Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
вечерта доста по слабо от заранта но и Южняка си казва думатаrunner написа:Нещо интересно във и около Варна? Или резултатите не заслужават писане? Е, и неуспеха е инфо. Важен е процеса, все пак. Някой нещо за споделяне има ли!

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- научил се да хвърля
Днес в 10 сутринта на 3-та буна 1 заргана. Които бяха по рано имаха по 6-7.
какви са тези таини??? То да не са гъби че да ги събере някой преди теб!тук при нас май по важи правилото "моите риби никой не може да ги хване"както често казва колегата миBorisK написа:да отговоря вместо Ванко и да ме извинява... ами "на Юг от Бургас" естествено
това стана голям лаф в последно време ама тайни,кво да правиш...
![]()
![]()
между другото и аз имам 18 бройки днес на подобно на Ванковото място

- devesil4o
- научил се да хвърля
Днес от 6.30 до 9.30 на вълнолома-7 добри заргани.По-късно пратих една дребна да вика някои от по-големите,ама
май ми показа кукиш
Утре пак ще се лъжем
май ми показа кукиш

Утре пак ще се лъжем

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
- Motorski
- ще става разбирач
аа dobria1, моля, моля, ти помниш ли колко трудно склони да се издадеш за киселото мляко

-
- разбира нещата
Е де,е де-то за "на юг от бургас" ясно амаааааBorisK написа:да отговоря вместо Ванко и да ме извинява... ами "на Юг от Бургас" естествено
това стана голям лаф в последно време ама тайни,кво да правиш...
![]()
![]()
между другото и аз имам 18 бройки днес на подобно на Ванковото място

Инфо от Поморие-Вчера дало;днеска не

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
И какво за млякото, че пак не съм бил в час?Motorski написа:аа dobria1, моля, моля, ти помниш ли колко трудно склони да се издадеш за киселото мляко![]()
![]()

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Най-после и аз да хвана
Днес на вълнолома от 5.45 до 8.00 ч. 16 бр. (от тях 3 писалки, но точно те гълтат до опашката). Почти на всяко хвърляне удар още с падането на бомбардата или в първите 5-6 метра. На 4-тата риба колегата отляво вика "Тя твойта пръчка вълшебна бе !", на 7-та си счупи пръчката (не разбрах дали беше нарочно). Казах му че тайната е в червея, не в пръчката, но отговора беше "Че на моя какво му е ?"

Аэ дати кажа не съм обърнал внимани че колегете си държат червеите във кисело мяко,но другия път и аэ щесе пробвам на тоя пиниэdobria1 написа:то стана хит това кисело мляко бре не виждаш ли като отидеш на вълнолома че всички си държат червеите в кисело мляко сега остана и марката да питаш

Последно промяна от fokobg на Пет Сеп 04, 2009 1:24 pm, променено общо 1 път.
И аэ дати кажа колко пъти съм се срещал със добрия и все эабравям даго питам эа това кисело плякоrunner написа:И какво за млякото, че пак не съм бил в час?Motorski написа:аа dobria1, моля, моля, ти помниш ли колко трудно склони да се издадеш за киселото мляко![]()
![]()
Разбирам, че Добрия има някакъв чалъм - зарганоубиец, така ли?
И той, именно, е .........
Аре ве, колега, нали знаеш че никой не може да хване чужди риби, в случая твойте.
![]()
Ще почерпим!

-
- научил се да хвърля
[quote="dobria1"]
какви са тези таини??? То да не са гъби че да ги събере някой преди теб!
мойта риба няма кой да е хване ама ние ходим в 5,30 и 1 час чакаме да съмне защото има място за 5 човека на скалата
на пролет с Борката като зачесахме грацата на германката и писахме на следващия ден гледахме как хващат а ние няма къде да хвърлим в Бургас всички четат ама пишат 5 човека тия дето пишат ги уважам много да пишат на лични ще им кажа къде я хващаме
какви са тези таини??? То да не са гъби че да ги събере някой преди теб!
мойта риба няма кой да е хване ама ние ходим в 5,30 и 1 час чакаме да съмне защото има място за 5 човека на скалата
на пролет с Борката като зачесахме грацата на германката и писахме на следващия ден гледахме как хващат а ние няма къде да хвърлим в Бургас всички четат ама пишат 5 човека тия дето пишат ги уважам много да пишат на лични ще им кажа къде я хващаме
колеги остана и вие да се оплачете от липса на места и ще скоча от моста вече аз дето съм от Варна и знам повече скалисти места там отколкото тук пък камо ли виииии,не се оплакваите ни най-малко
а що се отнася до това колко четат и колко пишат не е наша работа но мисля че нещо трябва да се направи (хиени много рибари малко
)ако може малко да ги под 
а що се отнася до това колко четат и колко пишат не е наша работа но мисля че нещо трябва да се направи (хиени много рибари малко

-
- учете се от него
Утре в 05,00 отлитам на ЮГ - като се върна ще пиша подробно
Иначе си дава доволно ма верно малко пишат, пък и неможе да им се сърдиш

Иначе си дава доволно ма верно малко пишат, пък и неможе да им се сърдиш

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.