Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

за воблеростроенето
Модератор: emo vasilev
- Motorski
- ще става разбирач
Re: за воблеростроенето
Една вметка само - фибран е марка, материалът е екструдиран пенополистирол/стирен - съкратено XPSilian_nikolai70 написа:А този материал се казва фибран.Marco Polo написа:Абе започни тестове с този материал, който се използва за топлинна изолация на новите сгради - син или зелен, като стиропор

- barutchiata ©
- Администратор
veselin spasow написа:мисля че това ще ти свърши работа http://steldi-air.com/catalog/product_i ... cts_id=250
Много им дебели цените на теа бе батка!Я пробвайте тук

- J.P.
- научил се да хвърля
Добри цени,ама като гледам,сантиметър им е най-дебелата дъска. Инак съм съгласен,последния път в Стелди за една дъска,2см дебела ми взеха къмто 13-14 пари. Ама нали пуста краста.....barutchiata © написа:Много им дебели цените на теа бе батка!Я пробвайте тук![]()
![]()
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 1%26um%3D1
мужчины не собаки - на кости не бросаются
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
- veselin spasow
- научил се да хвърля
тия ми бяха под ръка
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
- veselin spasow
- научил се да хвърля
Моля за съвет!? каде освен в Майс.риболов могат да ми оправят върхов sic водач коленна шарнджиска гега? някои малко го е настъпил в тъмното 

за всичко друго съм много изморен
- barutchiata ©
- Администратор
J.P. написа:Добри цени,ама като гледам,сантиметър им е най-дебелата дъска. Инак съм съгласен,последния път в Стелди за една дъска,2см дебела ми взеха къмто 13-14 пари. Ама нали пуста краста.....barutchiata © написа:Много им дебели цените на теа бе батка!Я пробвайте тук![]()
![]()
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 1%26um%3D1
Опс....прав си!
-
- новобранец
Колеги,материала за които пите се казва (forex) или разпенено pvc,използва се от фирмите които се занимават с реклама(от него режат обемни букви) а също от фирми занимаващи с производство на шкафчета за баня.Има го в наи различни дебелини.В Пловдив и в София го продават в фирма Микро Асу.Според мен друг подходящ матерял за направа на воблери е МДФ-които също се продава на различни дебелени.Ако се интересувате за МДФ,мога да ви кажа как и с какво се шлаифа и боядисва.
-
- кандидат преподавател
charliluky написа:Колеги,материала за които пите се казва (forex) или разпенено pvc,използва се от фирмите които се занимават с реклама(от него режат обемни букви) а също от фирми занимаващи с производство на шкафчета за баня.
Нали и аз това казах

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
набавих малко от жълтия фибран от строежа ни като ко пипам не е много мек.идната седмица мисля да експериментирам и ще пиша по темата колеги
кеф цена няма 

-
- новобранец
Да форекс си е марка на определен производител,иначе си е разпенено пвц
днес намерих едни парчета от които сме резали обемни букви и има останал доста отпадак,пробвах дали става да се обработи като воблер.Резултата,обработва се доста лесно и е много здрав като матерял.Сега само незнам от какво да си направя халки за куките и как да ги монтирам,ако някои ми каже ще му бъда много благодарен

днес намерих едни парчета от които сме резали обемни букви и има останал доста отпадак,пробвах дали става да се обработи като воблер.Резултата,обработва се доста лесно и е много здрав като матерял.Сега само незнам от какво да си направя халки за куките и как да ги монтирам,ако някои ми каже ще му бъда много благодарен

-
- кандидат преподавател
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=12640
Разгледай тази тема и почвай
Доста хора се учихме от там
Тук също има доста информация
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=12226
Разгледай тази тема и почвай
Доста хора се учихме от там

Тук също има доста информация
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=12226
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- новобранец
Колега,мерси за инфото(унилално) е
Още докато разглеждах темата на Чуруликпенчо,осетих как се зарибявам
да си направия сам воблерчета.
Още веднъж голямо мерси за инфото и пожелавам на всички които си правят сами воблери,да направят своите шедиоври(рибо убиици)

Още докато разглеждах темата на Чуруликпенчо,осетих как се зарибявам

Още веднъж голямо мерси за инфото и пожелавам на всички които си правят сами воблери,да направят своите шедиоври(рибо убиици)

пробвах от фибран стана и топих в яхтен ла обаче отново е мек е не чак толко ама си е мек може ли някои да ми каже с какъв лак или как да го направя по твърд!инче дори и игра има
кеф цена няма 

-
- ще става разбирач
Яхтения вярно е мек. Пробвай с нитроцелуозен 

топих го вече 3 пъти като всеки пат когато го топнах беше изсъхнал долния слои ла и не става отново.явно това не е много подходящ материал?Marco Polo написа:Какъвто и да е лакът, една ръка не е достатъчна.

кеф цена няма