Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

за преебавките...
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за преебавките...
много ще ми е интересно да разбера дали само аз се преебвам по следния начин:фьрлям 3 прьчки на дунав и като стана сутринта-едната я нема,а другите 2 са пьлни с пяськ понеже се качила реката и подронила брега....3 дена ги чистим ,да еба и макарите,но едната незнайно що си остана без аванс
добре поне,че тая де я нема се ноосят легенди-кво ли я дрьпна с такава сила:))))

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тия хора,дето "закона" са го писали вероятно не са наясно,че сом се лови НОЩЕМ-поради биологически причини,както и с много други работи не са запознати(например безумната забрана за ползване на лодка)....вьобще "законите" много не ми ги хвалете,защото аз сьм и юрист и мога да ви кажа,че цялата Конституция е пьлна простотия,сбироточ от плагиатства на оттук/оттам изсмукани от разни дьржави параграфчета и пр. целящи изнудване и обир на населението
скоро напр дрьпнах един закьсал приятел от Ботевград до софия по лунния пейзаж наречен Витиня защото да не наруша "закона",че не можем да се теглим по магистралата(тя па една магистрала
)който "закон" освен да облагодетелства тандема КАТ/Пьтна помощ с нищо друго не е полезен,а в сьщото време,лазейки по ЛУННИЯ пейзаж си гледах холограмната 50левова ВИНЕТКА вдясно(по закон) на стьклото..примерите са много,не мисля да се разпростирам,само искам да напомня,че добре,че такива беззаконници като мене ги има НОЩЕМ по водоемите,че да им вьршим работата на ония сьс "законите" за НОЩЕма -да ги гониме ония другите НОЩНИ обитатели с мрежите,докато законодателния ОРГАН кьрти на топло до на мустакатата си жена ДЕБЕЛИО ГАЗ
много интересно се получи...темата за законите спокойно си пасна с тоя форум за ПРЕЕБАВКИТЕ,вьпреки,че ми се щеше да се посмееме,а не да се ядосваме 

-
- кандидат преподавател
- Павел Иванов
Тъй , тъй , ето па въдицата е дръпната "нощем"
Сома си се лови и денем въпреки че биологията не му позволява
Риболова с лодка в момента не е забранен
Тегленето на МПС по магистрала създава предпоставка за ПТП и е забранено в цел свят
Ми винетките за туй ги пуснаха та да се позапълнят малце дупките ( верно че изпърво требва магистралите да се опнат ) щот ако се разчита на пътният данък нека си признаят колко хора го плащат
Тъ законите са създадени да се СПАЗВАТ а не сал да мръмориме и ако мож ей тъй впомеждудругото да отмъкнем оттам онуй нящо , да окраднем нещо дори и да е нищо , да метнем сръкменце набръже , да "електрифицираме" некой гьол щот "Чрез електрификация към комунизъм!" и пр. Единственно човек който спазва законите колкото и абсурдни в някой случай да са ( закона против нощният риболов в никакъв случай не е абсурден - през ноща има по-голяма вероятност от нещастни случай и пр....... !!! ) , може да изисква от другите да ги спазват без значение за кой и към кои закони се отнася

Тъ законите са създадени да се СПАЗВАТ а не сал да мръмориме и ако мож ей тъй впомеждудругото да отмъкнем оттам онуй нящо , да окраднем нещо дори и да е нищо , да метнем сръкменце набръже , да "електрифицираме" некой гьол щот "Чрез електрификация към комунизъм!" и пр. Единственно човек който спазва законите колкото и абсурдни в някой случай да са ( закона против нощният риболов в никакъв случай не е абсурден - през ноща има по-голяма вероятност от нещастни случай и пр....... !!! ) , може да изисква от другите да ги спазват без значение за кой и към кои закони се отнася

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ok,nema da sporq,ne,че сьм сьгласен,просто не искам да споря,а колкото до законите....не знам да има някой по коректен от мене в плащане на даньци,такси и секви подобни изнудвания,само дето не получавам срещу ПАРИТЕ СИ ТОВА ЗА КОЕТО ДА ЕБА ГИ ДАВАМ-целия проблем в дьржавата е,че 2000 000 000 изхранват още 7000 000 000,а относно кат,иара,парламента,министерски сьвет,мвр,мо,общинските сьвети,прокуратурата и пр паразити....приемете,че полето додолу е пьлно с изрзи които не искам да пиша,да не вземе барутчията пак да ми се скара
малко обаче се обидих,че колегата павел от една потьнала вьдица,споделено за майтап взе,че ме изкара серкмеджия,трафопост,крадец на нищо и пр...ееех,колега,що си толко лош? 

- Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и,колега-не ми говори за винетки и чужбина,щото нещата там са малко по различни,ДОСТА по различни-винетки се изисват само за националните магистрали а не за черните пьтища каквито са тук-да не споменавам и изнудването с номерата,както и ,че даньк доб стойност е най висок едва ли не в Бьлгария и......Холандия(
)и други "законни" работи се сещам-напр годишен патент за каране на такси е 650лв,а за един крьчмар сигурно е 50лв и мани другото ами работиш/неработиш си ги даваш тия пари освен ако не умреш-не мое да се спре патента-за сведение,ако си такси и не си платил не можеш да работиш догодина,но ако си мошенник от класа или нотариус моеш да си бачкаш докато те сьдят..аре,аре не ми говорете за закони,че не е истина....

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Павел Иванов
Тва с националните магистрале ...............
ае ся и за патарини ако си заприказваме
а иначе прав си , кога ДДС беше 22% си беше по - убаво , особенно кат го възтановяваха ама баш зарад тия +2% холандцете ич ни не щът у Юръпът
е за туй има корпоративен данък бре
кфо е тва патент та патент ?!?
Въй , въй , ми че то от брегът си е най опасно
Преди дванайсетина години тъй на Лобош при Радибош през ноща си пукнах идното ребро - къркан на брега при опит за риболоффф
е оттогаз през ноща обикновенно само си къркам
аааааааааа , с алкохолът никъкъффф проблем
уека и на теб 

Въй , въй , ми че то от брегът си е най опасно

аааааааааа , с алкохолът никъкъффф проблем

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов