Струмски карък

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Струмски карък

Мнение от indalo »

Както и друг път, така и сега се убедих, че когато много се каня на рибоците, нещата не се получават.
И така в сряда сутринта потеглих към реката в 5 часа/ с Бисо се бяхме разбрали да се яуем и да се намерим там/. Имах инфо от предния ден, че на едно място са правили добър риболов предния ден. Та настигнах ги същите и с тях след кратка спирка на Мурсалево та на реката. Заехме позиции и се почна едно мятане на манджа и леб ум да ти зайде. :D Рибите не бяха активни на все пак се вадеше понекой скобар. Аз след 2часов неуспех с болото спретнах фидерчето и почнах да ловкам мренки, но не те бяха целта ми. Все пак успях да излъжа 3 скобара на фидера, имах и 2 откачания и късане. Към обяд се заех отново с болото и хванах още 3 и това беше за деня. Кълването престана, въпреки количествата храна, които изхвърлихме. Междувременно и Бисо, заедно с Николай дойдоха при нас, пробваха се, но тръгнаха да избират място за нощувка, че на това място не е много удобно за такива мероприятия.
Ето храната, която бях приготвил + 5 хляба.
Изображение

Изображение

Малкото риби, но все пак риби.
Изображение

Изображение

явно обичат да си плуват :D Изображение

Късния следобяд бях при групата на баража. Там се ловеще предимно дребосък.
Изображение

Вечерта изкарахме екстра, гледахме мача, пийнахме, апнахме и после Бисо и Ники ги почнаха на щеките, а аз правех некви опити с директния. Рибата щеше тотално задържане и те ловеха в прилично темпо среден морунаж, а Ники извади 2 скобара. И аз хванах некоч рибка, но беха много трудни.
След малко спане - аз 3часа, а Бисо 20 мин/Извинявай пак Бисо :D / потеглихме към скобарджийското место и тампочнаха разочарованията ми. Първо кълване нямаше, на фидера само мрени. Бисо завъртя некой друг скобар и хубави мрени, абе щеката си е.....Към обяд некаде успях да подредя некви риби пред мен след много манджа, ама направих 6 закачания, поведа рибата и откачане, успях да хвана 1 скобар, един хубав клен и доста удара без да закача риба. Направо се пръснах от яд. Това чаках от предишния ден и когато се получи дойде каръка. За капак на всичко в бързинката да си седна на столчето не го уцелих и при падането шибнах 2то коляно от към жилото в един камъм и сега директния ми е за ремонт. Помъчих малко с фидера и хванах пътя. Едно бързо шкембе за наяждане и 2 ред була против заспиване и гас към Перник. Та ако някой има идея от къде мога да намеря 2 коляно на Формакс Визаш- 8м. да пише на лични или в темата. Ще чакам Бисо да допълни темата.
Те го Бисо в акция.
Изображение
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Струмски карък

Мнение от adventurebg »

Не се коси, следващия път повече слука :drinkers:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

пак е нещо .
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Хубав риболов с приятни хора,както повече да иска човек :drinkers:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Убаво е било :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Абе добре беше. Добра компания на реката винаги е добре. Иначе, че риба не фанах много, не фах. Ама все пак не бех капо, некой път повече, некой път по малко. Ама ме е яд за директния. Без него съм с вързани ръце. Дайте некво инфо откъде да търся снадка за Формакс Визаш.
Последно промяна от indalo на Съб Сеп 12, 2009 7:17 pm, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

indalo написа: След малко спане - аз 3часа, а Бисо 20 мин/Извинявай пак Бисо :D / Ще чакам Бисо да допълни темата.
Ивка,стегни се....Изображение
Нема кой знае какво да добавя,но и да има ,то ще е утре,че сега се прибираме от гости и съм малкоИзображение
П.п.
По принцип,не пия....Изображение.....................Ма кат пийна едно,ставам без принципенИзображение
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Незнам какво да кажа :smt102 :| При такъв риболов и счупен такъм ,няма да съм от групата на доволните.................ама какво да се прави .
Който не ходи за риба е със здрав такъм :idea: :!: Аз доста често съм си в бокса/ако това звучи успокояващо/ :roll:
След тази случка ,с гаранция ти предстои успешен риболов :smt023 :smt039
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
sote
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sote »

Важно е че си бил на реката :smt023 :smt023 :smt023
PoIoGaVo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от PoIoGaVo »

Пак си хванал нещо :)
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Не се ядосвай брат,нали знаеш че пълно щтастие нема :) .Другият път ше ги наскубеш.За директния питай за склада на STONE те внасят ForMax мисля че може да си поръчаш резервната част.Ако ти е сложно аз мога за помогна,пиши на лични какъв е точно модела и коя е часта и ще ти проверя как стоят работите.
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

som4o написа:Хубав риболов с приятни хора,какво повече да иска човек :drinkers:
:smt023
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Поздравявам ви цялата компания дет сте били /всички сте точни/За въдицата не се ядосвай,ша са оправи /въпреки че,не е приятно/ Важното е да сте си прекарали излета приятно.. Изображение
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

:drinkers: :drinkers: :smt023 :smt023 !! Добре е !
Изображение
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

:smt023
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”