Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
дойде и мои ред наи накрая да покажа улова ни 2-та с аверчето не сме броили кой колко но се гонехме с 1-2 постоянно

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

satir написа:гледам сте направили няколко хубава риболова, това по кое време на денонощието еdobria1 написа:Сори за неподредената риба но я ловихме 2-та с колегата и я грабна за мезе и вече навярно замезват с нея и бирчока
не съм ги броил но май са към30-тина
аз ходя винаги надвечер за сутрешния незнам но ще разбера май

- Motorski
- ще става разбирач

вие ли бяхте дето все не можехте да се стигнете 
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
аз бях водещияMotorski написа:вие ли бяхте дето все не можехте да се стигнете

Motorski написа:е виж ми второто изказване на 30та страница
това има обяснение но май много хора ще разберат за тайната за добрия улов

Ееей хиени,като шпионирате защо тогава не се обадите,ами аз от де да знам кой кой е.runner написа: Мина и още един колега с неизменния си шлем, ама нека той сам се представи
. Що не се обаждате да се запознаем?
![]()
Само чуруликбомбардов
Почти всеки ден си пия кафето и ва гледам.Ама май май ще вадя и аз сопата да подхвърлям.

- patter
- вече хвърля и на тежко

chipi, вчера се бяхме наредили чуролика, друг, аз (с черна шапка), друг, runner - това в посока към фара 
Там до малкото мостче се обаждаха заргани навътре, но имаше и пред тетраподите. Предния ден на по-никста част на вълнолома (по към фара) рибите бяха близко.
Вчера успях да ковна и една платерино-илария.
Там до малкото мостче се обаждаха заргани навътре, но имаше и пред тетраподите. Предния ден на по-никста част на вълнолома (по към фара) рибите бяха близко.
Вчера успях да ковна и една платерино-илария.
Е, е, е!!!! Стана тя! Аре ве, казвай че съм пред инфаркт!dobria1 написа: ... но май много хора ще разберат за тайната за добрия улов
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Дърпа , звънци ! И мен периодично ме гони каръка.Само чуруликбомбардовразличавам,понеже най ги дърпа
Последно промяна от чуруликпенчо на Чет Авг 20, 2009 1:20 pm, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Здравейте колеги,днес от 09. до 11.30 нищо,бях парво на вълнолома там хварлих 5,6 пъти но вятара беше много силен
после минах от вътрешнаса страна,имах два удара на илария но бяха малки и естествено варнати обратно
към 16.30 потеглям пак за вълнолома ако ме види някой име познае дасе обади
щесам сас синьо колело и жалта фанелка
после минах от вътрешнаса страна,имах два удара на илария но бяха малки и естествено варнати обратно
от киселото мляко е !!!!!
ей на издадох се най после
ей на издадох се най после

- Motorski
- ще става разбирач

хахаха, определено си бил ти, то тва кисело мляко се чуваше на длъж и на шир 
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Ми що не стана по - рано!?.От 5.30 до 7.30 - 11 бр в кофата,два рекламация и няколко (май 3 бяхя) изтървани.Всичко това при идеални условия.Раздуха се към 7.30 и избягах.Сега се прибирам от работа и смятах пак да се пробвам, ама май ще пропусна.Като гледам какви задръствания са - не ще стигна на време.А да - чернокопчетата май действително са поотрасли - 14-15 см михлюзин ме изненада по тъмно.fokobg написа:Здравейте колеги,днес от 09. до 11.30 нищо,бях парво на вълнолома там хварлих 5,6 пъти но вятара беше много силен
Сега се вращам от вълнолома,отначало всичко си беше добре дойдоха колеги от форума запознах се сас някой от тях
за което много се радвам,но за мен всичко сварши когато на самия валнолом кацна един хеликоптер
и ми издуха раницата сас такъмите вав водата,направо съм бесен иначе колегите вземаха по някоя заргана
мисля че колегата моряка снима сас апарата той може да опише по подробно какво се случи.
за което много се радвам,но за мен всичко сварши когато на самия валнолом кацна един хеликоптер
и ми издуха раницата сас такъмите вав водата,направо съм бесен иначе колегите вземаха по някоя заргана
мисля че колегата моряка снима сас апарата той може да опише по подробно какво се случи.
Последно промяна от fokobg на Чет Авг 20, 2009 8:08 pm, променено общо 1 път.