Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

то пълно щастие маи няма
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
то пълно щастие маи няма
Ходя за риба откакто имам съзнателни спомени за себе си.Тази година си намерих много подходящо място за риболов.Излизат едри костури(поне за мен са 300-500гр.) ловя само на изкуствена стръв.Обикновенно от сутрин до обед правя 4-5кг риба.Кеф голям обаче............не само в корема аи в месото на рибата има червеи може да не са вредни ама въпреки че я обичам не я ям и ко да я правя не ми се пуска точно костур обратно като го знам що за мизерник е
да я дам на някои пак не става те си излизат гадинките да я хварля то по добре изобщо да не я хващам пък ми се хваща
PS:давах на котките ама тя маалата са задръсти от тях една за тети пат ражда тази година като ма видят само и почват да мяукат

PS:давах на котките ама тя маалата са задръсти от тях една за тети пат ражда тази година като ма видят само и почват да мяукат
не е важно колко риба си хванал а как си си прекарал времето
малко риба ти хвани но добре я изпържи
малко риба ти хвани но добре я изпържи
Re: то пълно щастие маи няма
рибоизваждача написа:Ходя за риба откакто имам съзнателни спомени за себе си.Тази година си намерих много подходящо място за риболов.Излизат едри костури(поне за мен са 300-500гр.) ловя само на изкуствена стръв.Обикновенно от сутрин до обед правя 4-5кг риба.Кеф голям обаче............не само в корема аи в месото на рибата има червеи може да не са вредни ама въпреки че я обичам не я ям и ко да я правя не ми се пуска точно костур обратно като го знам що за мизерник еда я дам на някои пак не става те си излизат гадинките да я хварля то по добре изобщо да не я хващам пък ми се хваща
![]()
Това с тия черви колега в месото не го разбрах.

-
- новобранец
- RiverFisher
- новобранец