Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ДУЗИНА ШАРАНИ НА БЕЛОПОПЦИ, 01.10.06 + снимка
ДУЗИНА ШАРАНИ НА БЕЛОПОПЦИ, 01.10.06 + снимка
Днес преди изгрев слънце "кацнахме" на платеното в Белопопци, щото с колегата Кольо имахме информация, че вчера е кълвало яко. В началото бе много куцо, пуснахме по една дънна и един мач на плувка на стръв царевица. Чак като светна и се затопли почнаха ударите и то главно на дъно. Захранвахме с царевица и "Респект за шаран". Общо двамата хванахме 12 шарана, от тях само един на плувка. Имахме 4 късания от "добичета", които нямаха спиране поради сравнително фините такъми.
Ето най-големия шаран на Кольо, около 3 кила

За съжаление батерията на тъпата ми дигиталка се скапа и имам само още 3 снимки , но нещо не мога да ги кача в bgphoto
Взехме си по един шаран, останалите ги пуснахме, щото арендаторът разрешава
И други колеги хванаха яко, но не както е било вчера 
Ето най-големия шаран на Кольо, около 3 кила

За съжаление батерията на тъпата ми дигиталка се скапа и имам само още 3 снимки , но нещо не мога да ги кача в bgphoto

Взехме си по един шаран, останалите ги пуснахме, щото арендаторът разрешава

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Здравей ВанТер, шарана вече го пробвахме на вкус и е великолепен. Особеното на този водоем е, че рибата там не се храни от арендатора, а се ползва само за спортен риболов - сиреч каквото хвърлят мераклиите като нас и естествената храна на рибите от околната гориста природа. Колко протеин е това - нямам понятие?!Има си естествено възпроизводство на местната популация шаран и тия златистите са от него. Има и голи и унгарски шарани, които явно са докарани отнякъде, но те са по-малки и от тях не хванахме, за да ти кажа какъв им е вкуса 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Да ме извинят колегите, дето питаха, къде е Белопопци и колко се плаща, не отговорих веднага, щото едва днес имам отново интеренет - некви мангали беха срезали кабела. Белопопци е от София в посока -изток по Ботевградско щшосе, след Богров като се стигне завоя на магистрала Хемус не завивате наляво, а продължавате направо по подбалканската линия към Бургас. След десетина километра вдясно има отбивка към Горна Малина и там завивате, след още няколко километра след Горна Малина е село Белопопци, преминавате го изцяло и след още два километра е гьолът. Плаща се 3 лева на въдица, шаранът е 3,50 на кило и т.н. има табела с цените и условията. Рибата може да се връща.
Надявам се да съм бил полезен, макар и с късно инфо. Наслука,пичове
Надявам се да съм бил полезен, макар и с късно инфо. Наслука,пичове

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!