ДУЗИНА ШАРАНИ НА БЕЛОПОПЦИ, 01.10.06 + снимка

Модератори: bobopeli, sapuna

docenta
разбира нещата
разбира нещата

ДУЗИНА ШАРАНИ НА БЕЛОПОПЦИ, 01.10.06 + снимка

Мнение от docenta »

Днес преди изгрев слънце "кацнахме" на платеното в Белопопци, щото с колегата Кольо имахме информация, че вчера е кълвало яко. В началото бе много куцо, пуснахме по една дънна и един мач на плувка на стръв царевица. Чак като светна и се затопли почнаха ударите и то главно на дъно. Захранвахме с царевица и "Респект за шаран". Общо двамата хванахме 12 шарана, от тях само един на плувка. Имахме 4 късания от "добичета", които нямаха спиране поради сравнително фините такъми.
Ето най-големия шаран на Кольо, около 3 кила :D
Изображение

За съжаление батерията на тъпата ми дигиталка се скапа и имам само още 3 снимки , но нещо не мога да ги кача в bgphoto :evil:
Взехме си по един шаран, останалите ги пуснахме, щото арендаторът разрешава :D И други колеги хванаха яко, но не както е било вчера :)
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Ван_Тер
новобранец
новобранец

Мнение от Ван_Тер »

Впечатлен съм от златистият вид на шарко. Съмнявям се ,обаче от вкусовите му качества,след като е ловен в
арендуван водоем. Много протеин .
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Здравей ВанТер, шарана вече го пробвахме на вкус и е великолепен. Особеното на този водоем е, че рибата там не се храни от арендатора, а се ползва само за спортен риболов - сиреч каквото хвърлят мераклиите като нас и естествената храна на рибите от околната гориста природа. Колко протеин е това - нямам понятие?!Има си естествено възпроизводство на местната популация шаран и тия златистите са от него. Има и голи и унгарски шарани, които явно са докарани отнякъде, но те са по-малки и от тях не хванахме, за да ти кажа какъв им е вкуса :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
МИЛЧО
новобранец
новобранец

Мнение от МИЛЧО »

Каде е това Белополци
SpUd3r
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SpUd3r »

и какви пари се плащат ?
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Да ме извинят колегите, дето питаха, къде е Белопопци и колко се плаща, не отговорих веднага, щото едва днес имам отново интеренет - некви мангали беха срезали кабела. Белопопци е от София в посока -изток по Ботевградско щшосе, след Богров като се стигне завоя на магистрала Хемус не завивате наляво, а продължавате направо по подбалканската линия към Бургас. След десетина километра вдясно има отбивка към Горна Малина и там завивате, след още няколко километра след Горна Малина е село Белопопци, преминавате го изцяло и след още два километра е гьолът. Плаща се 3 лева на въдица, шаранът е 3,50 на кило и т.н. има табела с цените и условията. Рибата може да се връща.
Надявам се да съм бил полезен, макар и с късно инфо. Наслука,пичове :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”