Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Въпроси свързани с морския риболов.
naRiba.com

Форум

заргана
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
заргана
заргана каде да я търся?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ribarina... ей на тва място само че километър, два по надолу - с Локалчо и опънахме жилите на зизи - направо за час и половина преди да се стъмни, понеже кацнах в Бургас да го взема в 13.30ч. ...че приказки и обядване ни забави.
Ама той завалията не е сложил снимката, на която се курдиса със зарганите, или аз не мога да я намеря....
Сложи я бе Lokal-4o !!!
A във Варна заргана си има редовно - ама трябва да сте редовни - умряха онези епопеи за 70-80-100 заргани на ден - всеки ден по 5-6-10 - на 2 смени ходя - най-много съм стигал до 39 - от Тюленово и от Шабла - веднъж-15 и втория 33. Там ми писна, защото 90% писалки.
Вградските места - Варна и Балчик ударих наколко от каиши нагоре, kоето ме принуди да мина на бидем 0,21мм. на DUEL и кука 10ка. Кефа е да ти "спре" пръчката в ръцете на голяма дистанция и да си я "докараш"
така на буната след Балчик една зла дебелана с човка изби капака на кофата чак - направо стресна мен и колегите наоколо.... голям кудош 
Ама той завалията не е сложил снимката, на която се курдиса със зарганите, или аз не мога да я намеря....
Сложи я бе Lokal-4o !!!
A във Варна заргана си има редовно - ама трябва да сте редовни - умряха онези епопеи за 70-80-100 заргани на ден - всеки ден по 5-6-10 - на 2 смени ходя - най-много съм стигал до 39 - от Тюленово и от Шабла - веднъж-15 и втория 33. Там ми писна, защото 90% писалки.
Вградските места - Варна и Балчик ударих наколко от каиши нагоре, kоето ме принуди да мина на бидем 0,21мм. на DUEL и кука 10ка. Кефа е да ти "спре" пръчката в ръцете на голяма дистанция и да си я "докараш"

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
По добре н е д е й ... чи ши'са нажалиш и мой да дигнеш кръвно
... те други си се щтракаха...
... да е кит да ти го 'фана ... веднага на снимка ши'гу имаш, ама за едни загани, дето всички ги знаят - банално е.
Бая народ си трайкаше по буни и ловни полета дето минах - туй как става ...онуй как става питат - и аз казвам.... 'ко да ги правя - нали и на мен други майстори също ми казват нещо....
.... само на Краневото - ама доста след 23ти бях пак там.... и един отворен се падна от незнам къде си... та на тоя му 'фанах 6 заргани за 30 мин. на Морски червей с гарнитура от червен конец да му докажа , че рибата не е с монохромно виждане като неговия телевизор "Опера" от 53та година
Истина си беше - Червен вълнен конец - Убиец После кат'гу махнах ...тя пак само при мен идваше....търсеше си конеца може би...ама аз и играя наопаки да я ядосвам докато ми прави хубави удари отдалеч - 80-90 метра някъде си 

... да е кит да ти го 'фана ... веднага на снимка ши'гу имаш, ама за едни загани, дето всички ги знаят - банално е.
Бая народ си трайкаше по буни и ловни полета дето минах - туй как става ...онуй как става питат - и аз казвам.... 'ко да ги правя - нали и на мен други майстори също ми казват нещо....
.... само на Краневото - ама доста след 23ти бях пак там.... и един отворен се падна от незнам къде си... та на тоя му 'фанах 6 заргани за 30 мин. на Морски червей с гарнитура от червен конец да му докажа , че рибата не е с монохромно виждане като неговия телевизор "Опера" от 53та година

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Този се бъзика с мене.... Баткаааааkokicha написа:Ако си от Варна ... зарганата я тарси на Кранево или на Почивка ! Пълно е !

Кокич....аз зарганата не я търся, бе....тя ме намира

Батка , кажи му... и на гьол да 'фърля пак заргана
ши'изкарам

-
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колана съм гу'фърлил на специално място....там кат ида и само да свирна и зарганите си подават човките за да ми играят Дайчовото
.... Сега е сезона на зарганите и мъглите. Като вещици изплуват от мъглата и ти захапват червея

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сутринта 2 заргани набързо ударих...2рата як каиш...ама след нея 1,30мин няма никой - вътърът бе по-шибан - юг-югозапад .... май трябва да се пробва нагоре към Балчик....и т.н. щом долу(на юг) е чернокопа.
п.с. И на НОЙ пълна трагедия - на връщане се отбих там в 10.00ч.
п.с. И на НОЙ пълна трагедия - на връщане се отбих там в 10.00ч.