Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изкажете мнение от личен опит.
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Изкажете мнение от личен опит.
Става въпрос за следното: от кои сайтове сте поръчвали неща(въдици, макари, влакна и всичко друго свързано с риболова). Пускам темата, защото все ме е страх да поръчвам от интернет, но само там можеш да видиш точно това ,което търсиш.Кажете вие от кои сайтове сте поръчвали и каде е по-евтина доставката става въпрос не да ти донесат продукта до вратата, ами примерно до техния офис във вашия град. И да споделите от кои сайтове сте си патили и да не поръчваме от там.
Благодаря предварително, смятам че темата ще е полезна за много хора посещаващи форума, а ако темата се дублира с друга се извинявам, но не мисля че има друга подобна, поне не съм видял такава, пък ако има delete моята.
Човек е по-спокоен, когато някой му каже "От тук съм поръчвал-грешка нямат"
Айде и наслука!!!
Благодаря предварително, смятам че темата ще е полезна за много хора посещаващи форума, а ако темата се дублира с друга се извинявам, но не мисля че има друга подобна, поне не съм видял такава, пък ако има delete моята.
Човек е по-спокоен, когато някой му каже "От тук съм поръчвал-грешка нямат"
Айде и наслука!!!
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Изкажете мнение от личен опит.
За да копуваш от сайтове .. трябва да неси рибар.. тва смешно направо .. то на снимките всички неща изглеждат красиви .. ама него ли барнеш и видиш...
п.п. Покорния на съдбата .. умира като роб

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Има много неща,където може да си ги купиш от интернет .И ще ти излезне много по-евтино.carpsliven2 написа:За да копуваш от сайтове .. трябва да неси рибар.. тва смешно направо .. то на снимките всички неща изглеждат красиви .. ама него ли барнеш и видиш...
- carpsliven2
- сериозен играч
Ако идеш и пеша да си ги вземеш .. ще излезе още по-ефтеноeminem94 написа: Има много неща,където може да си ги купиш от интернет .И ще ти излезне много по-евтино.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега има много неща дето да кажем не ги продават .Има такива който в магазина ги има , а в интернет ги няма и обратното .carpsliven2 написа:Ако идеш и пеша да си ги вземеш .. ще излезе още по-ефтеноeminem94 написа: Има много неща,където може да си ги купиш от интернет .И ще ти излезне много по-евтино.
-
- научил се да хвърля
Да то си е така че докато не го барнеш не е работа ама като ми трябват кукички за морски риболов пеша ли да отида до морето да си купя , щото тука при нас като им кажеш нещо за морски риболов дали имат и ти казват "Кукички за морски риболоооооов, хм не си спомням някога да съм продавал" за това става въпрос- неща които ги няма в повечето по-малки градове.
Е все пак нека не разваляме добрия тон
Е все пак нека не разваляме добрия тон

-
- научил се да хвърля
пък в някой сайтове има съответствие между снимката и продукта,за такива сайтове питамcarpsliven2 написа:За да копуваш от сайтове .. трябва да неси рибар.. тва смешно направо .. то на снимките всички неща изглеждат красиви .. ама него ли барнеш и видиш...
- carpsliven2
- сериозен играч
Аз само си изказах мнението .. пък никой не е длъжен да се съобразява с него .. всеки да прай квото знай .. Просто се нагледах на боклуци копувани от разни сайтове..

От тук съм пазарувал......http://shop.fishing-mania.com/
Всичко си е както трябва......
-
- научил се да хвърля
И аз съм съгласен колегата е супер коректенkoki написа:От тук съм пазарувал......http://shop.fishing-mania.com/

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колегата карпсливен е прав всичко трябва да се види на живо защото иначе после ще има да си блъскате главите с нещо,а ако става въпрос за едните куки къв е смисъла да ги гледаш в магазин копувай онлайн,ама въдици макари и темпдобни освен ако не съм ги виждал и пипвал няма да купя 

Без риболов няма любов !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
МммммммДам , ако не ставаш в 3 сабаале па не си рибар ! Ако не ходиш четири пъти седмично на риба па не си рибар ! Ако не пишеш в моят излет па не си рибар ! Ако не спиш само на палатка и не сереш у шубрако като съответно си бръшеш гъзюгата с листа от подбел па не си рибар ! Ако .....carpsliven2 написа:За да копуваш от сайтове .. трябва да неси рибар...
АЙДЕ МАЛЦЕ ПО-ПОЛЕКА С ОПРЕДЕЛЕНИЯТА КОЙ Е РИБАР НА БАЗА НА КОЯ СТРАНА МУ Е ЗАСТАНАЛ КАТ СЕ СЪБУДИ , А

Пазарувам основно от сайтове в болшинството случай от Ибейката . За съответният такъм който ще си го напазарувам предварително сондирам мнения ( в повечето случаи съответният такъм извъобще не се предлага в БГ или ако се предлага струва примерно 1750лв. с отстъпката докато си взимам същият за 720лв. с доставката до нас

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
нема друг начин ама то и да тръскаш или въртиш нещо сал в магазина си е същата работа . Специално за Сашо и Фишингмания шоп , Вальо и Куката , Росен и Янтра , Вътко и iIVPfishing лично гарантирам че са мега коректни пичове като и за Видракс , Филстар , Колмик и други не бих си сложил грех на душата като ги обявя като некоректни онлайн продавачи особенно по отношение отношение към клиента и тъй ![/quote]
Подкрепям напълно!
Освен това,колегата не пита дали е по- добре да купува на "живо" или "по снимка".....
Подкрепям напълно!
Освен това,колегата не пита дали е по- добре да купува на "живо" или "по снимка".....
Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!
-
- научил се да хвърля
Павел Иванов и peshevko ето това е, за което питам мерси много за отговорите и разбирането.Не случайно не съм написал за заглавие "Да купувам или не от сайтове ?"
-
- научил се да хвърля
Колеги не мога да намеря някой сайт дето продават работи за морски риболов ,помагайте, кажете нещо добро и пробвано. Трябват ми бомбарди кукички за морски, чепарета и там някви други работи щях да поръчвам.