Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струмски карък
- indalo
- фен клуб-скобар
Струмски карък
Както и друг път, така и сега се убедих, че когато много се каня на рибоците, нещата не се получават.
И така в сряда сутринта потеглих към реката в 5 часа/ с Бисо се бяхме разбрали да се яуем и да се намерим там/. Имах инфо от предния ден, че на едно място са правили добър риболов предния ден. Та настигнах ги същите и с тях след кратка спирка на Мурсалево та на реката. Заехме позиции и се почна едно мятане на манджа и леб ум да ти зайде.
Рибите не бяха активни на все пак се вадеше понекой скобар. Аз след 2часов неуспех с болото спретнах фидерчето и почнах да ловкам мренки, но не те бяха целта ми. Все пак успях да излъжа 3 скобара на фидера, имах и 2 откачания и късане. Към обяд се заех отново с болото и хванах още 3 и това беше за деня. Кълването престана, въпреки количествата храна, които изхвърлихме. Междувременно и Бисо, заедно с Николай дойдоха при нас, пробваха се, но тръгнаха да избират място за нощувка, че на това място не е много удобно за такива мероприятия.
Ето храната, която бях приготвил + 5 хляба.

Малкото риби, но все пак риби.

явно обичат да си плуват

Късния следобяд бях при групата на баража. Там се ловеще предимно дребосък.

Вечерта изкарахме екстра, гледахме мача, пийнахме, апнахме и после Бисо и Ники ги почнаха на щеките, а аз правех некви опити с директния. Рибата щеше тотално задържане и те ловеха в прилично темпо среден морунаж, а Ники извади 2 скобара. И аз хванах некоч рибка, но беха много трудни.
След малко спане - аз 3часа, а Бисо 20 мин/Извинявай пак Бисо
/ потеглихме към скобарджийското место и тампочнаха разочарованията ми. Първо кълване нямаше, на фидера само мрени. Бисо завъртя некой друг скобар и хубави мрени, абе щеката си е.....Към обяд некаде успях да подредя некви риби пред мен след много манджа, ама направих 6 закачания, поведа рибата и откачане, успях да хвана 1 скобар, един хубав клен и доста удара без да закача риба. Направо се пръснах от яд. Това чаках от предишния ден и когато се получи дойде каръка. За капак на всичко в бързинката да си седна на столчето не го уцелих и при падането шибнах 2то коляно от към жилото в един камъм и сега директния ми е за ремонт. Помъчих малко с фидера и хванах пътя. Едно бързо шкембе за наяждане и 2 ред була против заспиване и гас към Перник. Та ако някой има идея от къде мога да намеря 2 коляно на Формакс Визаш- 8м. да пише на лични или в темата. Ще чакам Бисо да допълни темата.
Те го Бисо в акция.

И така в сряда сутринта потеглих към реката в 5 часа/ с Бисо се бяхме разбрали да се яуем и да се намерим там/. Имах инфо от предния ден, че на едно място са правили добър риболов предния ден. Та настигнах ги същите и с тях след кратка спирка на Мурсалево та на реката. Заехме позиции и се почна едно мятане на манджа и леб ум да ти зайде.

Ето храната, която бях приготвил + 5 хляба.

Малкото риби, но все пак риби.

явно обичат да си плуват

Късния следобяд бях при групата на баража. Там се ловеще предимно дребосък.

Вечерта изкарахме екстра, гледахме мача, пийнахме, апнахме и после Бисо и Ники ги почнаха на щеките, а аз правех некви опити с директния. Рибата щеше тотално задържане и те ловеха в прилично темпо среден морунаж, а Ники извади 2 скобара. И аз хванах некоч рибка, но беха много трудни.
След малко спане - аз 3часа, а Бисо 20 мин/Извинявай пак Бисо

Те го Бисо в акция.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Струмски карък
Не се коси, следващия път повече слука 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
пак е нещо .
Хубав риболов с приятни хора,както повече да иска човек 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Убаво е било 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- indalo
- фен клуб-скобар
Абе добре беше. Добра компания на реката винаги е добре. Иначе, че риба не фанах много, не фах. Ама все пак не бех капо, некой път повече, некой път по малко. Ама ме е яд за директния. Без него съм с вързани ръце. Дайте некво инфо откъде да търся снадка за Формакс Визаш.
Последно промяна от indalo на Съб Сеп 12, 2009 7:17 pm, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
- Бисо
- сериозен играч
Ивка,стегни се....indalo написа: След малко спане - аз 3часа, а Бисо 20 мин/Извинявай пак Бисо/ Ще чакам Бисо да допълни темата.

Нема кой знае какво да добавя,но и да има ,то ще е утре,че сега се прибираме от гости и съм малко

П.п.
По принцип,не пия....

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Незнам какво да кажа
При такъв риболов и счупен такъм ,няма да съм от групата на доволните.................ама какво да се прави .
Който не ходи за риба е със здрав такъм
Аз доста често съм си в бокса/ако това звучи успокояващо/ 
След тази случка ,с гаранция ти предстои успешен риболов

Който не ходи за риба е със здрав такъм

След тази случка ,с гаранция ти предстои успешен риболов

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- ще става разбирач
Важно е че си бил на реката

Пак си хванал нещо 

Не се ядосвай брат,нали знаеш че пълно щтастие нема
.Другият път ше ги наскубеш.За директния питай за склада на STONE те внасят ForMax мисля че може да си поръчаш резервната част.Ако ти е сложно аз мога за помогна,пиши на лични какъв е точно модела и коя е часта и ще ти проверя как стоят работите.

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравявам ви цялата компания дет сте били /всички сте точни/За въдицата не се ядосвай,ша са оправи /въпреки че,не е приятно/ Важното е да сте си прекарали излета приятно..