Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Идва ли краят на яз.Пясъчник
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Идва ли краят на яз.Пясъчник
Ми то нали има няква разпоредба,която казва през колко години да се източват големите водоеми,за профилактики и ремонти по стени и съоръжения.Гледах нещо подобно в някъв сайт на басейнова дирекция(Пловдив-Горна Арда).Работни програми,заповеди и т.н.Та може и на пясъка да му е дошъл ред.Риба пак ще има,тя се въди там.
Лоша работа
дано са само слуховер, но като гледам какво се изсписа май е истина 

snegk написа:Искат да си намерят извинение да го изпранят и изловят рибата.Там има големи риби.Същото направиха и с Малко шарково

Вчера бях на Пясъка положението е трагично нивото продължава да спада и се говори че риболова скоро щели да го забраняват.Мисля че това е предтекст за да могат определени хора да си пуснат мрежите на спокойствие и да оставят единствения стойностен язовир около пловдив отново без риба.Жалко но факт
-
- научил се да хвърля
А сега малко по сериозно да погледнем на Пясака, има договор за поливане до 15септември до тогава язовира ще си спада няма да има никакви ремонти на стената и на борумите и таака на татак това е инфо от кухнят.И за инфо на някои колеги които непознават водоема а само чули недочули, преди доста години е спадал и повече.Всеки водоем си има заложена кубатура за поливане и изпускане всяка БОЖА година .
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
Дано да е така, както казваш, защото от тези слухове не си намирам място.
-
- научил се да хвърля
hi6nik написа:Дано да е така, както казваш, защото от тези слухове не си намирам място.

ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лоша новина пичове днес бях на Микрото там ще последва същото като Пясъка.... Причината
Едно време при построяването на шлюзовете не са сложили нераждавейка и сега всичко е прогнило и пробито и водата няма как да се спре освен ако не се отремонтира! Това ми го казва човек който е доста вътре в нещата.... а що се отнася до водата и рибата каза ми,че щяли да ги спаднат до дупка и да приместят рибата в някакъв язовир който бил забранен за риболов и от него зарибявали двата язовира и след ремонта ще върнат всичката риба .... ама нали се сещате,че хищника търпи като яйце на сълнце през Август...
Кофти новини за два от любимите ми язовира

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
Стига с тези глупости бе колега кой ги дрьнка тези мохабеди трупай мнения в други теми
ExTaZzY написа:Лоша новина пичове днес бях на Микрото там ще последва същото като Пясъка.... ПричинатаЕдно време при построяването на шлюзовете не са сложили нераждавейка и сега всичко е прогнило и пробито и водата няма как да се спре освен ако не се отремонтира! Това ми го казва човек който е доста вътре в нещата.... а що се отнася до водата и рибата каза ми,че щяли да ги спаднат до дупка и да приместят рибата в някакъв язовир който бил забранен за риболов и от него зарибявали двата язовира и след ремонта ще върнат всичката риба .... ама нали се сещате,че хищника търпи като яйце на сълнце през Август...
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
Че той бат Сашо, отдавна премести рибата. Там ремонт няма да има
просто му свършва концесията и се чуди как да излови останалата риба
Аз лично ги видях как опъваха мрежите преди две седмици
А какви бели риби имаше там

ExTaZzY написа:Лоша новина пичове днес бях на Микрото там ще последва същото като Пясъка.... ПричинатаЕдно време при построяването на шлюзовете не са сложили нераждавейка и сега всичко е прогнило и пробито и водата няма как да се спре освен ако не се отремонтира! Това ми го казва човек който е доста вътре в нещата.... а що се отнася до водата и рибата каза ми,че щяли да ги спаднат до дупка и да приместят рибата в някакъв язовир който бил забранен за риболов и от него зарибявали двата язовира и след ремонта ще върнат всичката риба .... ама нали се сещате,че хищника търпи като яйце на сълнце през Август...
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги не казвам,че и вие нямате право,но кога е било Микрото или пясъка да изпускат вода вече 3 месеца без да спират ?
И другото което е,че времето ще си покаже
И другото което е,че времето ще си покаже

Без риболов няма любов !
-
- сериозен играч
Лоша работа наистина
Гаранция че ще изловят рибата с мрежи

Гаранция че ще изловят рибата с мрежи

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
Миналата седмица бях на палатка на язовира и наистина водата за часове изчезваше,там са запознах с колега от Панагюрище и той ми спомена за източването на язовира,но най-голямото му учудване беше породено от това че чул за някакво скорошно зарибяване на шаран което ще се окаже безмислено ако го източват.Е за съжаление в България е така
-
- новобранец
- Обратна връзка:
мдаааа, ето така някой пич ще направи кинти ИАРА зарибява, язовира се точи, рибата се хваща и отива на пазара,схемата е готина нали?