Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Обиколка из Родопите
Re: Обиколка из Родопите
Сонко,Батко добристе.
Това ми е Язовира на Сърце.

Никак, аз поне не виждам чалъмEm1l написа:Голямо нещо ще бъде но не знам как ще ловим риби

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- ще става разбирач
Хубава разходка сте си спретнали

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ники,не вкарвай Вальо в беля,не му давай да се доближава до плувките,нека си плува спокойно с проходилката и лодката,че си е....ло м...а,пак наново,то плувките и дръвчетата са като наркотика,все викаш айде още една и кога си се усетил си затворил пари за една хубава кола
Ексра излет сте си направили.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ице,той Вальо е в другата тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=28157.
Малко се дублират заглавията,ама все по родопско обикаляме тея дни.Инак за зарибяването,ако не беше ме зарибил и ти преди време,вероятно още нямаше да имам и един читав такъм.
Малко се дублират заглавията,ама все по родопско обикаляме тея дни.Инак за зарибяването,ако не беше ме зарибил и ти преди време,вероятно още нямаше да имам и един читав такъм.

TICA FAN
Ий трябва да се поразшетам и аз нататък.Наистина си е красота.Дано да е преди да завирят новия язовир,че да набележа малко координати.Добра разходка сте спретнали,че и оборотна(само 250км из родопско
) 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Красота, чист въздух и пак красота! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- CERRUTI
- сериозен играч
Браво колеги!!! Напъна ме носталгия като видях някои снимки......Но все пак страшен излет
тая снимка с стената я пази и после като го напълнят как се снимай.....и сложи двете снимки една до друга-това някой който незнае за какво става въпрос ще му падне капата..