Блатата край с. Нова Черна (Русенско)

Модератор: sapuna

Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Блатата край с. Нова Черна (Русенско)

Мнение от EXPLOSIVE »

Някой ходил ли е скоро там ... чувам, че излизало доста риба :!: Някой може ли да ми обясни как се стига до някое място с кола, знам че има един път през селото който водел до блатата и бил проходим с кола ... ама не знам от каде да мина :?:
Ще съм много благодарен на всеки който изрази мнение :wink:
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Изкаш да кажеш каналите на Нова черна и Бръшлен? Вадят щуки , ама все писалки, то е грехота да ги вземеш, и някоя друга таранка.
А и селяните, местните там, влизат с някакви кошове вътре, и ги ловят така.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Като ходя за риба на Дунава, минавам все покрай тях и ги виждам, ако те интересува, ще ти обясня как да стигнеш до някое от местата.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

nick71 написа:Като ходя за риба на Дунава, минавам все покрай тях и ги виждам, ако те интересува, ще ти обясня как да стигнеш до някое от местата.
Кажи де ще съм ти благодарен :wink:
П.С. А там по каналите няма само писалки в моята галерия има две снимки които са от последните две ходения там ... само, че на Бръшлян екземплярите не са лоши ... писалките излизат само на блесна.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ибреееееееееее множим се Русенците

Бравос за щуките колега, пък и мястото си уцелил на каналите, на Нова Черна ходят предимно зимата на дупка.

Аз ще ги тормоза 2-3 дни считано от утре и ще се пофаля пък ако се засечем вадя ракията веднага :lol: :lol: :lol:
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

Ivak написа:Ибреееееееееее множим се Русенците

Бравос за щуките колега, пък и мястото си уцелил на каналите, на Нова Черна ходят предимно зимата на дупка.

Аз ще ги тормоза 2-3 дни считано от утре и ще се пофаля пък ако се засечем вадя ракията веднага :lol: :lol: :lol:
Ти къде ще ходиш след Нова Черна към Старо село или някъде по-насам ?
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ходя на тези до Бръш'ен, отбивката от пътя е на 300-400 метра преди селото в ляво.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

Ivak написа:Ходя на тези до Бръш'ен, отбивката от пътя е на 300-400 метра преди селото в ляво.
По един тесен път (колкото за 1 кола) който води до дунава ли ??? Ако е там ... много е паднало нивото на каналите мои колеги ходиха миналия петък ... от 14:00 до към 19:00 на 5 тапи нито един удар :smt102 !?!?!? За това съм се замислил за Нова Чена :roll:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

точно за там става въпрос мерси за инфото, водораслите дали са се отдръпнали малко или е пак същото.

Не ми се пуска друга тема пък и нали тази е за щука :oops:

Днес обиколих хижа приста, люляка и кея и само на конския плаж хванах една малко над 30 см на мепс аглия #1, пробвах какво ли не ама се е покрила пущината нещо.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

Ivak написа:точно за там става въпрос мерси за инфото, водораслите дали са се отдръпнали малко или е пак същото.

Не ми се пуска друга тема пък и нали тази е за щука :oops:

Днес обиколих хижа приста, люляка и кея и само на конския плаж хванах една малко над 30 см на мепс аглия #1, пробвах какво ли не ама се е покрила пущината нещо.
Водораслите са пак там ... даже било станало по-зле че местата където да хвърляш са намаляли .... утре съм на Нова Черна ... ще пиш какво е станало ... дано да има и какво да показвам :wink:
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

Така ... равносметката от днескашния излет: от ~7:30 до 11:30 на Нова Черна две писалки към около 500 гр. (съответно върнати обратно) и една кофа таранка... Явно не сме уцелили мястото !?!?! От 12:30 до 18:00 на Бръшлен една щука около 2 кг. ..., още 3 откачили се на метър от брега :shock: не мога да разбера какво става ... за първата имах съмнения, че избързах малко ..., но за дръгите 2 си ги изчаках доста, а не бяха и малки ... да има някой идея от какво е ?!?!?
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Слагай тройки Оунър и виж размера дали е подходящ.
И на мен ми се откачаха зимата.
asco
новобранец
новобранец

Мнение от asco »

ОНЕЗ ТУЗЕМЦИ ОТ БРЪШЛЯН И ОКОЛИЯ ЖЪНАТ ПИСАЛКИТЕ СЪС СЕРКМЕТА НАПРАО ЖАЛ МИ СТАНА ЗА МАИКАТА ПРИРОДА И НАШТО РИБОЛОВНО БЪДЕЩЕ ТАМ.
ИНАЧЕ ИЗЛИЗАТ ПОЛОВИНЛИ - КИЛО И НЯКОИ ЕКЗЕМПЛЯР ЗА КАСМЕТЛИЯТА НА ДЕНЯ .
:x :lol:
наслука
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

За да не отварям друга тема предлагам на колегите от Русе и региона да споделят резултатите от излетите си за щука ... и не само :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”