Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- felippemassa
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2009г
Днес на вълнолома- време хубаво, риба малко 
Здравейте на всички колеги, та по повод за риболова на зарган на Болата на 13.09 и аз да кажа няколко думи.Та значи отивам аз на Шабла сутринта и кво да видя сулган ама мамата си тракало не можеш да застанеш а камо ли да хвърляш.И от там през камен бряг и къде къде та на Болата, към 07,30 часа.Нмерих си подходящ камък доколкото може да се каже и до 16.45 имам 76 броя чист породист зарган , като около 15 броя пуснах обратно да има и за догодина.Ако някой ми беше казал че ще имам такава слука нямаше да му повярвам,но това е факта си е факт. И така върнах се от риболов мокър от вълните които ме заливаха цял ден докато лових, на за сметка на това много удовлетворен.
Довечера ще я пробвам,та да видим...що е то зарган и има ли почва във варненския заливfelippemassa написа:Днес на вълнолома- време хубаво, риба малко
Зарганолог
- felippemassa
- сериозен играч

- Обратна връзка:
А и забравих да кажа че на петото мятане сигурно някое чернокопче ми е пригризало месината, защото куката я нямаше. 
Днес от 7,20ч. до 8,40ч. на вълнолома 4бр.. Морето беше идеално рибите взимаха в движение без надлъгване но явно бяха много редки.
Е след тези последните снимки как да спомене човек че е ходил за риба
С моите 6 бройки от тази сутрин на Дружба
...
Те не са просто добри(Добрия и Мишел,че и останалите участници в рибоваденето
),те са ВИРТУОЗИ
.Абе то и аз направих една голяяяяма обиколка само,че в събота и положението бе
Освен един огромен сафрид на потъваща бомбарда от Тюленово.Единствено на Балчик можеше да се работи спокойно,ама нищо не се появи на хоризонта.Избързал съм с един ден обиколката 
-
Стефан Добрев
- вече хвърля и на тежко

Спрете се малко...Изловихте всичко,а аз още не съм тръгнал към морето.Поздрави и благопожелания,ама оставете и за мен,като дойда на 18-ти.
Браво на варненци случили сте добър пасаж, аз обаче днес не можах да го срещна на всички хубави места гаден сулаган и по скалите въобще не може да се застане та прибягнахме до резервни варианти ама не е същото с голям зор 21 броя до обяд.

-
toiko
- научил се да хвърля

- Обратна връзка:
Имаше да. Не много силен, но имаше вълни от време на време.felippemassa написа:Имаше ли вятър?expose написа:Манякtoiko написа:Днес на Варна - 3та буна. От 5.30 до като се стъмни 6 заргана и 2 илариики. Плаваща бомбарда., аз помятах 30 мин. и си бих камшика
ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
Браво на варналии!
Днес на Агалина - 19 заргана и 3 платерини
Днес на Агалина - 19 заргана и 3 платерини
-
tolio_pm
- разбира нещата

Браво и благородна завист

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Браво на колегите направо са я убили
!Днес на вълнолома от06.00 до 08.40 скромни 7бройки.
Хубаво нещо е риболова,обаче трябва да се работи!
-
Cold
- новобранец

- Обратна връзка:
Днес на юг от Агалина беше доста добре от към платерини и заргани аз имах 15бр. платерини доста добри размери и 30бр. заргана като някой от тях бях с доста големи размери.ако не ме марзи по-късно може да кача и снимки.
-
Cold
- новобранец

- Обратна връзка:
Ето и малко снимкиhttp://media.snimka.bg/4288/014831704.jpg http://media.snimka.bg/4288/014831710.jpg [http://media.snimka.bg/4288/014831708.jpg][http://media.snimka.bg/4288/014831707.jpg]