 1-2 пъти в седмицата, предимно готвя в събота и неделя, иначе салати и аламинути/, та и за готвене не ме тормозят
/. Водя си детето по процедури един куп на ден плюс на плуване-по 4 пъти кръстосвам София на ден /в петък ми се развали климатика в колата
/. Не съм се запуснала-нямам ролки на главата и не съм с червен пеньоар, поддържам се колкото мога, при това за тези глезотии си плащам с мои парички, плащам също входа и 2-та телефонал. Всичко друго е мъжа ми-да е жив и здрав. Та така, хора разни, с разни идеали...

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- и господ не е толокова добър
При мене е така.Аз си върша мъжката работа, жената женската.Ще ме извинявате, но с престилка не се виждам.Всичко си правя сам, дори и част от мебелите,но да готвя-не.Мога да готвя, пера,чистя, мия, но не искам.Така съм си постелил, така ще легна

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Милена ,ти си мама героиня ,
И да ти е живо и здраво детенцето.....
Универсална си справяш се с всичко

И да ти е живо и здраво детенцето.....
Универсална си справяш се с всичко

-
- ще става разбирач
Естествено,че си прав!Всеки сам прави своя избор и определя правилата.Важното е правилата да се спазват и да няма сърдити.snegk написа:При мене е така.Аз си върша мъжката работа, жената женската.Ще ме извинявате, но с престилка не се виждам.Всичко си правя сам, дори и част от мебелите,но да готвя-не.Мога да готвя, пера,чистя, мия, но не искам.Така съм си постелил, така ще легна![]()
![]()
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- разбира нещата
Снощи когато заключиха темата на колежката бях на същото мнение ,че тази тема е доста дъвкана от майките по заведенията(кафетата) и колежката се интересува от нашия житейски опит(говоря за такива като мен ипо големи около 50год и нагоре).Аз съм на мнение че срамна работа(женска и мъжка) няма.