Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

49 заргана за един час !!!
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубав сън .... Добър разказ се е получил, като поправим някое и друго глаголно време не лош драматург ще излезе от автора
.... ако и моите си ги помнех.... алманах щях да издам !
Ама една препоръка ... 49 не е добро число за заргани и то за 1 час - 39-40 по може.... просто времето за зареждане и хвърляне се вади. На всеки 4 заргани следва малко затишие от 2 минути - изстрелва се пушината нанякъде и пак се връща пред теб
p.s.
Батка...а ти недей надува боризана - от Понеделник почва отпуската ми....Не ви трябва да сте на мое място сега през тази седмица - Черна ми е вярвайте! - Ремонт в къщи...боядисване....работа....снимки на акорд...
......... но....оооооо ..... му виждам края на гадния ремонт и тогавааааа..... с пръчките ще си лягам
АРЕ ДО 23ти НА КРАНЕВО !!!

.... ако и моите си ги помнех.... алманах щях да издам !
Ама една препоръка ... 49 не е добро число за заргани и то за 1 час - 39-40 по може.... просто времето за зареждане и хвърляне се вади. На всеки 4 заргани следва малко затишие от 2 минути - изстрелва се пушината нанякъде и пак се връща пред теб

p.s.
Батка...а ти недей надува боризана - от Понеделник почва отпуската ми....Не ви трябва да сте на мое място сега през тази седмица - Черна ми е вярвайте! - Ремонт в къщи...боядисване....работа....снимки на акорд...
......... но....оооооо ..... му виждам края на гадния ремонт и тогавааааа..... с пръчките ще си лягам

АРЕ ДО 23ти НА КРАНЕВО !!!
Последно промяна от durumov на Пет Сеп 15, 2006 12:54 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз имам дигитален.batmilen написа:Калканчо кога ти е рожденния ден...да ти земем едно цифрово фотоапаратче...че да пускаш снимки...щото малко става като " лъжливото овчарче".... нещо варненци не ти верват....хахахаха...
Утре съм пак на това място и ще снимам рибите този път за да ви покажа само да ги има.
За бракониерите само слънчаци
!

Колеги,малко информация за заргана.В неделя в 7 сутринта застанахме с приятел на Мартината,плоска ниска скала на около 500 метра северно от Тюленово.Здрав западняк,морето равно.По скалите като корморани накацали колеги.Повечето с плаващи бомбарди - ние с прозрачни полупотьващи. И като се започна - с прекьсванията заради силния дьжд за около 4ас, смяна на бидеми или скьсани куки-100 заргана и двадесет яки платерини.Да е имало 3-4 писалки.Аз трьгнах с бидем 0,14 на STROFT и 12 номер кука GAMAKATSU a от 11 4asa нататък с 0,16 и 8ми номер кука.Платерините 400-800 грамови ни разхожздраво из цялото море ижалко,че кепа не стигаше до водата защото бройката щеше да е друга.
Така че рибата е горе за Приморско и надолу нищо серосно не сме чули още.
Така че рибата е горе за Приморско и надолу нищо серосно не сме чули още.
-
- учете се от него
Верно за" Юга"
, къде по точно-приблизително де. До неделя имаше епизодични давания и то все дребни писалки.Време му беше вече да дойде и при нас, няма само колегите от "Севера" да се радват а ние да им завиждаме благородно.Радвам се когато всички имаме слука без значение от къде сме.Споделяйте инфо за южното черноморие,че Варна и района са малко далечко за един риболов без преспиване. Идвам рибииииииииииииииииииииии.