49 заргана за един час !!!

Модератори: emo vasilev, alekst

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Хубав сън .... Добър разказ се е получил, като поправим някое и друго глаголно време не лош драматург ще излезе от автора :lol: :lol: :lol:
.... ако и моите си ги помнех.... алманах щях да издам !
Ама една препоръка ... 49 не е добро число за заргани и то за 1 час - 39-40 по може.... просто времето за зареждане и хвърляне се вади. На всеки 4 заргани следва малко затишие от 2 минути - изстрелва се пушината нанякъде и пак се връща пред теб :wink:

p.s.
Батка...а ти недей надува боризана - от Понеделник почва отпуската ми....Не ви трябва да сте на мое място сега през тази седмица - Черна ми е вярвайте! - Ремонт в къщи...боядисване....работа....снимки на акорд...
......... но....оооооо ..... му виждам края на гадния ремонт и тогавааааа..... с пръчките ще си лягам
:lol: :lol: :lol:

АРЕ ДО 23ти НА КРАНЕВО !!!
Последно промяна от durumov на Пет Сеп 15, 2006 12:54 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

И аз ще боядисвам и ремонтирам...от понеделник...тъй че не си сам! :lol:
Veronika

Мнение от Veronika »

Използвайте новия универсален латекс на Левис. Има 3000 измивания без да задушава. Така цял живот може да не пребоядисвате. И ние тая седмица боядисваме с него белким ни е за първи и последен път. :lol: .
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Стига...бе...сякаш сме се наговорили :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Ееееееее...ххх. Голям кеф - на сън. То си е жив оргазъм - полюция - така казваше лекарката в гимназията - подготвяше ни жената за нещета от живота :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Е докато едни хващат по 22 заргана за час/Хемингуей/...други сънуват по Х2 броя рано сутрин... :lol:

Нищо лично ДЕЛИ ама майсторското свидетелство трябва да се защитава... :lol: с подобаващи улови...Чакаме снимки на пълна лодка със сафриди,чернокопи и паламиди... :lol:
Veronika

Мнение от Veronika »

Уруме, ти ква боя взе?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

batmilen написа:Калканчо кога ти е рожденния ден...да ти земем едно цифрово фотоапаратче...че да пускаш снимки...щото малко става като " лъжливото овчарче".... нещо варненци не ти верват....хахахаха... :lol:
Аз имам дигитален.

Утре съм пак на това място и ще снимам рибите този път за да ви покажа само да ги има.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
zargan
новобранец
новобранец

Мнение от zargan »

Колеги,малко информация за заргана.В неделя в 7 сутринта застанахме с приятел на Мартината,плоска ниска скала на около 500 метра северно от Тюленово.Здрав западняк,морето равно.По скалите като корморани накацали колеги.Повечето с плаващи бомбарди - ние с прозрачни полупотьващи. И като се започна - с прекьсванията заради силния дьжд за около 4ас, смяна на бидеми или скьсани куки-100 заргана и двадесет яки платерини.Да е имало 3-4 писалки.Аз трьгнах с бидем 0,14 на STROFT и 12 номер кука GAMAKATSU a от 11 4asa нататък с 0,16 и 8ми номер кука.Платерините 400-800 грамови ни разхожздраво из цялото море ижалко,че кепа не стигаше до водата защото бройката щеше да е друга.
Така че рибата е горе за Приморско и надолу нищо серосно не сме чули още.
Аватар
Vla
новобранец
новобранец

Мнение от Vla »

От Приморско на долу, щте кажа, че заргана ЯКО тръгна. Вчера 80 риби ( доста са каиши ) за около 4 часа. УСПЕХ !!!
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

е това вече е добра новина,че последно време нищо не се бе писало
за бургаска област и зех да си мисля,че всичката риба е изчезнала.
а преди приморско няма ли?
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Верно за" Юга" :?: , къде по точно-приблизително де. До неделя имаше епизодични давания и то все дребни писалки.Време му беше вече да дойде и при нас, няма само колегите от "Севера" да се радват а ние да им завиждаме благородно.Радвам се когато всички имаме слука без значение от къде сме.Споделяйте инфо за южното черноморие,че Варна и района са малко далечко за един риболов без преспиване. Идвам рибииииииииииииииииииииии.
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

в несебър даде днес,аз хванах двайстина ...и ми свърши червея :( и в на всякъде беше свършил естествено...ще видим утре много се каня ама да видим
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

колега къде точно в несебър се ходи за зарган в стария или в новия град
който не лови, няма да яде :)
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

в новия под хотел панорама.

P.S. Сега се връщам от там : ври от платерина!!!!
Пасажите са почти до брега . От 3 до 5 двамата с баща ми - 80 парчета.

Той още е там и продължава , но аз съм на работа .... :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”