БТК -VIVACOM

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

БТК -VIVACOM

Мнение от slivnalia »

Пичове темата е малко нетипична за форума,но колеготе да ме извинят.Става дума за това ,досега плащах месечен абонамент към БТК 22 лв и някакви стотинки.
Днес получих фактура от името на VIVACOM ,от която разбирам че сметката ми вече е 27.40 лв.Други като мен дали има,чудя се и се мая ,аджеба що ,ми вдигат таксата,само на мен ли е ,или промениха таксите :smt017
Тея да не са банка ,че да вдигат лихвите :evil:
Аааааааааа.....ше има платя ама друг път 8)
Изображение
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: БТК -VIVACOM

Мнение от ROSEN_GB »

Аз винаги сум плащал 27,40.Ама с Wi-Fi рутер е толкова.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

ако ползваш домашен телефон можеш да го прехвълиш към Мтел като си запазиш същия номер, ниска такса и минути към домашни и към 1 номер от Мтел ;) има и комбинация с интернет ;)
Ribarche
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Ми мисля варианти много,но не бих приел това,то си е ебавка ,как така без предупреждение ще променят тарифата
Изображение
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

slivnalia написа:Ми мисля варианти много,но не бих приел това,то си е ебавка ,как така без предупреждение ще променят тарифата
Нали не си забравил,че живеем в България!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Минах на Mtel домашен телефон защото звъня до Франция често. Хем таксата е по ефтина хем разговорите. Неприятното е че като набереш първите 10 сек от разговора се чува шумене и че устройството което е с антена трябва да е до прозорец ,а не в коридора както сме свикнали. Ама ми е писнало от тези БТК в село на бабката и купих ГСМ и даже я научих да го използва горе доло. Преди заради повреди 2/3 от времето нямаше телефон и неможех да се свържа и таксата беше 15лв. Сега винаги се свързвам и плашам към 2-3лв най-много.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

М-тел са още по-големи мошенници.Знам за случай в който моя позната изгоря много лошо с доста пари.Беше сезирана комисията за защита на потребителите в Сливен,но да не ви разправям каква трагедия са тук местните служби.То сигурно навсякъде е така но тук имам чуството,че освен да са връзкари служителите в тези служби ги избират и по критерии-кой е по-голям мухльо или идиот.Та така :D Иначе моята такса към БТК е точно 25 лева(с Wi-Fi) :drinkers:
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

chapara написа:"Бременни нощи",така казваше баща ми :cry:
Чапи да знаеш ,че баща ти е бил прав , защото живеем в Българияи и всеки гледа :butthead: :butthead: :butthead: ,ама да сме живи и здрави пък ще се оправи (поне за Нашите внуци). :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

MITAKA_STZ написа:
chapara написа:"Бременни нощи",така казваше баща ми :cry:
Чапи да знаеш ,че баща ти е бил прав , защото живеем в Българияи и всеки гледа :butthead: :butthead: :butthead: ,ама да сме живи и здрави пък ще се оправи (поне за Нашите внуци). :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Не са надявай...И дядо ми така казваше преди години... :mrgreen:
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

dimitar_dv написа:М-тел са още по-големи мошенници.Знам за случай в който моя позната изгоря много лошо с доста пари.Беше сезирана комисията за защита на потребителите в Сливен,но да не ви разправям каква трагедия са тук местните служби.То сигурно навсякъде е така но тук имам чуството,че освен да са връзкари служителите в тези служби ги избират и по критерии-кой е по-голям мухльо или идиот.Та така :D Иначе моята такса към БТК е точно 25 лева(с Wi-Fi) :drinkers:
Незнам какво искаш да кажеш с това ,че Мтел са мошеници . Аз имам 5 телефона на мое име Мтел и съм много доволен.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
mariayn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mariayn »

Отдавна съм приключил с БТК сега съм решил и с Мтел да се разделя ме .Всеки месец им даваш луди пари и накрая ти нямат уважение още 5 месеца ми остават да прекратя договора.Крайно време да се осъзнаят какви такси ни лупат.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

моето впечатление e от вивател и то положително. вече близо 3 години съм им абонат като през това време бях приятно изненадан като ми съобщиха, че не само ми намалят месечната такса но и безплатните минути ми увеличават и то четворно !!! относно БТК- всички знаем, че те като монополисти си правеха общо взето квото искат но сега нещата се променят и най-вече с това сливане, незнам какво ще излезе.дано пак ме изненадат приятно.
и колега - иди и ги питай защо ти е такава сметката, може да има разумно обяснение.
Изображение
Незнанието не е извинение.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

slivnalia написа:Пичове ...
Тянка,когато се нанесохме в новото жилище сключих договор с бтк по някъква промоция...ей тъй-да има,не че се ползва.
Уж беве ниска такса....минути,незнам кво,ама на втория месец-60 кинта :shock: (не се ползва,дееба и телефона)
Следващия месец-65кинта :shock: .... :axe:
Отивам в клиентския център,а там една кокона ми се хили ката пача и ми обяснява че няма грешка :idea:
Казах и да спира телефона....неможело...договор имали...и пак са хили :evil: ....Договора викам си го сложи одзадзе ,замерих я с едно тесте флаери и тъй :axe: ...ич да не ги чувам-мошенници :idea:
plps
новобранец
новобранец

Мнение от plps »

Моята сметка за сега е без промяна 21 лв за ADSL+ SIM и около 7лв за телефона, аиначе съм доволен от услигите ( мое мнение ) :smt014
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Вивател ,предлагат минути само в тяхната мрежа за това не ми ги хвали много,а за стационарния телефон бримчат ебахти таксите ,че дори и за прекарване дерат кожи и непускат на всякакви адреси.Докато на Мтел си вземаш стационарен и можеш навсякаде да го ползваш където има покритие и ток за да бъде включен.Минутите на БТК са за градски а при Мтел към всички стационарни в страната.Обслужването от Вивател е под всякаква критика,бавни мудни ,докато при Мтел е от най високо ниво.Виварел даже нямат 3G на повечето места.Да приключим спора. :)
Ribarche
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”