Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

,,Ретро,, риболоф.
Модератор: dantho.mihov
Re: ,,Ретро,, риболоф.
Ето това е извода:Marco Polo написа:Ооо, наистина всеки има право на мнение, било то и лично мнение за някого...
Абе живи и здрави да сме! И момчета - не забравяйте да си пиете хапчетата навреме!
Пийте си хапчетата.
Щото аз като не съм за риба,съм у болницата,така че отивам на ряката с бастуна(телемача).

Айде довижданеsharo1 написа:Ето това е извода:Marco Polo написа:Ооо, наистина всеки има право на мнение, било то и лично мнение за някого...
Абе живи и здрави да сме! И момчета - не забравяйте да си пиете хапчетата навреме!
Пийте си хапчетата.
Щото аз като не съм за риба,съм у болницата,така че отивам на ряката с бастуна(телемача).
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- разбира нещата
Добре си го замислил колегаJ.P. написа:Мдаааа, силно се впечатлих от правописа и идеите на Sharo1.И по тази причина.....'щото искам да съм пръв в уловеното количество риба,ще го послушам- уикенда...опааа,извинявай Шарко,исках да кажа събота и неделя,ще отида до село,ще изровя на...прадядо ми бастуна и цървулите,ще взема сезал от някъде и отивам на рЯката.Ще ги разбия!

И само да допълня-едно време дядовците ни са си бърсали задниците с листа,сега и ние ли да употребяваме този метод?!
Света прогресира и това е неминуемо,дори и в риболова!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- новобранец
Шаро си ходи на работа на смени (все пак две деца храни),но си ходи и всеки ден за риба(или почти всеки).Не можем току –така да го упрекваме в лентяйство.
Понякога ,като му дойде музата обича да се заяжда с модератори.
Начетен е,но не му пука как пише по форумите(оставя лошо впечатление).
Не винаги се изразява разбираемо и трябва да четеш между редовете,но винаги са го вълнували важните въпроси(всички знаете кои са те за Българските риболовци).Непримирим е към бракониери .Понякога го изнервят пришълци от други райони на страната,правещи се на „вещи в занаята”,които в повечето случаи си тръгват „капо” от местен водоем.
Винаги е добре да се допиташ до местен риболовец,колкото и да си добър в занаята.
От него(Шаро) може доста да се научи,защото от келеш е по водоемите на страната и съвсем не ходи с "бастуня" за риби,повярвайте ми.Не го слушайте какви ги дрънка.
С тоя кратък профил ,мисля да пресека някои нападки срещу него.Дано съм успял. 
П.П. Специални поздрави на моя градски pikefisher !

П.П. Специални поздрави на моя градски pikefisher !
Последно промяна от риболовеца на Пет Сеп 11, 2009 10:25 am, променено общо 2 пъти.

-
- сериозен играч
Темата малко се изроди.Мисля,че шаро искаше да каже,че не качествения такъм прави един един човек добър риболовец.Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други.Не съм съгласен обаче с отнощението му към модовете.Има доста по цивилизован начин да изрази недоволството си към тях,а не с псувни!!!
Последно промяна от LynyrdSkynyrd на Пет Сеп 11, 2009 10:07 am, променено общо 1 път.

Точно така,още повече има тема специално за оплаквания,нали.LynyrdSkynyrd написа:Темата малко се изроди.Мисля,че шаро искаше да каже,че не качествения такъм прави един един човек добър риболовец.Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други.Не съм съгласен обаче с отнощението му към модовете.Има доста по цивилен начин да изрази недоволството си към тях,а не с псувни!!!
аз понякога имам чуството, че съм на лекция по търговско право и нищо не разбирам от това което се пише. като всемат да питат ква ти беше линията.....е там вече много ме е смях- плувка на един си кой 0,000003гр повод о,000003 кука 352,ластици на амнайсто коляно, нам кво нам що.да не би като идете на същия водоем ще ползвате същите неща? не се изказвайте професионално понеже не сте професионалисти, ако не знаете кво точно е професионалист вижте в тълковния речник. неискам повече да пиша на тази тема. наслука на всички 

Незнанието не е извинение.
При толкова свободно време отделено да се пише в тази пампа-рампа тема
да бяхте отишли да хвърлите някоя въдица !
То големи обяснения големи фермани
да бяхте отишли да хвърлите някоя въдица !

То големи обяснения големи фермани
Последно промяна от SINISHA на Пет Сеп 11, 2009 10:42 am, променено общо 1 път.
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
-
- разбира нещата
Не че нещо, но има хора които наистина се престарават. Като започнат да пишат коя кука каква марка е и плувката каква марка е и колко грама е(примерно ако е 18гр. все едно ако сложа 20гр. плувка няма да хвана нищо). На всеки водоем е различно
Не се ядосвайте и вървете за риба с каквото имате и с каквото си искате... Наслука на всички

Това е МНОГО ВЯРНО !Мисля,че шаро искаше да каже,че не качествения такъм прави един един човек добър риболовец.Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други.
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Баце мисля че е време за ключMarco Polo написа:С този кратък профил, както искаше да му изадвокатстваш, направо го прати в трета глуха...риболовеца написа:... С тоя кратък профил ,мисля да пресека някои нападки срещу него.Дано съм успял.

Marco Polo написа:С този кратък профил, както искаше да му изадвокатстваш, направо го прати в трета глуха...риболовеца написа:... С тоя кратък профил ,мисля да пресека някои нападки срещу него.Дано съм успял.

И да паднем и да бием,
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ван деН енде,брат-фанах те в грешка

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Е по-странна тема не бях чел!!! Чак не ми се вярва, че това някой нормален може да го напише....да роптаеш срещу безплатно поднесена информация, която може само да ти е от полза?!...ЕБАСИ!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За това си има спасениеbisqo написа:аз понякога имам чуството, че съм на лекция по търговско право и нищо не разбирам от това което се пише. като всемат да питат ква ти беше линията.....е там вече много ме е смях- плувка на един си кой 0,000003гр повод о,000003 кука 352,ластици на амнайсто коляно, нам кво нам що.да не би като идете на същия водоем ще ползвате същите неща? не се изказвайте професионално понеже не сте професионалисти, ако не знаете кво точно е професионалист вижте в тълковния речник. неискам повече да пиша на тази тема. наслука на всички

и още 14бр.в куфара-платформата,за всякакви ситуация и на различни водоеми

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Гледай го и тоя Бутников, колко линии има.
Ице нямате ли сезал у Пловдив и що си ги подредил така хубаво, я си ги сипи в едно торбе и на рамо
ПП. Супер са станали новите кутиики
Ице нямате ли сезал у Пловдив и що си ги подредил така хубаво, я си ги сипи в едно торбе и на рамо

ПП. Супер са станали новите кутиики

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.