за преебавките...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

за преебавките...

Мнение от Бат Мирче-5кила »

много ще ми е интересно да разбера дали само аз се преебвам по следния начин:фьрлям 3 прьчки на дунав и като стана сутринта-едната я нема,а другите 2 са пьлни с пяськ понеже се качила реката и подронила брега....3 дена ги чистим ,да еба и макарите,но едната незнайно що си остана без аванс :lol: добре поне,че тая де я нема се ноосят легенди-кво ли я дрьпна с такава сила:))))
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аз преди месец забравих на брега на Дунава две хубави пръчки с макари така че не си сам :lol: :lol: :lol:

през ноща връзвам въдъците задължително, за кол за дърво каквото намеря с едно тънко въженце
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

И аз ги бях вързал една нощ (преди три дни),ама нямаше кой да ми ги развърже на сутринта.Който е ходил на Овчарица-теца-кея, знае как е.И при удар около 7,30 сутринта засичам аз,ама йок.Пръчката завързана за парапета.Шпулата на две през средата,драсна амуреца(може и Шарко)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Тъй , тъй , то за тва ората и в закона са написале да съ не лови през ноща ма на !!! Е резултата е ясен в единят или другият случай ( евентуална проверка ) остааш без въдици :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

тия хора,дето "закона" са го писали вероятно не са наясно,че сом се лови НОЩЕМ-поради биологически причини,както и с много други работи не са запознати(например безумната забрана за ползване на лодка)....вьобще "законите" много не ми ги хвалете,защото аз сьм и юрист и мога да ви кажа,че цялата Конституция е пьлна простотия,сбироточ от плагиатства на оттук/оттам изсмукани от разни дьржави параграфчета и пр. целящи изнудване и обир на населението :lol: скоро напр дрьпнах един закьсал приятел от Ботевград до софия по лунния пейзаж наречен Витиня защото да не наруша "закона",че не можем да се теглим по магистралата(тя па една магистрала :smt078 )който "закон" освен да облагодетелства тандема КАТ/Пьтна помощ с нищо друго не е полезен,а в сьщото време,лазейки по ЛУННИЯ пейзаж си гледах холограмната 50левова ВИНЕТКА вдясно(по закон) на стьклото..примерите са много,не мисля да се разпростирам,само искам да напомня,че добре,че такива беззаконници като мене ги има НОЩЕМ по водоемите,че да им вьршим работата на ония сьс "законите" за НОЩЕма -да ги гониме ония другите НОЩНИ обитатели с мрежите,докато законодателния ОРГАН кьрти на топло до на мустакатата си жена ДЕБЕЛИО ГАЗ :wink: много интересно се получи...темата за законите спокойно си пасна с тоя форум за ПРЕЕБАВКИТЕ,вьпреки,че ми се щеше да се посмееме,а не да се ядосваме :cry:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Пдобен случаи имах на Огняново,нощес подпрях една въдица на едно дърво без дори да е хвърлена във водата,а на сутрита я нямаше и така не разбрах какво е клъвнало на нея. :roll: :shock: :roll:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тъй , тъй , ето па въдицата е дръпната "нощем" :lol: :lol: :lol: Сома си се лови и денем въпреки че биологията не му позволява :lol: Риболова с лодка в момента не е забранен :wink: Тегленето на МПС по магистрала създава предпоставка за ПТП и е забранено в цел свят :wink: Ми винетките за туй ги пуснаха та да се позапълнят малце дупките ( верно че изпърво требва магистралите да се опнат ) щот ако се разчита на пътният данък нека си признаят колко хора го плащат :twisted:

Тъ законите са създадени да се СПАЗВАТ а не сал да мръмориме и ако мож ей тъй впомеждудругото да отмъкнем оттам онуй нящо , да окраднем нещо дори и да е нищо , да метнем сръкменце набръже , да "електрифицираме" некой гьол щот "Чрез електрификация към комунизъм!" и пр. Единственно човек който спазва законите колкото и абсурдни в някой случай да са ( закона против нощният риболов в никакъв случай не е абсурден - през ноща има по-голяма вероятност от нещастни случай и пр....... !!! ) , може да изисква от другите да ги спазват без значение за кой и към кои закони се отнася :evil:

Павел Иванов
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Абе колеги, абе намалете пиенето бе или поне си прибираите въдиците преди това :D
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

ceno cenov написа:Абе колеги, абе намалете пиенето бе или поне си прибираите въдиците преди това :D
:D :D :D :D :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ok,nema da sporq,ne,че сьм сьгласен,просто не искам да споря,а колкото до законите....не знам да има някой по коректен от мене в плащане на даньци,такси и секви подобни изнудвания,само дето не получавам срещу ПАРИТЕ СИ ТОВА ЗА КОЕТО ДА ЕБА ГИ ДАВАМ-целия проблем в дьржавата е,че 2000 000 000 изхранват още 7000 000 000,а относно кат,иара,парламента,министерски сьвет,мвр,мо,общинските сьвети,прокуратурата и пр паразити....приемете,че полето додолу е пьлно с изрзи които не искам да пиша,да не вземе барутчията пак да ми се скара :wink: :lol: малко обаче се обидих,че колегата павел от една потьнала вьдица,споделено за майтап взе,че ме изкара серкмеджия,трафопост,крадец на нищо и пр...ееех,колега,що си толко лош? :?
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

5кила написа:...ееех,колега,що си толко лош? :?
Щот спрех цигарите преди месец , качих 10кг. а ми се пуши та ми съ вие :lol: :lol: :lol:

пп : ся ако маанеш и по три нули от цифрите ептем нема тъ ям :wink:

Павел Иванов
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

и,колега-не ми говори за винетки и чужбина,щото нещата там са малко по различни,ДОСТА по различни-винетки се изисват само за националните магистрали а не за черните пьтища каквито са тук-да не споменавам и изнудването с номерата,както и ,че даньк доб стойност е най висок едва ли не в Бьлгария и......Холандия( :shock: )и други "законни" работи се сещам-напр годишен патент за каране на такси е 650лв,а за един крьчмар сигурно е 50лв и мани другото ами работиш/неработиш си ги даваш тия пари освен ако не умреш-не мое да се спре патента-за сведение,ако си такси и не си платил не можеш да работиш догодина,но ако си мошенник от класа или нотариус моеш да си бачкаш докато те сьдят..аре,аре не ми говорете за закони,че не е истина.... :smt078 :smt078
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Трябва да се разреши нощния риболов, но само от брега- без лодки и гуми, защото по тия часове има много къркани и да не стане някой сакатлък.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

аааа,това,с цигарите-екстраІУСПЕХ ти пожелавам-аз на 2 пьти се провалих след по около 3месеца :oops: айде лека-аз отивам да пия и да пуша..... :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тва с националните магистрале ............... :? ае ся и за патарини ако си заприказваме :? а иначе прав си , кога ДДС беше 22% си беше по - убаво , особенно кат го възтановяваха ама баш зарад тия +2% холандцете ич ни не щът у Юръпът :) :) :) е за туй има корпоративен данък бре :idea: кфо е тва патент та патент ?!?

Въй , въй , ми че то от брегът си е най опасно :? Преди дванайсетина години тъй на Лобош при Радибош през ноща си пукнах идното ребро - къркан на брега при опит за риболоффф :cry: е оттогаз през ноща обикновенно само си къркам :D

аааааааааа , с алкохолът никъкъффф проблем :D уека и на теб :wink:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”