заргана

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
nick74
новобранец
новобранец

заргана

Мнение от nick74 »

заргана каде да я търся?
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Сега има ПРОВЕЗА като падне времето....я търси навсякъде... :lol:
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Ники знам че се каниш да щурмуваш Ахтопол в събота, но няма смисъл. Като гледам как духа и как изглежда морето.........Другата седмица :wink:
Който може хваща!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Чувам че на Варвара излизал зарган,но дребен.Обаче се вадят в големи количества
Може да пробваш и на Маслен нос ИзображениеАз нямах голям успех там,но пък беше още рано
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Ribarina... ей на тва място само че километър, два по надолу - с Локалчо и опънахме жилите на зизи - направо за час и половина преди да се стъмни, понеже кацнах в Бургас да го взема в 13.30ч. ...че приказки и обядване ни забави.
Ама той завалията не е сложил снимката, на която се курдиса със зарганите, или аз не мога да я намеря....
Сложи я бе Lokal-4o !!!

A във Варна заргана си има редовно - ама трябва да сте редовни - умряха онези епопеи за 70-80-100 заргани на ден - всеки ден по 5-6-10 - на 2 смени ходя - най-много съм стигал до 39 - от Тюленово и от Шабла - веднъж-15 и втория 33. Там ми писна, защото 90% писалки.
Вградските места - Варна и Балчик ударих наколко от каиши нагоре, kоето ме принуди да мина на бидем 0,21мм. на DUEL и кука 10ка. Кефа е да ти "спре" пръчката в ръцете на голяма дистанция и да си я "докараш" :lol: :lol: :lol: така на буната след Балчик една зла дебелана с човка изби капака на кофата чак - направо стресна мен и колегите наоколо.... голям кудош :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дурумий...дай фото на тия подвизи...да не ти се е развалило апаратчето... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

По добре н е д е й ... чи ши'са нажалиш и мой да дигнеш кръвно :wink: ... те други си се щтракаха...
... да е кит да ти го 'фана ... веднага на снимка ши'гу имаш, ама за едни загани, дето всички ги знаят - банално е.
Бая народ си трайкаше по буни и ловни полета дето минах - туй как става ...онуй как става питат - и аз казвам.... 'ко да ги правя - нали и на мен други майстори също ми казват нещо....
.... само на Краневото - ама доста след 23ти бях пак там.... и един отворен се падна от незнам къде си... та на тоя му 'фанах 6 заргани за 30 мин. на Морски червей с гарнитура от червен конец да му докажа , че рибата не е с монохромно виждане като неговия телевизор "Опера" от 53та година :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Истина си беше - Червен вълнен конец - Убиец После кат'гу махнах ...тя пак само при мен идваше....търсеше си конеца може би...ама аз и играя наопаки да я ядосвам докато ми прави хубави удари отдалеч - 80-90 метра някъде си :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

С тия ТИ приказки ша тъ пратим в Габрово на...Фестивала...на хумора и шегата... :lol: А може и КОМИСИЯ да ти пратим...да ти провери гащите изодзаде...ЖЪЛТО имат ли...хахаха... :lol:
kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kokicha »

Ако си от Варна ... зарганата я тарси на Кранево или на Почивка ! Пълно е !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

kokicha написа:Ако си от Варна ... зарганата я тарси на Кранево или на Почивка ! Пълно е !
Този се бъзика с мене.... Баткааааа :lol: :lol: :lol:

Кокич....аз зарганата не я търся, бе....тя ме намира :idea:

Батка , кажи му... и на гьол да 'фърля пак заргана
ши'изкарам
:lol: :lol: :lol: м'чи той Батката от морето сулки вади.... Изображение
stoian_rx7
новобранец
новобранец

Мнение от stoian_rx7 »

каде ти заргани само тая скапана илария,чувам хубави неща за шабла
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дуруме, Ти като БАШ МАЙСТОР носител на ЧЕРЕН ЗАРГАНСКИ КОЛАН трябва на всеки излет да защитаваш титлата си... :lol: иначе коланчето хептен ще изтънее... :lol: ще стане ЧЕРНА ВРЪВЧИЦА...хахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Колана съм гу'фърлил на специално място....там кат ида и само да свирна и зарганите си подават човките за да ми играят Дайчовото :wink: .... Сега е сезона на зарганите и мъглите. Като вещици изплуват от мъглата и ти захапват червея :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Сутринта 2 заргани набързо ударих...2рата як каиш...ама след нея 1,30мин няма никой - вътърът бе по-шибан - юг-югозапад .... май трябва да се пробва нагоре към Балчик....и т.н. щом долу(на юг) е чернокопа.
п.с. И на НОЙ пълна трагедия - на връщане се отбих там в 10.00ч.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси свързани с морския риболов.”