водачи на телескоп

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: водачи на телескоп

Мнение от Бисо »

butnik написа:Имал си,а аз съм залепил стотици водачи.А колегата, който иска съвет да вземе да пише,да не се спотайва,че другия път ще го накарам да търси тоткал.

:lol: :lol: :lol:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

david_1995 написа:Първо ги навинт с конец и после с капчица и после с лак направо стават ! :D
Не е уточнено какъв е водача,но ме навежда на мисълта ,че с пръстен,заради въпроса.Колега,търсиш ли лепило още или....може да пробваш и с С-200 или лепило за тапети.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от satir »

става на въпрос за "сопа" за има няма 20 лв. подариха ми я и на първия риболов и се разлепиах 3 водача, залепих ги з лак и след още 2 риболова се разлепиха всички без първия :D водачите са пръстеновидни. и не ми е за друго, но пръчката ми приляга много добре за дъно на морски. прави супер дистанция :)
за в момента пробвах с качица да видя дали ще го мисля. а за бизона. може и да е хубаво но не ми се дават толкова пари. ако пак се разлепи ще го пробвам с безцветен поксипол :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Всеки вид секундно лепило,няма да мръдне повече и слушай патило :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”