Алино

Модератори: bobopeli, sapuna

Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Алино

Мнение от Dimy »

Днес си говорехме с един приятел за риба , като си правех сметка да ходим на яз Искър да повлачим , ма баща му реши да ходим на алино , че му харесвало повече , а почивните дни на Искъра , Натоварихме лодката на колата и газ към Алино , часа беше към 19 :15 когато тръгнаме с лодката , на едната въдица закачих салмо булхед който се е доказвъл много пъти на тоя водоем и дадах въдицата на еидин приятел ,другия караше лодката . на първите 100м още не бях оправил мойта последва удар и излезе един доста хубав 56см клен . Продължихме да влачим аз пуснах едно хорнетче . И влизаме във по плитката част на язовира и познайте ко виждаме 2-3 мрежи опънати :evil: :evil: най нагло.
Тръгнахме да вадим мрежите и от гората се чу изтрел , последва 10 мнутна кавга , и заплаха от собствениците на мрежите , че ще стрелят в лодката и ние ги оставихме , за съжаление не знам телефоните на горското , а и на алино глобъл няма обхват.

но тоя язовир го отписвъм като гледах размера на дупките на мрежите , всичко по едро е заминало , а иначе хванахме 2 клена на 53 и56 см наколко на по 25-30 см и едно костурче , единя голям клен го пуснахме другия колегата си го задържа , другите кленчета също само костурчето остана

п.с. снимки утре , че са на колегата във телефона
Последно промяна от Dimy на Чет Авг 13, 2009 11:06 pm, променено общо 1 път.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Re: Алино

Мнение от carpsliven2 »

Колега .. звъниш веднага на 166
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

carpsliven2 написа:Колега .. звъниш веднага на 166

или на 112
Изображение
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

съмнявам се да им направят нещо , нищо чудно и месния горски да е бил с тях :evil:
ето тва са снимките от моя телефон , другите са на колегата в телефона
мрежите бях 2
Изображение

едно заблудено костурче бе сефтето на новото хорнетче , след тва сомо кленчета

Изображение
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

НИКИ ДОНЧЕВ написа:

или на 112
а според вас какво ще се случи?
Изображение
БАЙ-100-ЯН
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

Колега се пак се обади на 112. Кажи им че чак сега си имал възможност и им обясни какво е станало.
ПО-ДОБРЕ КЪСНО ОТ КОЛКОТО НИКОГА!
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Алино не е ли под аренда-платен язовир.....
Жоро-multi_maks

Мнение от Жоро-multi_maks »

borislavvasilev написа:
НИКИ ДОНЧЕВ написа:

или на 112

Ами, като звъннеш на 112 и кажеш, че стрелят по тебе :shock: . Повярвай ми, много неща ще се случат.
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Нямам идея какъв е язовира и чий е, но това в случая няма и значение, т.к. е имало СТРЕЛБА С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ С/У ЧОВЕК. Че те полицаите не вадят как да е оръжие и то с/у престъпници, а какво остава за някой си там, дето е местния башибозук да си развява коня на където му скимне - щото имал пушка или щото си мисли че е всемогъщ.
С оглед ситуацията с новото правителство (не че смятам че ще се случи кой знае какво), но си мисля че поне малко ще секнат тия каубойски истории....да си те стреля секи който има една заплата за да си купи пищов...Трябвало е да звъннете на полицията според мен (или на 112).
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

Колега много жалко че не сте имали обхват да се обадите на 112! И сега както се шуми заради починалия полицай просто сега щяха да висят на трамвайчето тия ко....та!
Последно промяна от bobir на Пет Авг 14, 2009 9:31 am, променено общо 1 път.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
leonardo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leonardo »

Dimy написа:Тръгнахме да вадим мрежите и от гората се чу изтрел , последва 10 мнутна кавга , и заплаха от собствениците на мрежите , че ще стрелят
E това вече минава всякакви граници... Кога ли такива каубои ще си намерят майстора - стрелба и заплаха с оръжие - това вече си е кретения последна фаза
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

leonardo написа:
Dimy написа:Тръгнахме да вадим мрежите и от гората се чу изтрел , последва 10 мнутна кавга , и заплаха от собствениците на мрежите , че ще стрелят
E това вече минава всякакви граници... Кога ли такива каубои ще си намерят майстора - стрелба и заплаха с оръжие - това вече си е кретения последна фаза
Когато хората почнат да го използват тоя номер по предназначение и когато отимаме истинска полиция, а не такава, която да гърми "предупредителни изстрели" след като има застрелян полицай. това като го чух по телевизията си викам "Егати и полицията"! Но за 112 наистина е най-доброто и според мен!
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Язовира беше арендован сега вече не е , събота и неделя има доста хора , макар риболова да върви доста трудно от брега, но пък мястото е доста красиво.

на 112 съм званял само веднъж за катастрофа , казвам и мястота , а тая ме прати да питам но кой номер е :evil:
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

borislavvasilev написа:
НИКИ ДОНЧЕВ написа:

или на 112
Колега два пъти подава сигнал за бракониери на тел 112,до 5 минути му се обаждат от ИАРА,единя път са се отзовали до 30минути,а другия след разговора с тях колегта е преценил,че няма да могат да хванат бракониерите понеже са се натоварили в колата и са отпрашили,но все пак от ИАРА са дошли.А ако и стрелят по теб,мисля и полицията ще се отзове доста бързо.
Изображение
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

не са стреляли по нас , стреляха само веднъж във въздуха и зплашиха , че ще стрелят в лодката :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”