то пълно щастие маи няма

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

рибоизваждача
новобранец
новобранец

то пълно щастие маи няма

Мнение от рибоизваждача »

Ходя за риба откакто имам съзнателни спомени за себе си.Тази година си намерих много подходящо място за риболов.Излизат едри костури(поне за мен са 300-500гр.) ловя само на изкуствена стръв.Обикновенно от сутрин до обед правя 4-5кг риба.Кеф голям обаче............не само в корема аи в месото на рибата има червеи може да не са вредни ама въпреки че я обичам не я ям и ко да я правя не ми се пуска точно костур обратно като го знам що за мизерник е :) да я дам на някои пак не става те си излизат гадинките да я хварля то по добре изобщо да не я хващам пък ми се хваща :)

PS:давах на котките ама тя маалата са задръсти от тях една за тети пат ражда тази година като ма видят само и почват да мяукат
не е важно колко риба си хванал а как си си прекарал времето
малко риба ти хвани но добре я изпържи
kijelmi
новобранец
новобранец

Re: то пълно щастие маи няма

Мнение от kijelmi »

рибоизваждача написа:Ходя за риба откакто имам съзнателни спомени за себе си.Тази година си намерих много подходящо място за риболов.Излизат едри костури(поне за мен са 300-500гр.) ловя само на изкуствена стръв.Обикновенно от сутрин до обед правя 4-5кг риба.Кеф голям обаче............не само в корема аи в месото на рибата има червеи може да не са вредни ама въпреки че я обичам не я ям и ко да я правя не ми се пуска точно костур обратно като го знам що за мизерник е :) да я дам на някои пак не става те си излизат гадинките да я хварля то по добре изобщо да не я хващам пък ми се хваща :)

PS:давах на котките ама тя маалата са задръсти от тях една за тети пат ражда тази година като ма видят само и почват да мяукат

Това с тия черви колега в месото не го разбрах. :shock: :shock: :shock:
pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepeione »

Много колеги се оплакват от това. Дори по магазините се среша костур с червенка!!! :x
Наслука!!!
рибоизваждача
новобранец
новобранец

Мнение от рибоизваждача »

това не е червенка нито тения а много тънко и дълго червеиче.в рибата има капсулки и в тях свити на краваи гадинки като я одереш те почват да излизат
не е важно колко риба си хванал а как си си прекарал времето
малко риба ти хвани но добре я изпържи
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Да ти кажа ял съм такава риба добре изпържена и нищо ми няма :wink: и не само аз съм ял
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Мнение от RiverFisher »

Това заприлича на гаден филм на ужасите :lol:
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

питай бургазлии,вчера половината град беше на ,,разлятото" до Димчево.пукнаха го червивия костур,кой кофа -кой две.
Желязков
новобранец
новобранец

Мнение от Желязков »

на димчево не са ли дребни? рибоизваждача костур ловя от дете и все още не мога да се сетя за какьв червей говориш - ако му знаеш точното име пьк и ако е и на латински идеално да прочетем нещо за него да видим кво е що е и как се "лекува"
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”