Душанци- релакс и половина...

Модератори: bobopeli, sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Душанци- релакс и половина...

Мнение от Бачо Илия »

borislav58 написа:Тъкмо исках да пиша за инфо за душанци.Стхрахотно завръщане и добро инфо за мен мисля в неделя да отида до там.Пясъка вече нищо нестава от него и ще се търсят нови по блиски язовири до Стрелча. :smt023 :smt023 :smt023
Колега, не го отписвай Пясъка бре; те сега всички големи водоеми са така, заради напояването :idea: Към 15-ти септември, като приключи тази дейност, тогава ще ги подкараме и колкото е по-ниско нивото, толкова по-добре :idea: Индивидуалния ми рекорд за улов на шарани на свободен водоем с директен (осмица) е точно на Пясъка и точно в края на Септември; става въпрос за "мерни " риби 1.300-3.300кг- 72 броя за 24 часа, без "тайм аут" :oops: и още толкова едри каракуди и баби; монтажа е по-горе в тази тема :D 8) Това е, до като язовира замръзне и да няма къде да се хвърли на плувка :idea: :wink:

п.п. Душанци е друга схема; той не пада повече от 2 метра по вертикала и се пълни за норматив;по-добре кълве при пълен догоре водоем, обаче пък, местата за риболов силно се ограничават :idea: :idea: :wink:
Изображение
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

Готин репортаж, а и подробен както винаги :smt023 :drinkers:
Изображение
nasko_merlina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_merlina »

:smt023 :smt023 :smt023
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

CERRUTI написа:Браво за излета.....ама трябваше да го пуснеш неделя репортажа!!!Тъкмо се уговорих за събота да ходим на Душанци и сега след тоя репортаж там ще е гъз го гъз и м/у два гъза-пак гъз :butthead: :butthead: :butthead: :shock:
Така ти се пада :D :mrgreen:

п.п. мразя "задници" и "среди пръсти" по постове във Форума; крайно време е да се махнат изобщо като опция :idea: :wink:
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

brankovdsc написа:Браво Бачо :smt023 продължаваш да радваш с добри репортажи :wink:
Добре дошол :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

nikola polizovski написа:
brankovdsc написа:Браво Бачо :smt023 продължаваш да радваш с добри репортажи :wink:
Добре дошъл :wink:
Здрасти друже Никола :D И добре заварил; ти до като бях в перманентна отпуска, гледам че бая сериозни излети отката; та поздравления и за тебе :smt006
Изображение
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

добро заврьщане с перфектно представяне :) браво страхотно си изкарал :smt023 с тия готини риби :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
fisherman72
новобранец
новобранец

Мнение от fisherman72 »

IDA написа:Колеги, в интерес на истината тия шаранчета хич даже не са и за вземане, нищо че са "в норми" :oops: Аз обещавам че повече няма да вземам шаран под 2 кила и не повече от един, на ден!!! До сега съм върнал за допорастване над 60 бр от 300-700гр и се надявам всички четящи Форума, да правят същото :idea: . Приканвам и колегите от зона "ЮГ" (отсрещния бряг) да прибират или унищожават боклуците; дори съм навит на съвместна ЕКО-акция там :idea: Ще трябват, ръкавици, шишове и........ по една бухалка за бейзбол :mrgreen: :D
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
gandalf
новобранец
новобранец

Мнение от gandalf »

Вчера бяхме четири човека от севрната страна на входа на Антонския залив. От 7 до 14 ч. само уклей, костур, няколко червеноперки и един клен към 400 гр. на дъно на царевица. Местата бяха идеални но нито платика нито шаран. Незнам дали съм прав в разсъждаенията си но по това време на годината сериозната риба явно се върти около устието.
6ef4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6ef4eto »

Браво Бачо :smt023 :smt041 :smt041
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

gandalf написа:.... Незнам дали съм прав в разсъждаенията си но по това време на годината сериозната риба явно се върти около устието.
Аз си мисля, че едрите платики вече са се поизнесли в по-дълбоките части на язовира, щото на устието платикарските изпълнения като че ли понамаляха и рибите като че ли поиздребняха :idea: То, тази седмица сигурно ще има колеги там и се надявам някой да даде информация какво е положението :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”