Изкажете мнение от личен опит.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Изкажете мнение от личен опит.

Мнение от ivan910923 »

Става въпрос за следното: от кои сайтове сте поръчвали неща(въдици, макари, влакна и всичко друго свързано с риболова). Пускам темата, защото все ме е страх да поръчвам от интернет, но само там можеш да видиш точно това ,което търсиш.Кажете вие от кои сайтове сте поръчвали и каде е по-евтина доставката става въпрос не да ти донесат продукта до вратата, ами примерно до техния офис във вашия град. И да споделите от кои сайтове сте си патили и да не поръчваме от там.
Благодаря предварително, смятам че темата ще е полезна за много хора посещаващи форума, а ако темата се дублира с друга се извинявам, но не мисля че има друга подобна, поне не съм видял такава, пък ако има delete моята.
Човек е по-спокоен, когато някой му каже "От тук съм поръчвал-грешка нямат"
Айде и наслука!!!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Re: Изкажете мнение от личен опит.

Мнение от carpsliven2 »

За да копуваш от сайтове .. трябва да неси рибар.. тва смешно направо .. то на снимките всички неща изглеждат красиви .. ама него ли барнеш и видиш...
п.п. Покорния на съдбата .. умира като роб :mrgreen:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

carpsliven2 написа:За да копуваш от сайтове .. трябва да неси рибар.. тва смешно направо .. то на снимките всички неща изглеждат красиви .. ама него ли барнеш и видиш...
Има много неща,където може да си ги купиш от интернет .И ще ти излезне много по-евтино.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

eminem94 написа: Има много неща,където може да си ги купиш от интернет .И ще ти излезне много по-евтино.
Ако идеш и пеша да си ги вземеш .. ще излезе още по-ефтено :lol:
Изображение
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

carpsliven2 написа:
eminem94 написа: Има много неща,където може да си ги купиш от интернет .И ще ти излезне много по-евтино.
Ако идеш и пеша да си ги вземеш .. ще излезе още по-ефтено :lol:
Колега има много неща дето да кажем не ги продават .Има такива който в магазина ги има , а в интернет ги няма и обратното .
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan910923 »

Да то си е така че докато не го барнеш не е работа ама като ми трябват кукички за морски риболов пеша ли да отида до морето да си купя , щото тука при нас като им кажеш нещо за морски риболов дали имат и ти казват "Кукички за морски риболоооооов, хм не си спомням някога да съм продавал" за това става въпрос- неща които ги няма в повечето по-малки градове.
Е все пак нека не разваляме добрия тон :D
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan910923 »

carpsliven2 написа:За да копуваш от сайтове .. трябва да неси рибар.. тва смешно направо .. то на снимките всички неща изглеждат красиви .. ама него ли барнеш и видиш...
пък в някой сайтове има съответствие между снимката и продукта,за такива сайтове питам
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Аз само си изказах мнението .. пък никой не е длъжен да се съобразява с него .. всеки да прай квото знай .. Просто се нагледах на боклуци копувани от разни сайтове..
Изображение
koki

Мнение от koki »

От тук съм пазарувал......http://shop.fishing-mania.com/
Всичко си е както трябва......
БАТТОНИ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от БАТТОНИ »

koki написа:От тук съм пазарувал......http://shop.fishing-mania.com/
Всичко си е както трябва......
И аз съм съгласен колегата е супер коректен :!:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Колегата карпсливен е прав всичко трябва да се види на живо защото иначе после ще има да си блъскате главите с нещо,а ако става въпрос за едните куки къв е смисъла да ги гледаш в магазин копувай онлайн,ама въдици макари и темпдобни освен ако не съм ги виждал и пипвал няма да купя :!:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

carpsliven2 написа:За да копуваш от сайтове .. трябва да неси рибар...
МммммммДам , ако не ставаш в 3 сабаале па не си рибар ! Ако не ходиш четири пъти седмично на риба па не си рибар ! Ако не пишеш в моят излет па не си рибар ! Ако не спиш само на палатка и не сереш у шубрако като съответно си бръшеш гъзюгата с листа от подбел па не си рибар ! Ако .....

АЙДЕ МАЛЦЕ ПО-ПОЛЕКА С ОПРЕДЕЛЕНИЯТА КОЙ Е РИБАР НА БАЗА НА КОЯ СТРАНА МУ Е ЗАСТАНАЛ КАТ СЕ СЪБУДИ , А :twisted:

Пазарувам основно от сайтове в болшинството случай от Ибейката . За съответният такъм който ще си го напазарувам предварително сондирам мнения ( в повечето случаи съответният такъм извъобще не се предлага в БГ или ако се предлага струва примерно 1750лв. с отстъпката докато си взимам същият за 720лв. с доставката до нас :idea: тва един от случаите ! ) . Ако след закупуването на даденото нещо то не ми ойдише съответно го продавам и тъй , нема друг начин ама то и да тръскаш или въртиш нещо сал в магазина си е същата работа . Специално за Сашо и Фишингмания шоп , Вальо и Куката , Росен и Янтра , Вътко и iIVPfishing лично гарантирам че са мега коректни пичове като и за Видракс , Филстар , Колмик и други не бих си сложил грех на душата като ги обявя като некоректни онлайн продавачи особенно по отношение отношение към клиента и тъй !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
peshevko
новобранец
новобранец

Мнение от peshevko »

нема друг начин ама то и да тръскаш или въртиш нещо сал в магазина си е същата работа . Специално за Сашо и Фишингмания шоп , Вальо и Куката , Росен и Янтра , Вътко и iIVPfishing лично гарантирам че са мега коректни пичове като и за Видракс , Филстар , Колмик и други не бих си сложил грех на душата като ги обявя като некоректни онлайн продавачи особенно по отношение отношение към клиента и тъй ![/quote]
Подкрепям напълно!
Освен това,колегата не пита дали е по- добре да купува на "живо" или "по снимка".....
Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan910923 »

Павел Иванов и peshevko ето това е, за което питам мерси много за отговорите и разбирането.Не случайно не съм написал за заглавие "Да купувам или не от сайтове ?"
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan910923 »

Колеги не мога да намеря някой сайт дето продават работи за морски риболов ,помагайте, кажете нещо добро и пробвано. Трябват ми бомбарди кукички за морски, чепарета и там някви други работи щях да поръчвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”