Идва ли краят на яз.Пясъчник

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

chanio
разбира нещата
разбира нещата

Re: Идва ли краят на яз.Пясъчник

Мнение от chanio »

Ми то нали има няква разпоредба,която казва през колко години да се източват големите водоеми,за профилактики и ремонти по стени и съоръжения.Гледах нещо подобно в някъв сайт на басейнова дирекция(Пловдив-Горна Арда).Работни програми,заповеди и т.н.Та може и на пясъка да му е дошъл ред.Риба пак ще има,тя се въди там.
hi6nik
новобранец
новобранец

Мнение от hi6nik »

Лоша работа :( дано са само слуховер, но като гледам какво се изсписа май е истина :|
rado81
новобранец
новобранец

Мнение от rado81 »

snegk написа:Искат да си намерят извинение да го изпранят и изловят рибата.Там има големи риби.Същото направиха и с Малко шарково :twisted:
:smt023 :?
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Вчера бях на Пясъка положението е трагично нивото продължава да спада и се говори че риболова скоро щели да го забраняват.Мисля че това е предтекст за да могат определени хора да си пуснат мрежите на спокойствие и да оставят единствения стойностен язовир около пловдив отново без риба.Жалко но факт
BACHO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACHO »

А сега малко по сериозно да погледнем на Пясака, има договор за поливане до 15септември до тогава язовира ще си спада няма да има никакви ремонти на стената и на борумите и таака на татак това е инфо от кухнят.И за инфо на някои колеги които непознават водоема а само чули недочули, преди доста години е спадал и повече.Всеки водоем си има заложена кубатура за поливане и изпускане всяка БОЖА година .
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
hi6nik
новобранец
новобранец

Мнение от hi6nik »

Дано да е така, както казваш, защото от тези слухове не си намирам място.
BACHO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACHO »

hi6nik написа:Дано да е така, както казваш, защото от тези слухове не си намирам място.
:smt023
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Лоша новина пичове днес бях на Микрото там ще последва същото като Пясъка.... Причината :arrow: Едно време при построяването на шлюзовете не са сложили нераждавейка и сега всичко е прогнило и пробито и водата няма как да се спре освен ако не се отремонтира! Това ми го казва човек който е доста вътре в нещата.... а що се отнася до водата и рибата каза ми,че щяли да ги спаднат до дупка и да приместят рибата в някакъв язовир който бил забранен за риболов и от него зарибявали двата язовира и след ремонта ще върнат всичката риба .... ама нали се сещате,че хищника търпи като яйце на сълнце през Август...
Кофти новини за два от любимите ми язовира :cry:
Изображение
Без риболов няма любов !
BACHO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACHO »

Стига с тези глупости бе колега кой ги дрьнка тези мохабеди трупай мнения в други теми
ExTaZzY написа:Лоша новина пичове днес бях на Микрото там ще последва същото като Пясъка.... Причината :arrow: Едно време при построяването на шлюзовете не са сложили нераждавейка и сега всичко е прогнило и пробито и водата няма как да се спре освен ако не се отремонтира! Това ми го казва човек който е доста вътре в нещата.... а що се отнася до водата и рибата каза ми,че щяли да ги спаднат до дупка и да приместят рибата в някакъв язовир който бил забранен за риболов и от него зарибявали двата язовира и след ремонта ще върнат всичката риба .... ама нали се сещате,че хищника търпи като яйце на сълнце през Август...
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
hi6nik
новобранец
новобранец

Мнение от hi6nik »

Че той бат Сашо, отдавна премести рибата. Там ремонт няма да има 8) просто му свършва концесията и се чуди как да излови останалата риба :evil: :twisted: :evil: Аз лично ги видях как опъваха мрежите преди две седмици :evil: А какви бели риби имаше там :D

ExTaZzY написа:Лоша новина пичове днес бях на Микрото там ще последва същото като Пясъка.... Причината :arrow: Едно време при построяването на шлюзовете не са сложили нераждавейка и сега всичко е прогнило и пробито и водата няма как да се спре освен ако не се отремонтира! Това ми го казва човек който е доста вътре в нещата.... а що се отнася до водата и рибата каза ми,че щяли да ги спаднат до дупка и да приместят рибата в някакъв язовир който бил забранен за риболов и от него зарибявали двата язовира и след ремонта ще върнат всичката риба .... ама нали се сещате,че хищника търпи като яйце на сълнце през Август...
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Колеги не казвам,че и вие нямате право,но кога е било Микрото или пясъка да изпускат вода вече 3 месеца без да спират ?
И другото което е,че времето ще си покаже :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

Лоша работа наистина :(
Гаранция че ще изловят рибата с мрежи :evil:
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

И кво,май няма да се ходи утре на Пясъка :(
Дава ли? И дава и взема.
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Миналата седмица бях на палатка на язовира и наистина водата за часове изчезваше,там са запознах с колега от Панагюрище и той ми спомена за източването на язовира,но най-голямото му учудване беше породено от това че чул за някакво скорошно зарибяване на шаран което ще се окаже безмислено ако го източват.Е за съжаление в България е така
kikaha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kikaha »

мдаааа, ето така някой пич ще направи кинти ИАРА зарибява, язовира се точи, рибата се хваща и отива на пазара,схемата е готина нали?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”