Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Примамка за трофейни кефали ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Добата©
- разбира нещата
Re: Примамка за трофейни кефали ?
sandista написа:Марко , воблера е уникален. Куките май са като мойте - Оунер УЛ серията ?
И тъй като темата е за едрите кленове , ето един такъв и от мен :
За статистиката 188см , 90-92кг ...
Внимание - 18+
http://img339.imageshack.us/img339/5719/25082009362.jpg

-
- ще става разбирач
Тоя ги смачка вчера-китайче-5.50лв(Т-Рекс или нещо такова

а клоко много си прилича с тези за по 18 лв (Екогиър) на гиърите имах удари,но не успях да извадя риба,но порад ситуацията ги прибрах защото бях на непознато място-не ми се рискуваше с тези красоти

а клоко много си прилича с тези за по 18 лв (Екогиър) на гиърите имах удари,но не успях да извадя риба,но порад ситуацията ги прибрах защото бях на непознато място-не ми се рискуваше с тези красоти

разликата с японците е огромна но китайчето е с подходящата разцветка и форма за рибоулов (на бас че му се закачат тройките
)
ама айде че пак се отклонихме от темата

ама айде че пак се отклонихме от темата
кьоркефали
Аре и аз да се намеся.
Това си е мое мнение,мисля че вече кефала не обръща внимание на воблерите,както миналата година.Все по често сега от колеги научавам че пере повече блесните.
Май свикна с воблерите,били те китайски или други.
Това си е мое мнение,мисля че вече кефала не обръща внимание на воблерите,както миналата година.Все по често сега от колеги научавам че пере повече блесните.
Май свикна с воблерите,били те китайски или други.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето от такива мнения ще Ви помоля да се въздържате ! Твърдението ти е нелепо ! 

-
- кандидат преподавател
Няма снимки-не ползвам,щот не обичам да оставям следи
Обаче,кой иска,да вярва поне частично- на една тумбеста ,неква жълтура,3 см ,тракаща ,без обозначена марка,стойност 3 лв!!!ама размери на...РПГ-18 "Муха", да го...в тъпия кефал-ееееей..."Рапалите"са сдухаха от срам у куфаро 

Нелепо ли ,оди в бистра вода подир воблера и си го гледа само,не посяга.Не говоря за пролетта преди забраната когато е гладен и хранят хайвер майките.И за воблера си има време и място,ако е голяма и не чак толкова бистра водата,не пречи,ама сега в това маловодие...Има мноо фактори които влияят на моето мнение и наблюдение...sandista написа:Ето от такива мнения ще Ви помоля да се въздържате ! Твърдението ти е нелепо !

-
- разбира нещата
Тоя от мерните ли е бре Сандо ?

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
46 санта .. би трябвало да е мерен
Туй ми е първия по-сериозен клен на спининг. Удари в големиО дъжд в един плитък тесен бързей на блесна 00 

-
- ще става разбирач
Я пробвай в такъв момент с едно Aile Gobi , като го водиш на паузиsharo1 написа:оди в бистра вода подир воблера и си го гледа само,не посяга......sandista написа:Ето от такива мнения ще Ви помоля да се въздържате ! Твърдението ти е нелепо !

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега точно този модел слиза до над 2 метра и по река е адски неприложим ако не познаваш добре релефаdidiod написа:гиърите имах удари,но не успях да извадя риба,но порад ситуацията ги прибрах защото бях на непознато място-не ми се рискуваше с тези красоти

Вземи си за кефалски риболов 4 см модел слизащ до 70 -80 см както и 5 см който има 3 варианта на газене 30 , 90 и 200 см

Първите 2 ги препоръчвам за река , а 4 -ката е просто задължителна

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Супер шаллоу-лите винаги са вървежни. Простата причина е , че тоя лакомник много обича бубуЙечки и други твари в повърностните слоеве.
Иначе Иво е много прав. В тези прословути случай на бистра вода и активна пасивност пробвай Killfish , Aile Goby , Salmo Tiny с малки паузи
Иначе Иво е много прав. В тези прословути случай на бистра вода и активна пасивност пробвай Killfish , Aile Goby , Salmo Tiny с малки паузи

-
- ще става разбирач
Както си се ровичках днес из сайтовете попаднах на това ,което ми изглежда подходящо за риболов на распери и трофейни кефали !

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Искренно се радвам че в случаят си конкретизирал товаsharo1 написа:...Това си е мое мнение,мисля че вече кефала не обръща внимание на воблерите,както миналата година...

Щеше да звучи още по-смешноsharo1 написа:...Май свикна с воблерите,били те китайски или други.

Този кит на Мепс е разработен за басс , мъски и обикновенна щука . Евентуално би закачил някой едър кефал и почти нереално да закачи някой распер макар че всяко правило си има изключения . Един съвет - не си го купувай този китfishingmania написа:...което ми изглежда подходящо за риболов на распери и трофейни кефали !...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Така, така - при мене с кефала е 80 на 20 за воблерите ...
Последния едьр - 1,650 кг. ... за сега ...
Последния едьр - 1,650 кг. ... за сега ...

"Щастие за всички, щастие даром!"