Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Белопопци, 15.10.2006
Белопопци, 15.10.2006
Белопопци, неделя, времето слънчево, лек вятър, супер като за октомври. Хвърлям за шаран на леко, с ваглер, царевица и бял червей - цял ден без нито един удар.
Не се имам за голям майстор, но останалите колеги също се тюхкаха и коментираха липсата на рибата (или нежеланието й да се храни). За целия ден видях колеги да вадят 2 шарана - на дъно. Плувките не помръдваха.
Пазача каза, че сутринта температурата била под нулата, дали това е причината?
Не се имам за голям майстор, но останалите колеги също се тюхкаха и коментираха липсата на рибата (или нежеланието й да се храни). За целия ден видях колеги да вадят 2 шарана - на дъно. Плувките не помръдваха.
Пазача каза, че сутринта температурата била под нулата, дали това е причината?
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
Пак там
За мен същия ден и същия язовир са по-скоро в графата за успешни излети. Вярно, че само един шаран излезе на фидера, а плувката (че и ваглера) само си стоеше пред мен, но си беше приятно време и малкото емоции от ваденето ми бяха достатъчни да го пиша в тая колонка 
Поздравления, колега. И на друго място бях чел за този водоем, че дава само на дъно. Ама аз нали съм си инат - ваглер, та ваглер
Та за този ден: бях по средата на брега срещу гората, с жената и децата, до група 3-ма младежи с единия шаран. Е, изкарахме добре, ама ако беше потопил тоя ваглер щеше да е по-добре
Та за този ден: бях по средата на брега срещу гората, с жената и децата, до група 3-ма младежи с единия шаран. Е, изкарахме добре, ама ако беше потопил тоя ваглер щеше да е по-добре
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
Белопопци през лятото
Досега съм ходил три пъти на този язовир. През лятото даваше и на плувка и на дъно 50/50 
Разбрах, че съботата там е било митинг и може да се е скрила рибата. Казвали са ми също, че такъма трябва да е много фин, но ... неделята нито невидимото влакно, нито 0.12 повод ми помогнаха на плувката
Разбрах, че съботата там е било митинг и може да се е скрила рибата. Казвали са ми също, че такъма трябва да е много фин, но ... неделята нито невидимото влакно, нито 0.12 повод ми помогнаха на плувката
- spas222
- новобранец

- Обратна връзка:
Здравейте колеги. Доста късно се включвам в темата,но ми стана интересно като прочетох мненията и реших да споделя. Точно на 12.10.2006г. бяхме с дядото(на женами баща и) на Белопопци. Застанахме, след фургона на 20-30 метра. От скоро се бях запалил по риболова, но този ден ми се напълни душата. Нямах време да изпуша една цигара. Скъса се да кълве шаран, между 1.5 - 2.00 кг. На дъно, на пружина(още не бях отворен на други монтажи) на торен. За около 3 часа бяхме извадили 23 шарана(двамата общо)
И тук вече, идва резила...
Дойде при нас арендатора, и като видя живарника, се побърка. Направи ни на гъз, защото трябвало, каквото ще се пуска обратно да се пуска веднага, а не да се държи в живарника, защото се наранявала рибата. Прав си беше човека, ама като не сме в час...
Взехме си три шарана(от неудобство) и останалата риба, той я прибра да я пуска в басейна към изхода. Въпреки гафа, който направихме несъзнателно, държа да отбележа, че арендатора е много свестен човек. Даже ни е открехвал за тънкостите в риболова,монтажи и т.н. Доста неща ни обясни и ни показа. И редовно зарибява. Явно тогава сме уцелили мястото, където е бил шарана.
"Късмета на начинаещия" Пожелавам много късмет на всички колеги. И на слука!