Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

водачи на телескоп
Модератор: emo vasilev
- Бисо
- сериозен играч
Re: водачи на телескоп
butnik написа:Имал си,а аз съм залепил стотици водачи.А колегата, който иска съвет да вземе да пише,да не се спотайва,че другия път ще го накарам да търси тоткал.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не е уточнено какъв е водача,но ме навежда на мисълта ,че с пръстен,заради въпроса.Колега,търсиш ли лепило още или....може да пробваш и с С-200 или лепило за тапети.david_1995 написа:Първо ги навинт с конец и после с капчица и после с лак направо стават !
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
- Обратна връзка:
става на въпрос за "сопа" за има няма 20 лв. подариха ми я и на първия риболов и се разлепиах 3 водача, залепих ги з лак и след още 2 риболова се разлепиха всички без първия
водачите са пръстеновидни. и не ми е за друго, но пръчката ми приляга много добре за дъно на морски. прави супер дистанция
за в момента пробвах с качица да видя дали ще го мисля. а за бизона. може и да е хубаво но не ми се дават толкова пари. ако пак се разлепи ще го пробвам с безцветен поксипол

за в момента пробвах с качица да видя дали ще го мисля. а за бизона. може и да е хубаво но не ми се дават толкова пари. ако пак се разлепи ще го пробвам с безцветен поксипол

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Всеки вид секундно лепило,няма да мръдне повече и слушай патило 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....