Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЗА РАЦИ
Модератор: Paublo_Eskobar
- Stanimir17
- сериозен играч
- Диканаров
- кандидат преподавател
за раци.
Колега, 555 ловя ги от лодка, покрай шаварите. От брега също излизат но са по-редки и по-малки. От дясната страна редовно ходят рачари от Курило и ловят с по 20-30 рачила. Прибират всичко
. Там е по-плитко. Около 3-4м. Вечер ловят от брега, а през деня с лодка.
Това не е за кеф, а за бизнес вероятно. Един път един ми каза, че щял да възстановява популацията на Чепинци та затова събирал и малките. Дано е така, но много малко ми се вярва да е истина. Аз също пускам по-малките там, но 5-10 рака на излет не са достатъчни. На слука! Аз може би ще отида за два-три часа утре с внуците там, преди обяд. Ако дойдеш обади се. Аз съм с бял Пасат!

- Stanimir17
- сериозен играч
Абе вие не знаете как се ловът раци ... фаштам по 3 кила и повече раци което е някаде кам 50 бройки ...Ако разберете обаче по какъв начин ги ловим с мойте приятели ... Въобще не е както ви обясняват ваште "колеги" ... Днес бях за раци и търсех рецепта попаднах тука и се зачетох.Аз лично ги ловя с Бял червей , торен ..
днес даже налових около 15 рака с шунка и със свински ребарца .. и със салам .. може тия раци там дето ходя да са "Бъгави"
Имаме и доста снимки , може да ги кача ако пожелаете ..Тия гадини особено на мърша как кълвът .. просто голям кеф .. не за първи път ловим по толкова .. за 30 минути някаде ..20 рака
айде ако имате някакви идеи какво да ги правя освен така да ги ям така .. сварени искам нещо на салата ала бала

Само една нинджа може да убие друга нинджа
-
- сериозен играч