Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Странно,писах писах и сега ми го няма поста.Та тази суртрин от 6:10 някъде до към 8:30 16 заргана,1 чернокоп ,няколко отхапани кукички,и страхотно време,Мястото е вълнолома.
А ве колега, нямаше ли вятър на Вълнолома.Мен на Кранево щеше да ме отнесе със сопата.Удар нямах даже.
suzdatel написа:Странно,писах писах и сега ми го няма поста.Та тази суртрин от 6:10 някъде до към 8:30 16 заргана,1 чернокоп ,няколко отхапани кукички,и страхотно време,Мястото е вълнолома.
Ами колега,вятър имаше като излязах от къщи сутринта 5:30
не предполагах изобщо че ще е толкова хубаво времето на вълнолома,но се оказа приказка.А и бяхме сигурно над 30-40 човека
)) голяма сеч беше , а блеснарите направо си вадеха зъбатковци 

За пореден път се убеждавам,че вълнолома е интересно място,в 05:00 го даваха 8 метра в секунда север.suzdatel написа:Ами колега,вятър имаше като излязах от къщи сутринта 5:30не предполагах изобщо че ще е толкова хубаво времето на вълнолома,но се оказа приказка.А и бяхме сигурно над 30-40 човека
)) голяма сеч беше , а блеснарите направо си вадеха зъбатковци
Зарганолог
-
- вече хвърля и на тежко
Значи три поредни сутрини - събота, неделя и днес на тръгване от вкъщи подухваше неприятно. Слизайки на вълнолома нещата бяха съвсем различни. Само вчера имаше слаб северен вятър, но въобще не пречеше на риболова. Чудно ми беше защо обаче се появяваха такива вълни. Сега като чета, че е духало по буните и в Кранево нещата май се изясняват.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
В открито море,от високото се вижда салантията.
Ще спадне тези дни.
Ще спадне тези дни.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес отивам на Илия бояджиев за зарганче да пробвам ,хора бол риба -не.Хвърлям и след 5-6 замятания опа кефал и то с доста добри размери 0.6-0.8 кг.Още един час и само един удар който неможах да разбера дали беше зарганче или някой елария това от Бургас,по точно Илия Бояджиев
-
- ще става разбирач
Малко късна информация и от мен-днес на първа буна жесток вятър,вълни,заргани само 2бр.

Днес и аз се отчетох на вълноломът.12 зизита и 5 сафрида.загубих доста време да мятам блесната ама - нъцки.Странното е че още има писалки.В началото като тръгнаха 1,2,3, доста смущаващо беше.Добре че повикаха бабите си все пак
.На чепаретата излизаха няколко пъти по 5-6 риби(сафрид, да не си помислите нещо...).Това обаче бързо приключи и после .... .Добре че не си играх да се преоборудвам
.Реално зарганчетата тръгнаха към 6 и нещо и към 8.30 си заминаха полека лека.В 9 си бих камшика.

Много мераклии имаше днес на Илия Бояджиев, само риба нямаше никаква... нито зарган, нито платерина, нито чернокоп... нищо. 

Здравейте.Днес някой да има инфо за морето?Дали духа още?
Днес много рибари на Илия Бояджиев нищо аз се отчетах с 3заргана от 6:30 до 9:10 

Малко инфо от вълнолома днес в 6:00 бях на линия,помятах блесна до 7:30,без удар,ето как изглеждаше морето,вълната падаше ,а риба нямаше...

За тези незнам дали се отнася същото

От 8:00 до 9:00 помятах бомбарда,и изкарах 4 каиша и една прилична заргана,рибата беше много рядка и държеше много вътре.

За тези незнам дали се отнася същото

От 8:00 до 9:00 помятах бомбарда,и изкарах 4 каиша и една прилична заргана,рибата беше много рядка и държеше много вътре.
Зарганолог
- ribarshe
- ще става разбирач
Лодките към 9,30 започнаха да се прибират
-
- научил се да хвърля
днес на юг от Бургас не можахме да хвърлим от вълни ,след това на Илия Бояджиев направо митинг но риба няма,
на японското един човек изкара 1 чернокоп доста добър ,ние с Борката едно голямо нищо,
СЪБИРАИТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ
на японското един човек изкара 1 чернокоп доста добър ,ние с Борката едно голямо нищо,
СЪБИРАИТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ