ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от Венцислав Чанков »

Токущо се прибирам от първа буна,гризнах дръвцето-тотално капо :cry:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

вълнолома 3 риби но позакъснях :wink: но бяха много навътре много-много
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
pandizaaa_kv
новобранец
новобранец

Мнение от pandizaaa_kv »

вчера вечерта на болата се прибрах с 0 бр. няколко удара без резултат,но все пак е нещто да се надявамв ,че другия месец щте е по добре :ANAL:
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cookies »

току що се прибирам от вълнолома,резултат: втори риболов-втора изтървана риба :oops: имаше и няколко празни удара,с две думи тотално капо :mrgreen: Един чичка ми направи много лошо впечатление като си изхвърли вестника с червеите в морето :axe: :axe: не правете така колеги,не е редно :cry:
п.п.Забравих да кажа монтажа:Основно FK 0.225 на Tanaka,бомбарда 25г. полупотъваща,повод FK 0.159 на Fudo lines,кука Gamakatsu A1-HARD серия LS-1050NS №12 :P
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Защо ти е направило лошо впечатление?Рибите ще изядат остатаците от червеите,пръстта не замърсява по никакъв начин,а вестника се разпада за няколко дни и няма нищо токсично ,в него освен мастилото.
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cookies »

Ами защото не ми е приятно да гледам морето пълно с боклуци,пък били те и вестници :evil:
pandizaaa_kv
новобранец
новобранец

Мнение от pandizaaa_kv »

сагласен сам с колегата има места кадето се изхварлят отпадъците (не се отчаиваи тепърва щте ловим зарган)
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Radush
новобранец
новобранец

Мнение от Radush »

Тази сутрин отидох на вълнолома в 630 и до към 800 се извадиха не повече от десет заргани общо от мнооого навътре. Аз толкова навътре не мога и нищо не хванах.
За боклуците на чичката - това е 100% органичен отпадък и това е най-доброто място, където може да се хвърли. По-лошо е да се хвърли в кошче за боклук, защото ще отиде на сметището, където определено не му е мястото. Българите масово не знаят нищо за отпадъците и правилното им изхвърляне. Снощи си допълних кофичката с няколко найлона, които излизаха често вместо риба. На мен пък ми направи лошо впечатление един дребен дядо дето лови попчета по 7-8 сантиметра. То и снощи като останах по тъмно като гледах каква граца прибираха всички едва ли ще дочакаме да хващаме свястна риба :axe:
Хавайски копиехвъргач!
A. C.

Мнение от A. C. »

Не мисля , че трябва да се изхвърля в морето каквото и да е било освен останала стръв. А колкото до вестниците, не съм убедена , че след всички обработки който минават не замърсяват, защото все пак превръщането на дървото в хартия е еднопосочен и необратим процес.
М/у другото има един вид 7-8 см попчета, които си остават толкова големи ....
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

за отпадъците какво да кажем ИМА СИ ПРИНЦИПИ И ПРАВИЛА в тази държава и няма значение кое е органично и кое не си има отредени места за тази цел,и морето НЕ Е едно от тях!!!
а дядковците са нищо в сравнение с косачите(така им викам на ТРАЛАДЖИИТЕ)които вечер тралят зарганки колкото химикала до мен,колкото и съвест да имаш и да пускаш уловените малки лакомници,при тези хора няма милост и картинката е ГРОЗНА
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
mr_nedkov
новобранец
новобранец

Мнение от mr_nedkov »

Здравейте!
Относно замърсяването - има си международни правила за предпазване замърсяването на водните басейни, а именно MARPOL.Всички плавателни съдове са подложени на строг контрол именно по правилата на тази конвенция.Относно хартията и хранителните продукти - изхвърлянето им в морето е разрешено на не по малко от 12 морски мили от брега, а за пластмаса и продукти от този род абсолютно забранено.Пример: в Порто Маргера - хв1рлена ПВЦ бутилка в морето струваше 500 евро.
Благодаря за вниманието!
Аватар
rosssyy
новобранец
новобранец

Мнение от rosssyy »

Здравейте,
Тази сутрин на вълнолома от 6.00 до 9.30 - четири заргана.
Червеите ми бяха много мокри и лесно се откачваха от куката.
Споделям мнението, че морето не е място за хвърляне на отпадъци!
Вълнолома и другите места на които ловим - също!
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

И аз да се искажа,днес на вълнолома от 06.00 до 08.00 имах само 3 бр.заргани но после когато половината колеги вече приключиха сас риболова към 09.00 аз останах и до 11.00 имах 21бр заргани и една илария,но рибата беше доста на вътре а за отпадаците които се изоставят на самия вълнолом ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ,със някои колеги се опитваме да расчистим но явно неможем да смогнем,явно тези които замарсяват са повече от тея които чистим.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Ееее Фоко ти ма разби бе,да бях останал и аз :smt023
А сега де? :roll:
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”