Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Дава ли на язовир Лобош(Пчелина)?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Dava li na iazovir Lobosh(Pchelina)?
Anonymous написа:kure sega tam ribolova e zabranen, a i e o6te mnogo ranoGosho Ribaro написа:Ima li smisul da se hodi na iazovir lobosh? i ako ima na koe miasto e nai-dobre, na kakva struv.

bogo Какво хвана на Лобош ?
bogo Какво хвана на Лобош ?
Утре ще ходя на "Лобош".
Приготвил съм мач пръчка с макара много варено жито, което там каракудата и шаранът обожават.
Ще хвърлям и ще чакам на плувка да ми удари шаран, тъй като предният път насмалко да се сдобия с един огромен красавец, който се откачи след 15 минутна борба.
На този язовит ходя от как се помня и има огромни шарани.
Истина е че е пълно с бракониери и мрежи, но слава богу незнам как рибата за през годините оцелява и се размножава.
Не смея да мисля какво щеше да бъде, ако язовирът се стопанисваше съвестно.
Утре вечер, като се върна ще ви споделя какъв е бил резултата.
Наслука
Утре ще ходя на "Лобош".
Приготвил съм мач пръчка с макара много варено жито, което там каракудата и шаранът обожават.
Ще хвърлям и ще чакам на плувка да ми удари шаран, тъй като предният път насмалко да се сдобия с един огромен красавец, който се откачи след 15 минутна борба.
Истина е че е пълно с бракониери и мрежи, но слава богу незнам как рибата за през годините оцелява и се размножава.
Наслука

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: bogo Какво хвана на Лобош ?
Е какво стана, ходи ли на "Лобош", ако си ходил какво направи? Давай инфо щото се чудя накъде да хващам.ManiacK написа:bogo Какво хвана на Лобош ?
Утре ще ходя на "Лобош".
Наслука
Пълно капо
За съжаление нищо не хванах.
Не мога да си обясня как преди 2 седмици на същото място
хванах 15 килограма и изведнъж просто рибата не се хранеше.
Вероятно имаше значение и бурята, която се появи.
Към 1 часа за втори път "небето се разтвори" да се излее и тогава просто си тръгнахме.
Пълно капо.
А каракуда едра се виждаше че има, но въобще не посегна нито към житото, нито към белия червей, нито към млечната царевица.
Не мога да си обясня как преди 2 седмици на същото място
хванах 15 килограма и изведнъж просто рибата не се хранеше.
Вероятно имаше значение и бурята, която се появи.
Към 1 часа за втори път "небето се разтвори" да се излее и тогава просто си тръгнахме.
Пълно капо.
А каракуда едра се виждаше че има, но въобще не посегна нито към житото, нито към белия червей, нито към млечната царевица.
Re: Дава ли на язовир Лобош(Пчелина)?
ПОСЛЕДНО ПЛАШТАЛИСЕ НА ЛОБОШШШШШШ. И МОЖЕЛИ ДА СИ ОПЪНЕШ ПАЛАТКА ЗА 5 6 ДЕНА
Не се плаща , трябва да имаш риболовен билет и само тогава можеш да си седиш спокойно , и може с палатка . аз ходих тази събота и съм доста доволен . Имам пост относно излетаvaradona написа:ПОСЛЕДНО ПЛАШТАЛИСЕ НА ЛОБОШШШШШШ. И МОЖЕЛИ ДА СИ ОПЪНЕШ ПАЛАТКА ЗА 5 6 ДЕНА

колега иаз мисла да ходя на лобуш откм ради бош досега несъм ходил там ако имаш информация щесм благодарен с преспиване мислим да отидем мерси
ИДЕАЛНО е мястото ... но гледай да хванеш ден през седмицата за да няма много хора защото се пълни там ...ralcho написа:колега иаз мисла да ходя на лобуш откм ради бош досега несъм ходил там ако имаш информация щесм благодарен с преспиване мислим да отидем мерси
- Paublo_Eskobar
- Модератор
То преди 8 години си беше екстра!Гледайте датите на темите,преди да пишете за лобУш! 

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Вто Юли 31, 2012 11:31 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
С уважение, но няма смисъл да правят нова тема... Питат - получават отговор . Надявам се не е проблемPaublo_Eskobar написа:То преди 8 години си беше екстра!Гледайте датите на темите преди да пишете