Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Правила- Н. С. 6
Модератор: sapuna
Re: Правила- Н. С. 6
Боже/chapara написа:Иво спри с глупостите ,че и ти идваш с целото домучдие,говориме за нещо конструктивно и вечно,или не ни трябва развитие Батка.Смятам те за доста интелигентен за да завърташ темата в тази посока.И на ме питай употребявам лиМитев написа:Пафка и аз ако съм съгласен с "правилата" и доида с оръжие и с джипа - кво,С една дума Да,но акъла ми си е на мястотот
![]()

6 клас

quote="Nedeltcho Delev",мъжко магаре се ебе един път :
На НС 6 Щи докарам да изръчкаш платформата ми-тя е женска
На НС 6 Щи докарам да изръчкаш платформата ми-тя е женска

щоchapara написа:Предлагам темата да се заключва в 22 часа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нека модовета да стрият простотииите от днес

Божо, не видех аз смисъл у тая темаchapara написа: ,но пон етази имаше доста смисъл.Аре да си ходя в моята ,Еееееееееееей.........за нищо не ставаме

-
- кандидат преподавател
От пследната среща май аз съм най потърпевш,
трябва да има некъв ред,неможе да ти правят серенади у
3часа сабале пред паладката и после песня пра зайцев.

3часа сабале пред паладката и после песня пра зайцев.

Ти да мълчишКраси_поборника написа:От пследната среща май аз съм най потърпевш,![]()
3часа сабале пред паладката и после песня пра зайцев.![]()

Не е важно с какво си дошъл,а какво ще правиш!На въпроса:"Кво?"-Нищо!Митев написа:Пафка и аз ако съм съгласен с "правилата" и доида с оръжие и с джипа - квоPavkata 1977 написа:Неделчо,знаеш,че те уважавам,но позволи ми да не съм съгласен!Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Немога да разбера кви правила кви чудесии,правилата всеки си ги носи у себе си,ако не си правилния не си на правилното място просто и логично,няма смисъл Барута да банва,неправилния сам се банва и е по-тежко.
Винаги сме на различни водоеми и правилата са различни,всеки си има глава на раменете и да расъждава.
Ако някой се напие и мине през палатката ти с джипа или просто стреля с личното си оръжие в неправилната посока...тогава какво?Не ми се мисли!
Затова темата на Илийката е много на място,все още няма пострадали,дай Боже и да няма никога,но не е излишно да си има "превантивни"мерки!
Всичко си продължава,но недай Боже ако стане сакатлък...ей така по невнимание...?
Дори и никой да няма вина,въпросите и терзанията,едно "ако" остава за цял живот?!
Митев,ще се радвам да се запознаем,дано да е на НС-6,тогава ще ти обясня вижданията си.
-
- кандидат преподавател
Нема демокрация в таз държава и това сие.Митев написа:Ти да мълчишКраси_поборника написа:От пследната среща май аз съм най потърпевш,![]()
![]()
![]()

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Митев написа:Ти да мълчишКраси_поборника написа:От пследната среща май аз съм най потърпевш,![]()
![]()
![]()

В темной тишине..

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Вии на сватба не сте ли ходили бре.Събират се хора и се веселят.Тъпанари и непредвидени ситуации от всякъде могат да изненадат.
Неделчо и Митев са прави.Баси правилата назначете един генерал да води парада.
Който не слуша в ареста.
Неделчо и Митев са прави.Баси правилата назначете един генерал да води парада.
Който не слуша в ареста.

Самосъзнание
му е майката
Сори че се намесвам
там, където много мъже си мерят
......размера на ........ въдиците
Аз пък заявявам, че ще си тръшкам вратите, колкото си искам

Сори че се намесвам

Аз пък заявявам, че ще си тръшкам вратите, колкото си искам

Elfi написа:Самосъзнаниему е майката
![]()
Сори че се намесвамтам, където много мъже си мерят
......размера на ........ въдиците
![]()
Аз пък заявявам, че ще си тръшкам вратите, колкото си искам![]()
![]()
![]()
![]()

утре съм при аверчето

Пенсио да взема някой да те пази лиchapara написа:Разчитайте,срещите се разрастват,самосъзнание ли,дай Боже
,дано да не си хапеме гъза после

Правила трябва да има и ще има, ясно е като бял ден, предвид че срещите се разрастват от към хора, а организацията стои върху главите на няколко човека, както се случваше до сега....
Така или иначе лагера се групира обичайно на някакъв регионален принцип-шопландци,бургазлии,воеводи,майни, и т.н., за това предлагам всяка група да си определи по един(или няколко) отговорник(а), който по списък да събира (символичната)такса за нуждите на лагера- било за тоалетни, смет, водоноска , за различните награди и т.н.
Да се изберат няколко човека, които да отговарят за общата каса и да се знае поименно, кой дал, кой не дал!
Наказанията по време на срещата да бъдат изключително финансови-колеги който не си знаят мярката на пиенето и стават големи "тигри" на няколко чашки(бутилки) и дразнят, обиждат и развалят настроението на околоните, да бъдат така"любезни", като поизтрезнеят да си внесат едни 20-30лв в общата каса, ако продължават в същия дух да си тръгват и въобще да не идват на НСрещи, а че ще напуснат и Форума е повече от ясно
На Любо идеята за обща шатра е време да се реализира и за това е необходимо да се направи каса, а подробностите ще обсъдим на самата среща!
Всеки да подпише декларация с правилата с пристигането си в лагера , и в която да е упоменато, че е съгласен да се съобразява доброволно с решенията на коменданти, отговорници, или там както ще се казват хората, които ще изберем с гласуване!
Да няма после "ами не си нося пари"," бях се напил нещо", "ами не знаех" и подобни.....
Колеги да ви напомня, че НС не са монопол на Митефф, Жечефф, Чапа(р)ев,
Поло-в,Вичефф,Снегофф,Сапунджиефф,Воеводефф,Неделчеф и останалите обичайно присъстващи, които са на снимките след срещите, а и да е интересно и комфортно на колеги, които не са толкова активни във форума, или ще дойдат за първи път(много от тях със семействата си и децата си) и за това трябва да има ОБЩ АРШИН за всички, за да няма сърдити и потърпевши накрая
Така или иначе лагера се групира обичайно на някакъв регионален принцип-шопландци,бургазлии,воеводи,майни, и т.н., за това предлагам всяка група да си определи по един(или няколко) отговорник(а), който по списък да събира (символичната)такса за нуждите на лагера- било за тоалетни, смет, водоноска , за различните награди и т.н.
Да се изберат няколко човека, които да отговарят за общата каса и да се знае поименно, кой дал, кой не дал!
Наказанията по време на срещата да бъдат изключително финансови-колеги който не си знаят мярката на пиенето и стават големи "тигри" на няколко чашки(бутилки) и дразнят, обиждат и развалят настроението на околоните, да бъдат така"любезни", като поизтрезнеят да си внесат едни 20-30лв в общата каса, ако продължават в същия дух да си тръгват и въобще да не идват на НСрещи, а че ще напуснат и Форума е повече от ясно

На Любо идеята за обща шатра е време да се реализира и за това е необходимо да се направи каса, а подробностите ще обсъдим на самата среща!
Всеки да подпише декларация с правилата с пристигането си в лагера , и в която да е упоменато, че е съгласен да се съобразява доброволно с решенията на коменданти, отговорници, или там както ще се казват хората, които ще изберем с гласуване!
Да няма после "ами не си нося пари"," бях се напил нещо", "ами не знаех" и подобни.....
Колеги да ви напомня, че НС не са монопол на Митефф, Жечефф, Чапа(р)ев,
Поло-в,Вичефф,Снегофф,Сапунджиефф,Воеводефф,Неделчеф и останалите обичайно присъстващи, които са на снимките след срещите, а и да е интересно и комфортно на колеги, които не са толкова активни във форума, или ще дойдат за първи път(много от тях със семействата си и децата си) и за това трябва да има ОБЩ АРШИН за всички, за да няма сърдити и потърпевши накрая

Последно промяна от Jechev на Сря Авг 05, 2009 6:02 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.