ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
suzdatel
новобранец
новобранец

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от suzdatel »

Странно,писах писах и сега ми го няма поста.Та тази суртрин от 6:10 някъде до към 8:30 16 заргана,1 чернокоп ,няколко отхапани кукички,и страхотно време,Мястото е вълнолома.
dimitur
новобранец
новобранец

Мнение от dimitur »

А ве колега, нямаше ли вятър на Вълнолома.Мен на Кранево щеше да ме отнесе със сопата.Удар нямах даже.
suzdatel написа:Странно,писах писах и сега ми го няма поста.Та тази суртрин от 6:10 някъде до към 8:30 16 заргана,1 чернокоп ,няколко отхапани кукички,и страхотно време,Мястото е вълнолома.
Аватар
suzdatel
новобранец
новобранец

Мнение от suzdatel »

Ами колега,вятър имаше като излязах от къщи сутринта 5:30 :) не предполагах изобщо че ще е толкова хубаво времето на вълнолома,но се оказа приказка.А и бяхме сигурно над 30-40 човека :))) голяма сеч беше , а блеснарите направо си вадеха зъбатковци :)
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

suzdatel написа:Ами колега,вятър имаше като излязах от къщи сутринта 5:30 :) не предполагах изобщо че ще е толкова хубаво времето на вълнолома,но се оказа приказка.А и бяхме сигурно над 30-40 човека :))) голяма сеч беше , а блеснарите направо си вадеха зъбатковци :)
За пореден път се убеждавам,че вълнолома е интересно място,в 05:00 го даваха 8 метра в секунда север.
Зарганолог
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

Значи три поредни сутрини - събота, неделя и днес на тръгване от вкъщи подухваше неприятно. Слизайки на вълнолома нещата бяха съвсем различни. Само вчера имаше слаб северен вятър, но въобще не пречеше на риболова. Чудно ми беше защо обаче се появяваха такива вълни. Сега като чета, че е духало по буните и в Кранево нещата май се изясняват.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

В открито море,от високото се вижда салантията.
Ще спадне тези дни.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
jivko56
новобранец
новобранец

Мнение от jivko56 »

Днес отивам на Илия бояджиев за зарганче да пробвам ,хора бол риба -не.Хвърлям и след 5-6 замятания опа кефал и то с доста добри размери 0.6-0.8 кг.Още един час и само един удар който неможах да разбера дали беше зарганче или някой елария това от Бургас,по точно Илия Бояджиев
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Малко късна информация и от мен-днес на първа буна жесток вятър,вълни,заргани само 2бр. :oops: :oops:
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Днес и аз се отчетох на вълноломът.12 зизита и 5 сафрида.загубих доста време да мятам блесната ама - нъцки.Странното е че още има писалки.В началото като тръгнаха 1,2,3, доста смущаващо беше.Добре че повикаха бабите си все пак :D .На чепаретата излизаха няколко пъти по 5-6 риби(сафрид, да не си помислите нещо...).Това обаче бързо приключи и после .... .Добре че не си играх да се преоборудвам :D .Реално зарганчетата тръгнаха към 6 и нещо и към 8.30 си заминаха полека лека.В 9 си бих камшика.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Много мераклии имаше днес на Илия Бояджиев, само риба нямаше никаква... нито зарган, нито платерина, нито чернокоп... нищо. :?
dimitur
новобранец
новобранец

Мнение от dimitur »

Здравейте.Днес някой да има инфо за морето?Дали духа още?
jivko56
новобранец
новобранец

Мнение от jivko56 »

Днес много рибари на Илия Бояджиев нищо аз се отчетах с 3заргана от 6:30 до 9:10 :)
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Малко инфо от вълнолома днес в 6:00 бях на линия,помятах блесна до 7:30,без удар,ето как изглеждаше морето,вълната падаше ,а риба нямаше...
Изображение
За тези незнам дали се отнася същото
Изображение
От 8:00 до 9:00 помятах бомбарда,и изкарах 4 каиша и една прилична заргана,рибата беше много рядка и държеше много вътре.
Зарганолог
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Лодките към 9,30 започнаха да се прибират
Ваньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ваньо »

днес на юг от Бургас не можахме да хвърлим от вълни ,след това на Илия Бояджиев направо митинг но риба няма,
на японското един човек изкара 1 чернокоп доста добър ,ние с Борката едно голямо нищо,
СЪБИРАИТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”