Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2009г
Вчера вечерта (21:00ч. ~ 23:00ч.) видях на Черноморец на пристанището от носа хвърляха (но дали за зарган...), и ми направи впечатление, че трупаха един след друг да ходят там хора посреднощите с фенери ... а може и да греша

Дай да се разберем да слезем надолу в Неделя, че ми е скучно да обикалям насам-натамzografa написа:Днес слязохме малко по-надолу до Лозенец ,пак беше добре народ много ама и рибата си вървеше основно сутринта от изгрев до към 9 часа .това е резултата 53 бройки......доволно...
Бирата от мен! Няма да спорваш...Coldy бира ще пием ама на нашия камък ,като ще ходя на там ще ти кажа и без това имам да черпя.

Днес на юг от Бургас от 6:30 до 10:40 22 парчета както от който някой запомнящи се,а забравих и една платерина.
Браво Живко. Намери им градинката
. А защо не остана по до късно, както си говорихме вчера?
Аз днес доста по на север от "южното от Бургас место" от 6 и 30 до 8 и 30 ч четири зизита, едното от които къде четирийсе и четири санта, една платеринка и едно геле. С оглед на малкото време, кофтия червей и твърде непопулярното за заргани место-доволно. Абе след двата риболовни дни, днес просто си направих една разпускаща тренировчица преди работа.

Аз днес доста по на север от "южното от Бургас место" от 6 и 30 до 8 и 30 ч четири зизита, едното от които къде четирийсе и четири санта, една платеринка и едно геле. С оглед на малкото време, кофтия червей и твърде непопулярното за заргани место-доволно. Абе след двата риболовни дни, днес просто си направих една разпускаща тренировчица преди работа.
днес на Агалина, стълпотворение на зарганджии
, от 6,30 до 10,00 аз 10 броя, колегата 15 ... и после трябваше да се връщаме за работа...
почнах на потъваща, до мен колегата ми на плаваща направи 3 от 3 и смених такъма.
после като се разреди така и не пробвах отново, а може би трябваше ...
jivko56 , на потъваща или плаваща бомбарда ?

почнах на потъваща, до мен колегата ми на плаваща направи 3 от 3 и смених такъма.
после като се разреди така и не пробвах отново, а може би трябваше ...
jivko56 , на потъваща или плаваща бомбарда ?
Последно промяна от niki_amc на Съб Сеп 26, 2009 12:18 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Времето се скофти да го е...ва, къф ши го дирим утре 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- ще става разбирач
мисля, че няма как да няма отървана риба....колегите около мен бяха с по големи куки и също отърваваха риби
мястото там е доста високо и докато вдигна рибата се получават неприятностите
иначе работя и с по големи - 12 черни и 10 бели пак на гамакацу 
за черно море бели куки , за бяло море - черни
според прогнозата за времето - следващия уикенд - петък, събота, неделя се очертават прекрасни дни за добър риболов
слънчево и без вятър:) може да направим уговорка с някого от Варна да похвърляме малко бомбарди 
мястото там е доста високо и докато вдигна рибата се получават неприятностите

за черно море бели куки , за бяло море - черни

според прогнозата за времето - следващия уикенд - петък, събота, неделя се очертават прекрасни дни за добър риболов

Всичко е благодарение на КАРИД и Сървайвъра а неостанах защото излезе голяма вълна и взе да капе
Колеги това южно от бургас място няма ли си име че постояно така го пишете?
според мен не е колегиало,сега аз ако реша да идвам кам бургас за заргани каде да го тарся това южно място
вземете пример от нас варненските рибари ние винаги пишем каде точно дава риба,наслука на всички колеги рибари
според мен не е колегиало,сега аз ако реша да идвам кам бургас за заргани каде да го тарся това южно място
вземете пример от нас варненските рибари ние винаги пишем каде точно дава риба,наслука на всички колеги рибари
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми това вече е писаноfokobg написа:Колеги това южно от бургас място няма ли си име че постояно така го пишете?
badvan написа: Относно местата за риболов по Южното черноморие (във връзка с предната тема):
1. Вилна зона Червенка, до с.Черноморец - скалите.
2. Боджака, след Созопол (нос "Германката"), ако успеете да се проврете между оградите на вилите и хотелите.
3. Скалите след къмпинг Веселие (Смокиня).
4. Гореспоменатия нос Агалина и следващия (малката Агалина - точно преди Дюни).
5. Носа след шофьорския плаж под строежа на Аркутино (срещу Змийския остров).
6. Маслен нос и Коракя всички удобни скалички в резервата до Перла (Приморско).
7. Лозенец и къмпинг Оазис - класика в жанра (но малко по-късно - към септември)
8. Залива до завод "Пасат" - Царево
9. Скалите от с.Варвара до Ахтопол
Като цяло по-южните дестинации се препоръчват в по-късна есен.
Бих добавил Синеморец и скалите в края на старата част на Созопол
колеги, има ли някой от Несебър/Равда да каже как е там ?
чух, че на северната страна на Несебър (новия град, по пътя на влакчето) давало ...
да знаем на къде да си набиваме камшика
чух, че на северната страна на Несебър (новия град, по пътя на влакчето) давало ...
да знаем на къде да си набиваме камшика

-
- учете се от него
Жечев не беше много доволен от плочата, насрещен вятър и вълна 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Мисалта ми беше колега да посочват точно местата от горе посочените,тези места ги знаем но каде точно се взвма риба както пишем ние от варна,днес на вълнолома взвмах едиси колко заргани,това имах предвит или трябва и ние да започнем да пишем,днес на юг от центара на варна хванах едиси колко заргани,някакси нестава налиkockopm написа:Ми това вече е писаноfokobg написа:Колеги това южно от бургас място няма ли си име че постояно така го пишете?
badvan написа: Относно местата за риболов по Южното черноморие (във връзка с предната тема):
2. Боджака, след Созопол (нос "Германката"), ако успеете да се проврете между оградите на вилите и хотелите.
7. Лозенец и къмпинг Оазис - класика в жанра (но малко по-късно - към септември)
- lisygera
- научил се да хвърля
Аз съм от Бургас, след като зададох този въпрос ми отговори колегата че всеки си пази градинките ами аз ги знам градинките ама не знам колко на коя дава ...ако колегите си мислят че не знаем местата далбоко се лъжат.... не се сещам кой беше Големия пазач на градинките...ама излагате се хора ..то се вижда че сте надъхани и по рано от вас няма да стана сутрин ама .....fokobg написа:Мисалта ми беше колега да посочват точно местата от горе посочените,тези места ги знаем но каде точно се взвма риба както пишем ние от варна,днес на вълнолома взвмах едиси колко заргани,това имах предвит или трябва и ние да започнем да пишем,днес на юг от центара на варна хванах едиси колко заргани,някакси нестава налиkockopm написа:Ми това вече е писаноfokobg написа:Колеги това южно от бургас място няма ли си име че постояно така го пишете?
от страх файда няма
- sarfa
- научил се да хвърля

Един хубав излет до обяд за зарган,20 уловени заргана докато завали.Много проблеми с влакна(късане)и куки.

И все пак,след когато приключим риболова да си почистим боклуците.

_________________________________________________________________________________________________________
Няма нищо по хубаво от лошото време
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
Една бърза разходка до равда и обратно.Морето е сърдито.Вълна и вятър.Риба слабо да не кажа хич.