Провалиха ни излета и срещата на яз.Мечка

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Провалиха ни излета и срещата на яз.Мечка

Мнение от kabaero »

Мамка му и лайнар , заради него не ходя на Пясъка 6 та година , а преди бях поне 2-3 пъти в месеца . Язовира на Мечка ли - :butthead:
marko1
новобранец
новобранец

Мнение от marko1 »

Колега има лек за такива алчни арендатори дето пари и риба не им стигнаха,казва се безлюдие и безрибие,а вие си намерете естествените водоеми /реки и язовири / където все още риболова е истински и природата също.Защото както е тръгнало ше дойде ден в който ще дадат под аренда и Дунава и морето и всичко.Айде със здраве и не се коси ,а иди на риба.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Колега,не се ядосвай!Не е било пи твоя вина.Нали знаеш поговорката-алчен г.з,кръв с.ре!
Като гледам снимковия материал,всичко е било перфектно от ваша страна,а за некоректните действия си има съответните противодействия,които са посочили колегите в по-горните постове.Задраве да е!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не си спомням точно коя година беше 2003 или 2004 ,но там изкарах целия сезон два пъти седмично бях там.Що шаран ,перки,кефали се изкарваха.Хвана ме и едно наводнение,та ми отнесе живарника точно преди скалите,наесен като му падна водата,пъновете на аза бяха на сухо,си го намерих.А по тия места които е снимал колегата,що риба се изкара,даже Папарака се отказа да лови,че така ги бях натиснал не можеше да се вреди.Един любим водоем-и той ще иде в черния списък.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Асене, не се ядосвай стоя тъпанар. Язовирите станаха с един по-малко - и Мечка влезе в черния списък. Ти се стегни и отивай на Пясъка , няма да си разваляш почивката . Как бях се наточил за утре и други ден ако знаеш :drinkers: .А за полковника- :finga:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Много гадно така да ти се провали почивката с компания заради някой ...(тука сигурно псувам)
chestarfield написа:Преди извесно време собственика ми се оплака че неискат да му подноват договора.........
Нямам нищо против рибата си е твоя земи си я,
Винаги съм се чудел какво значи,че някой,като е арендатор е негова и рибата след като не е зарибил и едно рибче,като му изтича договора да си ходи дома да вари ракия. :evil:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
liuboo
новобранец
новобранец

Мнение от liuboo »

Малееее чета и така си останах,а питах аз възчерния мангал,мрежи пущате ли ,вика ми само на есен пущаме,и с усмивка от низ златни зъби пребра пет лева,чаках удобен ден да отида пак там защото имам добри спомени,но като прочетох какво става няма да стъпна и на всички мои познати и непознати ще казвам да не ходят,да пълнят гушата на онези изроди,то стана да се чудиш каде за риба да отидеш,добре че са реките макар и тъх често да изтровват или друго.....
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Ееееееех риболовни неволи. То няма да е все така , все някога ще спрат и тея гаври. Асене не се къхъри , ще има и други срещи. Не вярвам докато тоя е арендатор , някой да стъпи на Мечка.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

marko1 написа:Колега има лек за такива алчни арендатори дето пари и риба не им стигнаха,казва се безлюдие и безрибие,а вие си намерете естествените водоеми /реки и язовири / където все още риболова е истински и природата също.Защото както е тръгнало ше дойде ден в който ще дадат под аренда и Дунава и морето и всичко.Айде със здраве и не се коси ,а иди на риба.
То и ние искаме такива ,ама около нас няма, сериозно няма, наи блиските ни язовири с билет са на 70-80километра. :twisted: Тракиец и Пясъка сичко друго е платено или обезрибено и изоставено.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”