ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
greenvn
новобранец
новобранец

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от greenvn »

Днес следобед на Дружба 10 бр,тегав риболов....
Последно промяна от greenvn на Чет Сеп 24, 2009 9:34 pm, променено общо 1 път.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Колеги, твърде обсъждани станаха прословутите 167 бройки! Аз лично съм правил около 80 бр. за 4 часа, като имах не повече от 5 празни хвърляния. Принципно е възможно :wink: . Днес значително по-слабо към Созопол - 20 бр. до обед.
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Не бат Венци ако се прехрамваме с риба ще ми трябва мрежи и лодка от брега често може да останеш гладен :D аз лично като хвана повече раздавам на приатели мразя чистенето на заргана ловенето ми е по лесно :) или давам на един съсед специалист който чисти и маринова ... Риболова си е страст ,хоби ,спорт ,релакс и за мен ,но както хванеш момента ловиш ,а такива са рядкост вече повечето си почиваш :)
Аватар
coldy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от coldy »

bulivif написа:... повода ми е дълъг около 1.80м,и колко би трябвало да бъде дълъг принципно...
Здрасти, вчера 24.IX.2009 от 06:00 до 09:00 - 15 риби, 5 от тях едри заргани, останалите 10 - ара-мара на влакно 0.18 с повод дълъг 1.20м и кука 12
bokooll написа:Преди Ахтопол има едно местенце което е дашно .Мястото е като отиваш на там преди мосчето на скалите.Пробвай там.
Благодаря колега, разхожда ми се надолу и уикенда ще отида да похвърлям. Истината е, че надолу не съм слизал за риба на юг.
strijok написа::shock: :shock: :shock:
Инфо от последните 0,30 мин. - Германката, морето тава, мравките вода пият :lol: , 8 рибаря, за цигара време извадиха 4 заргана...
Достъпа до Германката е малко "аланкат", минали години съм слизал, преди да построят Созополис ... тази година не съм ходил, не съм и чувал от познати и приятели да ходят там за сафрид или зарган, иначе и жени са пълнили чепаретата със сафрид там.
zografa написа:Днес на морето гуууууд сулагана почти паднал и рибката дойде ......резултат 55 заргана и една мазна платеринка към половинка
Зографе, кога ще пийм бира :drinkers: дай да се уговорим
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

MARLIN написа:Не бат Венци ако се прехрамваме с риба ще ми трябва мрежи и лодка от брега често може да останеш гладен :D аз лично като хвана повече раздавам на приатели мразя чистенето на заргана ловенето ми е по лесно :) или давам на един съсед специалист който чисти и маринова ... Риболова си е страст ,хоби ,спорт ,релакс и за мен ,но както хванеш момента ловиш ,а такива са рядкост вече повечето си почиваш :)
Абе като се замисля...прав си :smt023
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Снощи за 2 часа 2 заргана ама добри и много гладни .Лапат без да питат .От раз.Само дето ги няма много .Говоря за пристанището в Черноморец
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

Днес преди работа отново на вълнолома от 6,10 до 8,40 - 15 добри заргана и един сафрид на потъваща бомбарда.
lineage
новобранец
новобранец

Мнение от lineage »

вятър SSW
4 m/s - 14:00h
5 m/s - 17:00h.
4 m/s - 19:00h.
2 m/s - 21:00h.
условията са супер заргански и рибата сама влиза в кофите :lol:
Изображение
Последно промяна от lineage на Пет Сеп 25, 2009 1:50 pm, променено общо 1 път.
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

Днес на вълнолома от 08.30 до 12.00 само 2 бр. морето супер червея супер а рибата я нямаше
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

fokobg написа:Днес на вълнолома от 08.30 до 12.00 само 2 бр. морето супер червея супер а рибата я нямаше
Малко си закъснял кълвеше до към 7,30ч после доста се разреди и разгевези.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес слязохме малко по-надолу до Лозенец ,пак беше добре народ много ама и рибата си вървеше основно сутринта от изгрев до към 9 часа .това е резултата 53 бройки......доволно.

Изображение

Coldy бира ще пием ама на нашия камък ,като ще ходя на там ще ти кажа и без това имам да черпя.
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес на вълнолома, от 6.30 до 8.20 - 8 бр. заргани...май много-рано се разреди...макар че не му е тука мястото на коментара, снощи на плувка зъбатия ме навести 4 пъти, но го прибрах само два пъти (от 8.40 до 10.10)
0885022272 / 0885897615
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

По скоро се изтегли(стратегически) навътре.Когато Вие ловяхте, аз ремонтирах сопи.Неуспешно разбира се.Ползвах "старата кримка" и до към 9.30 все още удряше, когато тръгнах.Това в случай че развия шпулата, което беше трудничко с твърдата пръчка и леките бомбарди.
:D да не си помислите че съм ги "накъсал" само .:D 9 бр бяха и три, ама много мазни сафрида.Изтървах няколко риби като едната беше приличен зъбатко(след малко отивам да си го прибера).мръсникът отхапа на 2 м височина, поне му видях номерът.
п.п.Той колегата fokobg все изтърва мометна, ама няма как.Трябва и да се работи.И аз често изпадам в подобни ситуации.Най ме е яд като имам време за риболов и задуха "силен, буен вятър".Късмет!Какво да се прави!
Наслука на всички!
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

ssg написа:
fokobg написа:Днес на вълнолома от 08.30 до 12.00 само 2 бр. морето супер червея супер а рибата я нямаше
Малко си закъснял кълвеше до към 7,30ч после доста се разреди и разгевези.
Знам колега но просто бях на работа и нямам възможност да ходя по рано,но те колегите я хващат вместо мен :wink:
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

Евала zografa пак си ги накъсал :smt023 :smt023 :smt023
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”