Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Блатата край с. Нова Черна (Русенско)
Модератор: sapuna
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Блатата край с. Нова Черна (Русенско)
Някой ходил ли е скоро там ... чувам, че излизало доста риба
Някой може ли да ми обясни как се стига до някое място с кола, знам че има един път през селото който водел до блатата и бил проходим с кола ... ама не знам от каде да мина
Ще съм много благодарен на всеки който изрази мнение

Ще съм много благодарен на всеки който изрази мнение

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Кажи де ще съм ти благодаренnick71 написа:Като ходя за риба на Дунава, минавам все покрай тях и ги виждам, ако те интересува, ще ти обясня как да стигнеш до някое от местата.

П.С. А там по каналите няма само писалки в моята галерия има две снимки които са от последните две ходения там ... само, че на Бръшлян екземплярите не са лоши ... писалките излизат само на блесна.
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Ти къде ще ходиш след Нова Черна към Старо село или някъде по-насам ?Ivak написа:Ибреееееееееее множим се Русенците
Бравос за щуките колега, пък и мястото си уцелил на каналите, на Нова Черна ходят предимно зимата на дупка.
Аз ще ги тормоза 2-3 дни считано от утре и ще се пофаля пък ако се засечем вадя ракията веднага![]()
![]()
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
По един тесен път (колкото за 1 кола) който води до дунава ли ??? Ако е там ... много е паднало нивото на каналите мои колеги ходиха миналия петък ... от 14:00 до към 19:00 на 5 тапи нито един ударIvak написа:Ходя на тези до Бръш'ен, отбивката от пътя е на 300-400 метра преди селото в ляво.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
точно за там става въпрос мерси за инфото, водораслите дали са се отдръпнали малко или е пак същото.
Не ми се пуска друга тема пък и нали тази е за щука
Днес обиколих хижа приста, люляка и кея и само на конския плаж хванах една малко над 30 см на мепс аглия #1, пробвах какво ли не ама се е покрила пущината нещо.
Не ми се пуска друга тема пък и нали тази е за щука

Днес обиколих хижа приста, люляка и кея и само на конския плаж хванах една малко над 30 см на мепс аглия #1, пробвах какво ли не ама се е покрила пущината нещо.
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Водораслите са пак там ... даже било станало по-зле че местата където да хвърляш са намаляли .... утре съм на Нова Черна ... ще пиш какво е станало ... дано да има и какво да показвамIvak написа:точно за там става въпрос мерси за инфото, водораслите дали са се отдръпнали малко или е пак същото.
Не ми се пуска друга тема пък и нали тази е за щука![]()

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Така ... равносметката от днескашния излет: от ~7:30 до 11:30 на Нова Черна две писалки към около 500 гр. (съответно върнати обратно) и една кофа таранка... Явно не сме уцелили мястото !?!?! От 12:30 до 18:00 на Бръшлен една щука около 2 кг. ..., още 3 откачили се на метър от брега
не мога да разбера какво става ... за първата имах съмнения, че избързах малко ..., но за дръгите 2 си ги изчаках доста, а не бяха и малки ... да има някой идея от какво е ?!?!?