Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: ЗАРГАН - 2009г
Вълнолома от 17,00 до 19,30:
- аз, единия братовчед и другия братовчед - по 2 броя. Колегата отдсяно 4 броя, другия олтяво и той 4. Слабичко.
- аз, единия братовчед и другия братовчед - по 2 броя. Колегата отдсяно 4 броя, другия олтяво и той 4. Слабичко.
- Моряка
- кандидат преподавател
Днес следобед и аз на вълнолома,да пиша,че е къръшки не е 9 измъчени риби взех,а риба имаше,поне 20 изтървах,ама щото не купих хубави куки,ми реших да карам със стари
И защо не си навих нова месина,ами карам със старата протрита,че да късам
То вади риби на глисаж,че да вземеш.Майната му утре в магазина и след 2 дена на проверовъчен 

А сега де? 

- muhito
- вече хвърля и на тежко
Днес на червенка от 18ч до 19.30 10 заргана и два изтървани, всичко на бавно потъваща, повод 0.12 флуорокарбон с кука 9 на Susame, основно 0.16 на колмик. Успех утре на всички колеги! 

Няколко дни не бях влизал във форума и гледам разни чудеса над 150 бр. Нямам никакво намерение да оспорвам майсторлъка на колегите . Просто се чудя с тези мизерни дози които пуснаха напоследък как ще правим по над 50 бр. Във вторник трима човека с 7 дози изкарахме общо около 45 риби и червея свърши, да не говорим, че е много дребен не като август месец. Аз ли съм случил на такива дози или се повтаря ситуацията от сезон 2007г. Миналата година нямаше толкова риба ,червей имаше , тази година явно ще има хубава слука и пак почна спекулата.
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Вчера на Кранево от 17,30 до 19,30 -6 бр. зарган. Другите колеги извадиха повече. Първия час не хванах нищо,макар че постоянно ми пипаше.Такъма ми беше купешки,според мен куката беше малка, с късо стъбло и заргана не се закачаше.Като хванах първия ,беше глътнал дълбоко,аз се изнервих и се скъса куката . Сложих от мойте куки,по-голяма с дълго и извито стъбло и контра да не се изхлузва червея.И веднага закачих заргана. щях да хвана повече,но половината от времето ми мина в разплитане на влакно.Оня ден си сложих ново и не съм го навил стегнато и постоянноми правеше възли и намотавяния.
Стръвта ми е консервиран холандски червей. Жилав е и добре се извива във водата. Бурканчето ми е от миналата година. Мисля,че за заргана,май няма значеение дали е жив или консервиран.
Стръвта ми е консервиран холандски червей. Жилав е и добре се извива във водата. Бурканчето ми е от миналата година. Мисля,че за заргана,май няма значеение дали е жив или консервиран.
Кефа цена няма!
-
- новобранец
днес сутринта на лодкостоянката на дуранкулак я скъсаха със ......!морето си вреше направо
Някои начини на риболов не се толерират тук.
Във форума се пише само за спортен риболов.
КИРО
Някои начини на риболов не се толерират тук.
Във форума се пише само за спортен риболов.
КИРО
просто исках да кажа че имаше риба.то е ясно че не се толерира риболова със .......,това видях,това пиша.извинявам се
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Направо си е забранен.
Не се притеснявай - нищо лично,просто съм длъжен да ремонтирам такива мнения.

Не се притеснявай - нищо лично,просто съм длъжен да ремонтирам такива мнения.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- MAESTROTO
- ще става разбирач
От магазина. Моя го купих от "Робинсон" срещу автогарата.Малък ама вече знае написа:Колега от къде го взимаш тоя консервиран червей ?
Кефа цена няма!
- rikitikitavi
- разбира нещата
Днес от яхтеното пристанище на св Константин и Елена 3 заргани и 1 малък чернокоп. Колегата 6 заргани. От 7 до 10 часа. Голяма вълна от североизток.Зарганите се хващаха на потъваща бомбарда.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
вчера на дружба на рубин 20 бр. заргани на бавно-потъваща от прозрачните...., риба имаше, но червеите ми свършиха...
изтървах още около 10 риби
времете беше един път - лек бриз, вълна нулева, слънце жарко,просто идеално.
Само където много оси имаше направо ме подлудиха, не че съм алергичен, но фобиа голяма
хахаха
иначе за куките - работя с 14 номер, бяла кука на гамакацу - много съм доволен
изтървах още около 10 риби

Само където много оси имаше направо ме подлудиха, не че съм алергичен, но фобиа голяма

Защо си доволен от куките, след като си изтървал толкова много риби?ico000_ написа:...20 бр. заргани ..
изтървах още около 10 риби...
Аз ловя със син мустад номер 12 или 10 и много рядко имам пропусната риба.
Иначе поздравления за риболова!