Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- разбира нещата
Re: ЗАРГАН - 2009г
Ееееееее , Аиде беfelippemassa написа:Поводът ти е прекалено дълъг, трябва да е около метърbulivif написа:167 риби ,колегата сигурно ги е вадил на чепаре![]()
Иначе днес на дружба от 6 до 8 извадих 8 рибока и 3 откачихи ако може някой би ли ме светнал,днес 3 такъма ми се оплетоха със свирепи възли,дали се получава така защото повода ми е дълъг около 1.80м,и колко би трябвало да бъде дълъг принципно.Благодаря ви предварително

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- разбира нещата
Малко инфо от днес;В 5:50 бях на Равда-три зарганченцааа
нищо общо със миналата седмица
Към 9:30 обратно в Поморие-и там нищо
В 10:50-смяна на позицията-пак нищоооо
Да обобщим-На СЕВЕР от Бургас е трагедия-там е друго море да го.............
Ппс:За броиките-Възможно е:Миналата седмица "на Север от Бургас",Диян от Равда имаше 137 броя които видях лично
,това от09:00-до мръкнало 
Евала Зографе-перфектен риболов

Към 9:30 обратно в Поморие-и там нищо
В 10:50-смяна на позицията-пак нищоооо

Да обобщим-На СЕВЕР от Бургас е трагедия-там е друго море да го.............

Ппс:За броиките-Възможно е:Миналата седмица "на Север от Бургас",Диян от Равда имаше 137 броя които видях лично

Евала Зографе-перфектен риболов

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
137 по се ядва.все пак още 30-ина заргана са си час и половина-два допълнителна работа 

Качествени чепарета Borkata

strijok Кажи какво стана днеска на Германката че ще откача направо 

-
- учете се от него
И КО ще ги правят толкоз заргани ..
Може, всичко е възможно, но защо все другите и "ВЧЕРА" ги хващат тия риби
Да е..ва и тоз моя късмет, как не уцелих веднъж момента
п.п. Живко не знам какво е станало, бях там за една цигара време и трябваше да се връщам в Бургас, казах това което видях.

Може, всичко е възможно, но защо все другите и "ВЧЕРА" ги хващат тия риби

Да е..ва и тоз моя късмет, как не уцелих веднъж момента

п.п. Живко не знам какво е станало, бях там за една цигара време и трябваше да се връщам в Бургас, казах това което видях.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
ще ме умориш направо утре съм там след работа днеска щях да ходя ама голям вчтър имаше и пропуснах
днес Ивчето е хванал 143
. Който го познава , като мен знае че е възможно! бил е с 3 дози червеи и 20 заргана е хванал на червей от буркан! Основно влакно 0,20 и повод 0,18 кука камасаки! днес е бил на друго място и ловил от сутринта до към 15часа.
защо да е недостожимо 167? бил е с 6 дози червеи, и ако сметнеш по 30 заргана на час...... от сутринта до към 5-6 е напълно възможно!аз лично като съм с него винаги хваща повече, и то най вече защото не спира да хвърля....абе като машина е!
така че вервайте! снимка ще ви пратя като се прибере в неделя!
днес не го изчаках да му снимам рибата, пък и не знаех че толкова сте се разпалили!
п.с. ходете за заргани и все някога ще ги спипате - останалото е ясно! няма значение влакното, колкото воденето!

защо да е недостожимо 167? бил е с 6 дози червеи, и ако сметнеш по 30 заргана на час...... от сутринта до към 5-6 е напълно възможно!аз лично като съм с него винаги хваща повече, и то най вече защото не спира да хвърля....абе като машина е!

п.с. ходете за заргани и все някога ще ги спипате - останалото е ясно! няма значение влакното, колкото воденето!
-
- разбира нещата
Хууууу,маааа трябва и да се яде да го..... и живот да...........
няма значение влакното, колкото воденето!
Е те тука съм напълно съгласен с теб
Хууууу,маааа трябва и да се яде да го..... и живот да...........

няма значение влакното, колкото воденето!
Е те тука съм напълно съгласен с теб

еее, не става само с ядене! вие искате хем да ви е наблизо, че по-тънкач, хем да хващате! миналата седмица и аз така- отидох на черноморец- 20, следващия ден докато мисля каде и слязох по-надолу кум завода и хоп-60! еми....риболова иска жертви! не съм чувал някои на черноморец да е превишавал често 60 заргана (да не казвам 40
)

-
- разбира нещата
еее, не става само с ядене! вие искате хем да ви е наблизо, че по-тънкач, хем да хващате!
ЕЕеееее,не ма разбра ве мои,требва да се работи, че и дома ремонт,а със нафтата на 1,30лв. и разхода на Нисанката от 5-5.5 на 100 моа да обиколя мирията със 10лв.като пич;
но мисълта ми беше че наистина няма време за нищо
Ппс:Утре за последно,че Форекаста го дават събота сабахлен-СЕВЕР(8-10 м сек), неделя че и понеделник- до кога не са знаи

ЕЕеееее,не ма разбра ве мои,требва да се работи, че и дома ремонт,а със нафтата на 1,30лв. и разхода на Нисанката от 5-5.5 на 100 моа да обиколя мирията със 10лв.като пич;
но мисълта ми беше че наистина няма време за нищо

Ппс:Утре за последно,че Форекаста го дават събота сабахлен-СЕВЕР(8-10 м сек), неделя че и понеделник- до кога не са знаи

- Моряка
- кандидат преподавател
Днес пишейки по скайпито с именит Колега взех че се напих,добре,че tatkoogi ме примъкна до вълнолома за глътка свеж въздух и да изтрезнея.Тъй де Той си вадеше аз гледах и оп спасих капото

Обаче вятърът и липсата на огнена вода си каза думата и приравнихме резултата.Преди приключване на риболова почти на всяко хвърляне ме чукаше риба.И крайния общ резултат за около 2 часа

Обаче вятърът и липсата на огнена вода си каза думата и приравнихме резултата.Преди приключване на риболова почти на всяко хвърляне ме чукаше риба.И крайния общ резултат за около 2 часа

А сега де? 

dnes ot carevo ot 6.30 do 12.10 48 zargana sled obqd vqtar ne dade riba
kak se slagat snimki da vi gi pokaja
Колега, това е четвъртото ти мнение на маймунеца! Надявам се да е последното. Писането на КИРИЛИЦА в сайта е задължително!
rumci
kak se slagat snimki da vi gi pokaja
Колега, това е четвъртото ти мнение на маймунеца! Надявам се да е последното. Писането на КИРИЛИЦА в сайта е задължително!
rumci
- Моряка
- кандидат преподавател
Колега пиши на български,че да те и гледаме
Ако мога да помогна,тоест виж и прочети
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=24803

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=24803
А сега де? 

Колеги 167
бр. не са малко от 0.6 до 19.00 ч. съм правил 129, но рибата като знаем по някое време спира да кълве или не е активна така че...
. при него трябва да не е спирала да яде ако е така поздравленивя но лично аз трява да видя за да се уверя
а може на да е била много гладна 

-
- ще става разбирач
Абе хубаво,ама за какво са ви толкова риби?Освен ако не се прехранвате с риболов,знам че крастата е голяма,но нали най-важни са спорта и емоциите?Днес сутринта имах още около 30мин. за риболов но спрях,пуших и се наслаждавах на морето и хубавото време,хванах си 3бр.заргани-доволно.Тъй мисля аз...