Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Днес на Диканите !
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Днес на Диканите !
Айде да го провериме това с фитките на какво се дължи
Иначе страшнен излет

Иначе страшнен излет

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Епа доволно си фанал, ако че е на фидер. Нема ли некъф шанс да ги придърпаш у обсега на щечето?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
MapuaH написа: Вярно е бате. През деня липсват. Странно, но е факт. Иначе му свикнах на фидера, но само едно ме ядосва, че имам много фитки. Има още много да се учиКакво ли не правя - поводи скъсявам, удължавам, монтажи сменям и пак имам уникално много пропуски. Не ми се мисли, ако бях извадил вчера всички, който ми клъвнаха.
хммм тва е странно може да е от самото кълване на гиола защото аз от 10тина излета с фидера имам 90% успеваемост

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- CERRUTI
- сериозен играч
А в неделя при мен дори и бабките липсваха....
само кленчета и то маломерни по 300-350гр. един калибър!!!Обаче бях взел и болонезето и за 2часа изневерих на фидера,налових с кепа малки рибенца(главно костурчета и слънчевки,уклеиките много бързи мамка им)и стана тя каквато стана-със всяко мятане(чакаш най-много 30-40сек.) и следва удър-все мерни костурляци колко длан и отгоре.....обаче се въртът покрай водораслите,метнеш ли на открито кълването се разрежда осезаемо... а към 14:00 едно семейство туфлеци се заплацикаха във водата и риболова отиде по дяволите
Милене ти каде ходиш,много водорасли-оставих една хранилка със се рибата във водораслите,хем плетено влакно
...аз бях точно под 2-рата отбивка кадето има един трафопост на асфалтовия път!!!

Милене ти каде ходиш,много водорасли-оставих една хранилка със се рибата във водораслите,хем плетено влакно

Точно там ловя и аз батеCERRUTI написа:А в неделя при мен дори и бабките липсваха....само кленчета и то маломерни по 300-350гр. един калибър!!!Обаче бях взел и болонезето и за 2часа изневерих на фидера,налових с кепа малки рибенца(главно костурчета и слънчевки,уклеиките много бързи мамка им)и стана тя каквато стана-със всяко мятане(чакаш най-много 30-40сек.) и следва удър-все мерни костурляци колко длан и отгоре.....обаче се въртът покрай водораслите,метнеш ли на открито кълването се разрежда осезаемо... а към 14:00 едно семейство туфлеци се заплацикаха във водата и риболова отиде по дяволите
![]()
Милене ти каде ходиш,много водорасли-оставих една хранилка със се рибата във водораслите,хем плетено влакно...аз бях точно под 2-рата отбивка кадето има един трафопост на асфалтовия път!!!

Абе и аз не знам, сигурно защото съм нов още в този занаят и не умея да ги засичам добре. Истината според мен, е че калвът много специално на този водоем.Николай Неделков написа:Айде да го провериме това с фитките на какво се дължи![]()
Иначе страшнен излет
Има бате ! Едно приятелче преди две седмици се случихме заедно да ловим ги беше убил на щека на 13 м. Аз отидох към 15.00 ч. пак с фидера, а той беше хванал от сутринта към две кофиDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Епа доволно си фанал, ако че е на фидер. Нема ли некъф шанс да ги придърпаш у обсега на щечето?

Евала !!! Аз не мога да се похваля с такава успеваемост. Кажи какъв монтаж ползваш на затворен водоем предимно ? Трябва да идем заедно д апокажеш това , оноваTRANSKI RIBAR написа: хммм тва е странно може да е от самото кълване на гиола защото аз от 10тина излета с фидера имам 90% успеваемост

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ползвам тоя левия монтаж

TRANSKI RIBAR написа:Ползвам тоя левия монтаж![]()
Много уплитания имам с него бате и много му се ядосвам

-
- научил се да хвърля
здравейте. платен ли е язовира?
- indalo
- фен клуб-скобар
Много уплитания имам с него бате и много му се ядосвам
Иначе е добър наистина за стояща вода![/quote]
Що бе бате, и аз ловя предимно с тоя монтаж и уплитанията са ми редки, да не кажа, че липсват. Пробвах и сдруги, но тоя ми е най лесен и бърз и най важното върши работа. За реката пак с него си ловя.

Що бе бате, и аз ловя предимно с тоя монтаж и уплитанията са ми редки, да не кажа, че липсват. Пробвах и сдруги, но тоя ми е най лесен и бърз и най важното върши работа. За реката пак с него си ловя.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- CERRUTI
- сериозен играч
Точен отговор май нямаokx написа:здравейте. платен ли е язовира?

Ама това трябва да се провери,да не би да не са му подновили договора на арендатора и той ей така все пак да минава да събира пари-ако мине номера?
Пуснах въпрос в сайта на ИАРА да видиме какво ще отговорят!!!- http://nafa-bg.org/BG/EDemocracy/viewto ... =16&t=1254

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нямам нито едно уплитане с тоя левия монтаж 

Пробвай да направиш няколко клупа.......MapuaH написа:Много уплитания имам с него бате и много му се ядосвамИначе е добър наистина за стояща вода!

Оплитанията ще намалеят драстично.....но, същевременно монатажа си остава все толкова чуствителен!!!

пп:Снимката е на Butnik
-
- новобранец
Там няма риба. Що пращате хората за зелен хайвер.indalo написа:Браво Мариански. Пак си ги наскубал. Фидера си е много силно оръжие. Заради работата обаче ходя вечер и ношес и ги ловкам с директния, като търся предимно морунажите, и ги намирам от време на време. Чудно ми е , че през деня никакви ги няма.

- Николай Неделков
- учете се от него
Пънчо Върбов написа:
Там няма риба. Що пращате хората за зелен хайвер.![]()
![]()
Това , че не си имал ден или си некадърен , не е наш проблем

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Тази неделя ще ходя на колегата bobi_rad който е от Диканя на гости , та мисля да взема фидера. Тези места Мариански с водораслите от към устието ли са от към главния път или от другата страна от към скалите