ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
tony
новобранец
новобранец

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от tony »

Браво Ваньо, на зарганите си цар! :prayer:
Очакваме снимки!
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

А добре дошъл да вземеш да се обадиш да ги пробваме тея заргани ,че само засичам общи познати по скалите пък теб никакъв те няма :D
Muni
новобранец
новобранец

Мнение от Muni »

Днес малка разходка до Болата с цел плаж , но си взехме и червеи с една сопа.. 30-40 минути полових при първите 2 хвърляния 2 доста добри заргани , умря след това нищо не излезе, обаче хората с лодките си се върнаха с доста доволни резултати доста сафрид и то едър , чернокоп , 2 циганки видях и 2 карагъоза , също пред мен изкараха и три платерини.. Малко ги поомеших , но не ми се пише 4 теми сори за което :)
greenvn
новобранец
новобранец

Мнение от greenvn »

И аз по обяд покрай плажа похвърлях на "Болата",1 хубав зарган и 1 иларийка само взех...Направи ми впечатление че всички риби,които се изкараха по това време и от колегите,бяха с доста добър размер,а не като писалките,които ловя на "Дружба".... :wink:
Muni
новобранец
новобранец

Мнение от Muni »

Да и рибата определено е по-борбена поне тези които аз изкарах .Кеф си беше макар и кратък .
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Аве,къде намерихте днес на Болата свободни места ? :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
sonax
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sonax »

Колеги, някой ходи ли за заргана на 1 буна ?
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Днес заргана си даде доста добре -31 бр. и 1 платерина 800гр. Добре,че наблизо имаше колега -съфорумник,та ми помогна с кепа да я извадя. Сезонът набира сила лека-полека и считам , че скоро тази бройка няма да се смята за успешен риболов. Към 10,30ч. избиха няколко огромни пасажа с платерина,но все не достигаха някакви си 30м. за да бъдат достигнати. Снимки не съм правил,че не си нося всеки път камерата, а съм решил да не пускам повече снимки от банята.
Успех на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

чуруликпенчо написа:Днес заргана си даде доста добре -31 бр. и 1 платерина 800гр. Добре,че наблизо имаше колега -съфорумник,та ми помогна с кепа да я извадя. Сезонът набира сила лека-полека и считам , че скоро тази бройка няма да се смята за успешен риболов. Към 10,30ч. избиха няколко огромни пасажа с платерина,но все не достигаха някакви си 30м. за да бъдат достигнати. Снимки не съм правил,че не си нося всеки път камерата, а съм решил да не пускам повече снимки от банята.
Успех на всички!
Браво Чурулик,страхотен риболов си направил,аз съм малко по-скромен с 24 броя,5 от които пуснати.Петьо-Pattera ми каза,че зарганите трудно оцелявали,дори след леко закачане,което ме накара да се замисля за напред.Имам подготвен снимков материал от днешния излет,но снимка бг ми изкара снимките с много лошо качество,а инъче снимките са много добри,така че ще пусна само тази с улова,а ако се оправи по-късно ще пусна и останалите .
Изображение
Зарганолог
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Мда-а-а-а!Днес някой хващаха а други само "въртяхме" :D .Има какво още да уча явно.Утре съм на поправителен.
Mi7chell бомбардата ти 25гр ли е?
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Гледам,че и ти си направил добри попадения. Петьо е прав за пускането на заргана.Имаше едно филмче с Рекс Хънт , където той показваше как трябва да става хващането и откачането на рибата,та да може евентуално да оцелее..... ама безкрайно пипкава работа е, пък и все пак е море.Няма как да го опразним само с въдици.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Здравейте,и при мен не беше много зле 22бр.но с последните 10-тина имаше голямо надлъгване,пипаше толкова нежно,като жена червей :cry: :cry:
а що се отнася до уловените и пуснати дребосъци,и аз гледах едно предаване по ТВ че и да я пуснеш нарушил ли си лиуспите и умирала до дни и дори ги хващаха само за човките,колко е вярно незнам но и пък дребосъците доста се поизгубиха (1-2пуснати имах)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
expose
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от expose »

Евала момчета, аз се отчетох само с една писалка на 3-та буна :D
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Днес, на юг от Бургас, за двама човека хванахме общо - 12 зизита, 2 малки чернокопчета, едно барбунче и 1 прилична платерина, която скъса повода и за малко да избяга... Предимставата на флуорокарбона не ги виждам за момента... ще видим по-нататък.

А на какво викате "талибанец"?
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

kuku написа:Мда-а-а-а!Днес някой хващаха а други само "въртяхме" :D .Има какво още да уча явно.Утре съм на поправителен.
Mi7chell бомбардата ти 25гр ли е?
Рибата беше много навътре,бомбардата ми е 28 грама(така пише,но май е 25...)колегите около мен,в ляво и дясно имаха съответно 1 и 2 риби,по простата причина,че хвърлях с 20-25 метра повече,имаше едни завалии с половин килограмови колове и нагоре,които не взеха нито една риба...едва хвърляха 20 метра,мисълта ми е,че рибата си държеше доста навътре,и когато успеех да я стигна я вземах.
expose написа:Евала момчета, аз се отчетох само с една писалка на 3-та буна :D
Лошо инфо...мислех тая сутрин да ходя до там,добре че ме домързя.
Зарганолог
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”