Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

БТК -VIVACOM
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
БТК -VIVACOM
Пичове темата е малко нетипична за форума,но колеготе да ме извинят.Става дума за това ,досега плащах месечен абонамент към БТК 22 лв и някакви стотинки.
Днес получих фактура от името на VIVACOM ,от която разбирам че сметката ми вече е 27.40 лв.Други като мен дали има,чудя се и се мая ,аджеба що ,ми вдигат таксата,само на мен ли е ,или промениха таксите
Тея да не са банка ,че да вдигат лихвите
Аааааааааа.....ше има платя ама друг път
Днес получих фактура от името на VIVACOM ,от която разбирам че сметката ми вече е 27.40 лв.Други като мен дали има,чудя се и се мая ,аджеба що ,ми вдигат таксата,само на мен ли е ,или промениха таксите

Тея да не са банка ,че да вдигат лихвите

Аааааааааа.....ше има платя ама друг път

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: БТК -VIVACOM
Аз винаги сум плащал 27,40.Ама с Wi-Fi рутер е толкова.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
- S.Koychev
- разбира нещата
ако ползваш домашен телефон можеш да го прехвълиш към Мтел като си запазиш същия номер, ниска такса и минути към домашни и към 1 номер от Мтел
има и комбинация с интернет 

Ribarche
-
- кандидат преподавател
Ми мисля варианти много,но не бих приел това,то си е ебавка ,как така без предупреждение ще променят тарифата

Нали не си забравил,че живеем в България!slivnalia написа:Ми мисля варианти много,но не бих приел това,то си е ебавка ,как така без предупреждение ще променят тарифата
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- bgstan
- ще става разбирач
Минах на Mtel домашен телефон защото звъня до Франция често. Хем таксата е по ефтина хем разговорите. Неприятното е че като набереш първите 10 сек от разговора се чува шумене и че устройството което е с антена трябва да е до прозорец ,а не в коридора както сме свикнали. Ама ми е писнало от тези БТК в село на бабката и купих ГСМ и даже я научих да го използва горе доло. Преди заради повреди 2/3 от времето нямаше телефон и неможех да се свържа и таксата беше 15лв. Сега винаги се свързвам и плашам към 2-3лв най-много.
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
М-тел са още по-големи мошенници.Знам за случай в който моя позната изгоря много лошо с доста пари.Беше сезирана комисията за защита на потребителите в Сливен,но да не ви разправям каква трагедия са тук местните служби.То сигурно навсякъде е така но тук имам чуството,че освен да са връзкари служителите в тези служби ги избират и по критерии-кой е по-голям мухльо или идиот.Та така
Иначе моята такса към БТК е точно 25 лева(с Wi-Fi) 

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- разбира нещата
Чапи да знаеш ,че баща ти е бил прав , защото живеем в Българияи и всеки гледаchapara написа:"Бременни нощи",така казваше баща ми

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не са надявай...И дядо ми така казваше преди години...MITAKA_STZ написа:Чапи да знаеш ,че баща ти е бил прав , защото живеем в Българияи и всеки гледаchapara написа:"Бременни нощи",така казваше баща ми![]()
![]()
,ама да сме живи и здрави пък ще се оправи (поне за Нашите внуци).
![]()
![]()

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- bgstan
- ще става разбирач
Незнам какво искаш да кажеш с това ,че Мтел са мошеници . Аз имам 5 телефона на мое име Мтел и съм много доволен.dimitar_dv написа:М-тел са още по-големи мошенници.Знам за случай в който моя позната изгоря много лошо с доста пари.Беше сезирана комисията за защита на потребителите в Сливен,но да не ви разправям каква трагедия са тук местните служби.То сигурно навсякъде е така но тук имам чуството,че освен да са връзкари служителите в тези служби ги избират и по критерии-кой е по-голям мухльо или идиот.Та такаИначе моята такса към БТК е точно 25 лева(с Wi-Fi)
-
- научил се да хвърля
Отдавна съм приключил с БТК сега съм решил и с Мтел да се разделя ме .Всеки месец им даваш луди пари и накрая ти нямат уважение още 5 месеца ми остават да прекратя договора.Крайно време да се осъзнаят какви такси ни лупат.
моето впечатление e от вивател и то положително. вече близо 3 години съм им абонат като през това време бях приятно изненадан като ми съобщиха, че не само ми намалят месечната такса но и безплатните минути ми увеличават и то четворно !!! относно БТК- всички знаем, че те като монополисти си правеха общо взето квото искат но сега нещата се променят и най-вече с това сливане, незнам какво ще излезе.дано пак ме изненадат приятно.
и колега - иди и ги питай защо ти е такава сметката, може да има разумно обяснение.
и колега - иди и ги питай защо ти е такава сметката, може да има разумно обяснение.

Незнанието не е извинение.
Тянка,когато се нанесохме в новото жилище сключих договор с бтк по някъква промоция...ей тъй-да има,не че се ползва.slivnalia написа:Пичове ...
Уж беве ниска такса....минути,незнам кво,ама на втория месец-60 кинта

Следващия месец-65кинта

Отивам в клиентския център,а там една кокона ми се хили ката пача и ми обяснява че няма грешка

Казах и да спира телефона....неможело...договор имали...и пак са хили

Моята сметка за сега е без промяна 21 лв за ADSL+ SIM и около 7лв за телефона, аиначе съм доволен от услигите ( мое мнение ) 

- S.Koychev
- разбира нещата
Вивател ,предлагат минути само в тяхната мрежа за това не ми ги хвали много,а за стационарния телефон бримчат ебахти таксите ,че дори и за прекарване дерат кожи и непускат на всякакви адреси.Докато на Мтел си вземаш стационарен и можеш навсякаде да го ползваш където има покритие и ток за да бъде включен.Минутите на БТК са за градски а при Мтел към всички стационарни в страната.Обслужването от Вивател е под всякаква критика,бавни мудни ,докато при Мтел е от най високо ниво.Виварел даже нямат 3G на повечето места.Да приключим спора. 

Ribarche