Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Алино
Алино
Днес си говорехме с един приятел за риба , като си правех сметка да ходим на яз Искър да повлачим , ма баща му реши да ходим на алино , че му харесвало повече , а почивните дни на Искъра , Натоварихме лодката на колата и газ към Алино , часа беше към 19 :15 когато тръгнаме с лодката , на едната въдица закачих салмо булхед който се е доказвъл много пъти на тоя водоем и дадах въдицата на еидин приятел ,другия караше лодката . на първите 100м още не бях оправил мойта последва удар и излезе един доста хубав 56см клен . Продължихме да влачим аз пуснах едно хорнетче . И влизаме във по плитката част на язовира и познайте ко виждаме 2-3 мрежи опънати
най нагло.
Тръгнахме да вадим мрежите и от гората се чу изтрел , последва 10 мнутна кавга , и заплаха от собствениците на мрежите , че ще стрелят в лодката и ние ги оставихме , за съжаление не знам телефоните на горското , а и на алино глобъл няма обхват.
но тоя язовир го отписвъм като гледах размера на дупките на мрежите , всичко по едро е заминало , а иначе хванахме 2 клена на 53 и56 см наколко на по 25-30 см и едно костурче , единя голям клен го пуснахме другия колегата си го задържа , другите кленчета също само костурчето остана
п.с. снимки утре , че са на колегата във телефона

Тръгнахме да вадим мрежите и от гората се чу изтрел , последва 10 мнутна кавга , и заплаха от собствениците на мрежите , че ще стрелят в лодката и ние ги оставихме , за съжаление не знам телефоните на горското , а и на алино глобъл няма обхват.
но тоя язовир го отписвъм като гледах размера на дупките на мрежите , всичко по едро е заминало , а иначе хванахме 2 клена на 53 и56 см наколко на по 25-30 см и едно костурче , единя голям клен го пуснахме другия колегата си го задържа , другите кленчета също само костурчето остана
п.с. снимки утре , че са на колегата във телефона
Последно промяна от Dimy на Чет Авг 13, 2009 11:06 pm, променено общо 1 път.
- carpsliven2
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Re: Алино
съмнявам се да им направят нещо , нищо чудно и месния горски да е бил с тях
ето тва са снимките от моя телефон , другите са на колегата в телефона
мрежите бях 2

едно заблудено костурче бе сефтето на новото хорнетче , след тва сомо кленчета

ето тва са снимките от моя телефон , другите са на колегата в телефона
мрежите бях 2

едно заблудено костурче бе сефтето на новото хорнетче , след тва сомо кленчета

-
- разбира нещата
а според вас какво ще се случи?НИКИ ДОНЧЕВ написа:carpsliven2 написа:Колега .. звъниш веднага на 166
или на 112

БАЙ-100-ЯН
Алино не е ли под аренда-платен язовир.....
borislavvasilev написа:а според вас какво ще се случи?НИКИ ДОНЧЕВ написа:carpsliven2 написа:Колега .. звъниш веднага на 166
или на 112
Ами, като звъннеш на 112 и кажеш, че стрелят по тебе

Нямам идея какъв е язовира и чий е, но това в случая няма и значение, т.к. е имало СТРЕЛБА С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ С/У ЧОВЕК. Че те полицаите не вадят как да е оръжие и то с/у престъпници, а какво остава за някой си там, дето е местния башибозук да си развява коня на където му скимне - щото имал пушка или щото си мисли че е всемогъщ.
С оглед ситуацията с новото правителство (не че смятам че ще се случи кой знае какво), но си мисля че поне малко ще секнат тия каубойски истории....да си те стреля секи който има една заплата за да си купи пищов...Трябвало е да звъннете на полицията според мен (или на 112).
С оглед ситуацията с новото правителство (не че смятам че ще се случи кой знае какво), но си мисля че поне малко ще секнат тия каубойски истории....да си те стреля секи който има една заплата за да си купи пищов...Трябвало е да звъннете на полицията според мен (или на 112).
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Колега много жалко че не сте имали обхват да се обадите на 112! И сега както се шуми заради починалия полицай просто сега щяха да висят на трамвайчето тия ко....та!
Последно промяна от bobir на Пет Авг 14, 2009 9:31 am, променено общо 1 път.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
E това вече минава всякакви граници... Кога ли такива каубои ще си намерят майстора - стрелба и заплаха с оръжие - това вече си е кретения последна фазаDimy написа:Тръгнахме да вадим мрежите и от гората се чу изтрел , последва 10 мнутна кавга , и заплаха от собствениците на мрежите , че ще стрелят
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
Когато хората почнат да го използват тоя номер по предназначение и когато отимаме истинска полиция, а не такава, която да гърми "предупредителни изстрели" след като има застрелян полицай. това като го чух по телевизията си викам "Егати и полицията"! Но за 112 наистина е най-доброто и според мен!leonardo написа:E това вече минава всякакви граници... Кога ли такива каубои ще си намерят майстора - стрелба и заплаха с оръжие - това вече си е кретения последна фазаDimy написа:Тръгнахме да вадим мрежите и от гората се чу изтрел , последва 10 мнутна кавга , и заплаха от собствениците на мрежите , че ще стрелят
Язовира беше арендован сега вече не е , събота и неделя има доста хора , макар риболова да върви доста трудно от брега, но пък мястото е доста красиво.
на 112 съм званял само веднъж за катастрофа , казвам и мястота , а тая ме прати да питам но кой номер е
на 112 съм званял само веднъж за катастрофа , казвам и мястота , а тая ме прати да питам но кой номер е

-
- сериозен играч
Колега два пъти подава сигнал за бракониери на тел 112,до 5 минути му се обаждат от ИАРА,единя път са се отзовали до 30минути,а другия след разговора с тях колегта е преценил,че няма да могат да хванат бракониерите понеже са се натоварили в колата и са отпрашили,но все пак от ИАРА са дошли.А ако и стрелят по теб,мисля и полицията ще се отзове доста бързо.borislavvasilev написа:а според вас какво ще се случи?НИКИ ДОНЧЕВ написа:carpsliven2 написа:Колега .. звъниш веднага на 166
или на 112

не са стреляли по нас , стреляха само веднъж във въздуха и зплашиха , че ще стрелят в лодката