Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
колега,ти ли бе6е с 6апката и рибата 3 мм,в ляво мен?И оня дядка скубеше граца ама бе толкова малка...ужастkuku написа:Кире, днеска рибите бяха навряни в тетраподите (както е писано по-горе).Как да ги достигнеш от лодката?Друга ще е картинката след седмица, две.Днес един колега май само направи бройка.Аз приключих с 2 сравнително дребнички, 2 изтървани и няколко "блеснички".Хванах и най-малката риба която въобще съм хващал, това беше не по вече от 7мм.Съжалявам ама нямах лупа под ръка, та да видя как стоеше на куката. Може и да съм я затралил.Докато опитвах да хвана рибка навътре та да пробвам новата сопа един ....... наскуба 20-тина чернокопчета на чепаре.Понеже не ги върна в морето ми е интересно какво ли ги прави
.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
гледам сте направили няколко хубава риболова, това по кое време на денонощието еdobria1 написа:Сори за неподредената риба но я ловихме 2-та с колегата и я грабна за мезе и вече навярно замезват с нея и бирчока
не съм ги броил но май са към30-тина

mishel Явно да
.Но онова не беше граца а чернокопчета.Ако граца с такъв размер все пак може да се изпържи и да "мине" за трицона, то чернокопчетата мисля че не стават.За това ми е чудно - защо не ги връщаше обратно.
Дано днес има риби и по-навътре та да проверя новото "оръжие".

Дано днес има риби и по-навътре та да проверя новото "оръжие".
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
А на Болата и въобще от другата страна на нос Калиакра,обажда ли се зарганата???Моля ако някой знае да отговори ,за да знам дали да ходя надвечер.
- patter
- вече хвърля и на тежко
Вчера до мен имаше хора с директни. Изнервих се на едно тяхно изказване относно зарганите, които ловим. Били на ръба на закона като размер ...
В същото това време клатят чепаретата с по 15 - 20 куки и нагоре и тъпчат торбите с граца ...
Да потвърдя и аз за заргана набит в тетраподите. По едно време съжелявах, че нямам плувка да пробвам.
В същото това време клатят чепаретата с по 15 - 20 куки и нагоре и тъпчат торбите с граца ...
Да потвърдя и аз за заргана набит в тетраподите. По едно време съжелявах, че нямам плувка да пробвам.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Първо ЧРД.patter написа: Да потвърдя и аз за заргана набит в тетраподите. По едно време съжелявах, че нямам плувка да пробвам.
Плувка и аз пробвах вчера,не пипна.
Ама не можах да влезна между тетраподите,много начесто ги сложили,
не мислят за нас.

Щях да застана пред св.Никола,но мъртвака беше много мощен,имаше опасност
да ме паркира в краката му.
Абе все още сме в началото на риболова,тепърва ще става интересно.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Motorski
- ще става разбирач
Днес продължи присъствието зизи-тата на варненския вълнолом, но този път и аз бях там. Хората около мене я скъсаха, аз докопах само двенки
ама все пак т'ва са ми първите заргани, няма да се отчайвам я 

Пак имаш и двенки! Ееех, мъка, мъкааа! Абе не забелязах да я скъсват. Не знам, май наистина ще се ходи на поп да ми ръсне въдицата. Баси якия карък. Хората си взеха по риба, две - при мен само почуквания и половин червей. ТАЛИБАНЦИ !!!!
Ехх, мъкааа! Айде 

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- Motorski
- ще става разбирач
ама имаше една тайфа 3-4 човека бяха до мене - е те се нас*аха с извинение, не ги знам кви бяха ама.... ще кажеш, че са с връзки там!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
от 18 до 20 и малко - прибрах се с 5 заргана, от които единия е добър каиш и 1 тлъст сафрид
доволно...
иначе много народ, много нещо. Явно наистина има много хора дето само четат кога се появява рибата и тогава ходят... все едно де - рибата така или иначе нема да свърши

доволно...
иначе много народ, много нещо. Явно наистина има много хора дето само четат кога се появява рибата и тогава ходят... все едно де - рибата така или иначе нема да свърши

Абе всички май ходим на вълнолома, на желязната стълба срещу пилотската кула бяхме аз ,Патера, Чурулика, мина и Моряка. Малко по на юг беше и ТаткоОги. Мина и още един колега с неизменния си шлем
, ама нека той сам се представи
. Що не се обаждате да се запознаем? Наистина, сега ставам и отивам да си напиша върху кофето RUNNER. Обикновенно все там ходя. Обадете се бе, ценни хора сте, пък не се знаем! То това не е съвсем в темата, сори фор дат, ама сега тука май най-се ЧЕТЕ
. Просто - предложение към всички! Наистина, рибата само да я има - за всеки ще има. По-важното да се познаваме F2F, мисля. Пък не знам, прав ли съм, а?

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
- Motorski
- ще става разбирач
тъй, тъй, прави си
аз минах от там ама де да ви знам каква тайфа се заформили 

- Моряка
- кандидат преподавател
То днес и аз съм в тази категорияscratch написа: Явно наистина има много хора дето само четат кога се появява рибата и тогава ходят...

А сега де? 

Днес и аз бях на вълнолома от 18 до 21 часа. Хванах три заргана, от които единият приличен - 44 см.
Първия го пуснах - беше ми сефте за тази година.
Полупотъваща бомбарда, повод флуорокарбон 0,14 мм, син мустад 14-ти номер.
По-късно утежних бомбардата до бързопотъваща, но не хванах повече нищо.
Запознах се с Чуролик Пенчо - познах го по бомбардите!
Три часа край морето, малко риба, голямо удоволствие!
Първия го пуснах - беше ми сефте за тази година.
Полупотъваща бомбарда, повод флуорокарбон 0,14 мм, син мустад 14-ти номер.
По-късно утежних бомбардата до бързопотъваща, но не хванах повече нищо.
Запознах се с Чуролик Пенчо - познах го по бомбардите!
Три часа край морето, малко риба, голямо удоволствие!
И аз бях там.8 в кофичката,2 - обратно в морето и 2 поразходих.Имах и няколко плахи побутвания, без да мога да ги излъжа да захапят.За моя радост по някое време се появиха рибета и по - навътре.Да видим как ще е на разсъмване
.