Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напредвара за победа.......
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: напредвара за победа.......
Вторник ще поръчам комплект медали и купа за първо място.
Няма да се налага събиране на повече от по два лева от участник за това.
Хубаво ще е да започнем по-рано сутринта - щото в жегата е мъка.
Скара мисля, че при тези температури няма да е удачно.
Няма да се налага събиране на повече от по два лева от участник за това.

Скара мисля, че при тези температури няма да е удачно.
-
- научил се да хвърля
и аз мисля че по рано ще е по добре по по хлад а после ще се охлаждаме с бирички
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Обещания регламент.Сбор на обекта-Райски кът в 6.15ч.Теглене на жребий,6.45 настаняване по секторите.8ч. старт,ако сме готови преди определеното време ще започнем по-рано.Три часа ще е турнира,днес бях там,по-късно ще дам инфо,но установих ,че след 10.30-11ч. кълването чувствително намалява.А и ще може да имаме време за по една бира.На водоема има бира,така,че ако някой забрави да си носи да е спокоен.Таксата е 7лв.-5лв за водоема и 2лв за награди.Ще ловим сами до края,повече не успях да направя от това.Рибата не е много гъста,но дребосъци има,има и шарани и то с добри размери.Не прекалявайте с храната,това ми е съвета.Ако има нещо неясно ,може да питате.Софиянци ако имат затруднение с намирането на водоема,да пишат,аз съм им по път,та може да пътуваме заедно.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
мисля да го намериме
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
привет колеги,ExTaZzY написа:Винаги гостите са добредошли при нас стига да няма възражения от другите колеги аз съм завъдичарче написа:привет колега,
ако има две свободни места моля да ги запазиш за хоуплес представители
ще се радваме да ви намацаме на ''ваша ''територия
успех
предварително се извинявам ,но
има голяма вероятност да пропуснеме турнира
до 12 съм лишен от право да управлявам МПС ,а колегата който планирах да ме извози му излезнаха ангажименти
моля ако е възможно да си запазя правото да участваме до сряда / 5.8/
в сряда ще съм наясно дали ще ме докарат
успех
零八九五一一二三四五
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

това се хвана за час и половина активен риболов.Рибата е моя и на Наско,после го ударих на мохабет със собствениците и почти спрях да ловя.Целта не ни беше толкова риболов,колкото да организирам нещата за другата неделя.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
С тоя "Райски кът" вече ми разказахте играта
...ще ви чакам направо на водоема. Инак моята проверка на водоема бе направена в петък. Лових от 12:30 до 16 :00 часа. Резултат - разбиване на каракудата. Направи ми впечатление, че жегата не оказа никакво влияние, напротив, към 15 часа излезе и лек ветрец, като че ли позахладня, облаци поскриха слънцето - рибата и тя се дръпна. Към края на риболова ми се откачи шаранче, единственото за деня. И както каза butnika - "Киро,с Богито сме разбрали ситуацията,но не я споделяме,все пак е надпревара
". Та и аз така - нема ви кажа как лових
.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еми да кача и аз малко от днес тогава...
Тука ицака се бори с Бонуса

иии...самият бонус

Не бях ходил на този гьол но много ми хареса и просто си заслужава да си там,а и собствениците са много точни хора и както каза Ицака мохабета тръгна
Тука ицака се бори с Бонуса

иии...самият бонус

Не бях ходил на този гьол но много ми хареса и просто си заслужава да си там,а и собствениците са много точни хора и както каза Ицака мохабета тръгна

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всеки състезател си има по една малка тайна която прилагаНиколай Ангелов написа: butnika - "Киро,с Богито сме разбрали ситуацията,но не я споделяме,все пак е надпревара". Та и аз така - нема ви кажа как лових
.

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Вчера и аз бях
От 8.30 до 12.30 прилично количество каракуда!
И на мен ми направи впечатление ,че след 11 спира да взима рибата...става много капризна!
Опитаха се два пъти да ни вземат такса ама се разбрахме
Предимство е ,че мястото е доста сенчево и повечето участници ще бъдат на сянка

И на мен ми направи впечатление ,че след 11 спира да взима рибата...става много капризна!
Опитаха се два пъти да ни вземат такса ама се разбрахме

Предимство е ,че мястото е доста сенчево и повечето участници ще бъдат на сянка

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз за собствениците (собственичката, даже не съм сигурен че е такава или просто работи там) имам малко по-различно мнение. В петък, като отидох, ме посрещна една лелка. Попитах я за условията на водоема, каква риба има, кака се таксува. Стана и ясно, че идвам за първи път, ама пак ме попита. Поинтересувах се още дали мога да пусна улова. Е, все едно я опарих. Като за добре дошъл ме посъветва да се преместя на друг водоем. При положение, че съм на входа и просто питам, с видимата нагласа да ловя точно на това място. Взе да ми дава примери за обърнати живарници във водата и после полиция, колко и била загубата за месец и ала-бала. Питах едно момче до мен дали рибата се пуска обратно - отговори ми с "Да". Направих се на неразбрал - отново "Да". Единственото в което съм сигурен (по думи на лелката) - таксата е 3 лева (ама за една или повече въдици...); в това число влизат 2 кг каракуда; цената на шарана е 6 лева, имало амур; сома бил бонус. Предполагам се досещате кака смирено и безмълвно я изслушах (поне тези, които ме познават). Честно ви казвам, ако нямаше състезание и не си бях поставил за цел да разузная, сещате се как щяха да се развият нещата...кръгом и на друго място. Знам ли...то като кажеш "Добър ден" и се държиш вежливо те гледат съмнително. Както и да е.
Сега малко за самия риболов (разбира се в по-горния си пост се пошегувах
). Предчувствайки дълбочината, имайки впредвид и наличната риба (от постовете на колеги, били преди мен) планът ми бе да ловя на мач с фиксиран ваглер, на пропадане, половин метър над дъното, може и малко повече да беше. Захранка с бели червеи - по-рехави топки, почти на всяка извадена риба, без първоначално масирано пдаване. Дистанция - няколко метра пред 13-метрова щека
. Буквално на първото замятане и се разписах - и така почти 3 часа. Накрая промених ритъма. Но това си го запазвам за мен. За наблюдателните ще дам насока и могата да си отговорят сами - последния час подадох 3 доста големи стегнати топки (колкото голям грейпфрут). Каракудите излязоха от хранителното ми петно. Навсякъде другаде хванах риба, доста по-нарядко, но все пак имаше. А над захранката повече не се завъртя нищо дребно
.
п.п. Още нещо за самия водоем - почти половината бряг е отвесен, около метър и нещо до водата, ама то се вижда и от снимките, постнати в темата. Ама все пак да го отбележа де, за някой може и да е от значение.
Сега малко за самия риболов (разбира се в по-горния си пост се пошегувах

п.п. Още нещо за самия водоем - почти половината бряг е отвесен, около метър и нещо до водата, ама то се вижда и от снимките, постнати в темата. Ама все пак да го отбележа де, за някой може и да е от значение.
- CrossFire
- разбира нещата
Еей, хората не се научиха да гледат и от другата страна на нещета. Тя не е на загуба, просто не е на голяма печалба!Николай Ангелов написа: колко и била загубата за месец и ала-бала.

Може и аз да си внушавам, но наистина като съм учтив с хората май ме вземат за голям ахмак и се опитват да се гъбаркат с мен. Хубаво е че съм уравновесен, че някои хора ще............Николай Ангелов написа:Знам ли...то като кажеш "Добър ден" и се държиш вежливо те гледат съмнително.

Ако някой не ме е разбрал правилно ще да е от

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не знам защо,но имам двама свидетели -колеги от форума как ме посрещат
Освен,че не ми взимат такса,ми подаряват всичката риба и даже и 5-6кг. праскови,а за бирата да не говорим.Тайничката дума ви е -аз ще участвам на състезанието,но моля колеги, които само четат ,без никакво участие в нашите турнири да не злоупотребяват,защото ще раздам на всички отличителни знаци 

Казвайте,кой има свободни места в колата,че шофьора ми Камата,няма да присъства.Пък на място ще почерпя със студена 

TICA FAN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ники найстина вчера бяхме там и ни посрещнаха като царе само дето килимче не ни послаха,не е имало тъкива неща дори и с другите които посрещнаха защото аз лично видях къкво е отношението им към клиентите всички бяха вижливо посрещнати дори до нас имаше едно малко дете,което едва ли не си го гледаха като свое 

Без риболов няма любов !