ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
mickata
новобранец
новобранец

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от mickata »

Колега... другия път ти пожелавам някоя едра морска котка да ти го открадне :wink:
:drinkers:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

На юг през изминалите дни риболова беше променлив, с редуващи се слаби и силни дни. Все пак подобни екземпляри осмисляха ранното ставане :D
Изображение
Аватар
sonax
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sonax »

Днес в 6:30 сутринта цъфнах на 1 буна и до 10:30 изкарах 4 заргани и една хамсия..
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

Здравейте и от мен,днес пак закаснях за сутрешния риболов понеже бях на работа до 08.00
но разбрах че някой колеги са искарали някоя друга заргана и илария,застанах до колегата filipemassa който трябваше даме чака сас колегата dobrıa
но разбрах от колегата filipemassa че на dobrıa му се счупила пръчката и той си тръгнал :( ,то и аз не стоях много понеже духна много силен вятър
след обяд ако отихне пак сам там,наслука на всички колеги
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Вече е готова и съхне но за утре вечер ще е на линия но резерви бол отивам да дебна едни зъбати риби но са без човки :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

Вятара не отихна :evil: днеска съм без риба направо ще откача,и сега от мъка ще се :drinkers: :drinkers: :drinkers:
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

Колеги,много ви моля,кажете ми,според вас,каке по-добре,с една кука, или с две,че направо ще полудея вече,понеже втората не мога да я вържа нещо,та има ли нужда от нея,тя за какво служи :oops: :oops: :oops: :oops:
харамията
новобранец
новобранец

Мнение от харамията »

bulivif написа:Колеги,много ви моля,кажете ми,според вас,каке по-добре,с една кука, или с две,че направо ще полудея вече,понеже втората не мога да я вържа нещо,та има ли нужда от нея,тя за какво служи :oops: :oops: :oops: :oops:
с една си е идеално :wink:
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Има и такива дни :cry: .Да стана аз в 5 без 15,да пия кафе на бегом, и кво..... .4 рибета!Две изтървах(пак забравих да си оправя куката).Авера поне хвана и чернокопчета и илария...
Сърдит съм им - утре няма да ходя!
п.п. За куките - май е въпрос на тренинг.Някой ловат с две,някой с една 12номер.Аз ползвам една 10ка. Като сложа 12 половината риби ги изтървам.Същото се получава ако не си "отворя" върхът на куката.Моите май са минали покрай Мустад но не са закачили - връхчето им е закривено леко навътре и. ...... .
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

Днес от 18:00 до към 20:00 на вълнолома с едно дугарче хванахме доста.... вятър. И едър вятър и дребен имаше, наблегнахме на средния вятър и в крайна сметка си тръгнахме с по две торби - по груби сметки около двайсетина кила вятър на човек се паднаха... а да - една заблудена заргана и една още по-заблудена илария... Та тъй, вятъра го пуснахме, щото не бяхме сигурни дали не е под минималния размер - оставихме го там на вълнолома - при другия вятър... абе вятър работа!
ИзображениеАматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

kuku написа:Има и такива дни :cry: .Да стана аз в 5 без 15,да пия кафе на бегом, и кво.....
Какво се фукаш бре,при мен е ежедневие,само дето аз ставам все в 4

Motorski написа:Днес от 18:00 до към 20:00 на вълнолома с едно дугарче хванахме доста.... вятър. И едър вятър и дребен имаше, ...........
А как беше вълната ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

Аз винаги ловя с две куки,но ..........май няма много значние с колко куки се лови когато има риба.И все пак когато куките са две си мисля,че е по добре,но пък ще има много,които ще го успорят това мое твърдение и с право,може би.При две куки се слагат и два червея и ако при замятането падне единия имаш шанс да не навиваш на празно като луд.Някой ще каже,че това си е разсипия на червея и .....май ще е прав. :) А пък и често ми се случва да закача рибата на втората кука или на двете куки,което си е по сигорно за изваждането.
Аз лично винаги съм с две куки,но много от приятелите,с които ловим зарган са с една кука и имат не по лош успех от мен,така че си е личен избор с колко куки ще се лови..........най-важното във ВСИЧКИ случаи е да има риба!!!
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

Киро, вълната в някои моменти плискаше почти до най-горното стъпало. Имаше и хора дето успяваха да хванат риба. Аз понеже не съм голям специалист в този риболов (че в кой ли съм специалист изобщо) много трудно замятах (вятърът беше срещу нас). И понеже имаше сериозна вълна все не ми беше опъната линията и съвсем не можех да преценя има ли или няма риба на другия край.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Значи е била малка вълната,
да си правя сметките за излизане.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

То не е много за тази тема ама го дават да постихне вятъра.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”